'The Mandalorian' heeft gave 'Star Wars'-wezens in zijn derde seizoen!

De serie The Mandalorian neemt weer een toffe wending als deze eenmaal verder gaat.

Jim Pedd, 21-04-2021 08:11

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het tweede seizoen van The Mandalorian eindigde met een grote knaller. Na een gedurfde missie om Grogu uit de klauwen van Moff Gideon te redden, kwam de bende vast te staan op de brug van het schip, waar ze aangevallen werden door een groep Death Troopers.
Al toen de serie bezig was met zijn tweede seizoen, maakten Lucasfilm en Disney+ bekend dat er een hele rits spin-offs aan zou komen. Nu horen we via The DisInsider dat de serie een Wookiee gaat introduceren in het derde seizoen.

Derde seizoen
De serie The Mandalorian zal in het derde seizoen vermoedelijk voor een deel draaien om de machtsstrijd tussen Bo-Katan en Din Djarin. Die zullen vechten om het Darksaber, maar ook over de toekomst van Mandalore.

Meer dan dat is niet bekend over het nieuwe seizoen, al stelt de site The DisInsider nu op basis van bronnen binnen de studio, dat we een Wookiee te zien krijgen.

Dat zou prima kunnen gezien het budget van de serie, en ook passen binnen het idee dat de serie om premiejagers draait. Wookiee's waren meermaals te zien als premiejagers in de franchise, dus waarom niet?

Het was lang de bedoeling dat het derde seizoen van The Mandalorian op 5 april zou beginnen met zijn opnames, maar de set is nu in gebruik door The Book of Boba Fett. Bovendien speelt hoofdrolspeler Pedro Pascal in juli in HBO-serie The Last of Us. Het derde seizoen laat dus vermoedelijk nog wel even op zich wachten.
Bron: The DisInsider

Lees meer over: The Mandalorian, Disney Plus, Star Wars, Lucasfilm, Din Djarin

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie