Check hier de eerste trailer van 'Stranger Things' seizoen 4!

Eerste trailer Stranger Things seizoen 4

Netflix heeft vandaag dan eindelijk de eerste beelden van de nieuwe reeks vrijgegeven. #StrangerThings

Jim Pedd, 7 mei 2021 om 09:13

Het vierde seizoen van Stranger Things komt er dan eindelijk aan. Gisteren was er een vrij opmerkelijke teaser voor het vierde seizoen en vandaag hebben we de trailer.
In een video die gisteren online verscheen, getiteld HNL Control Room (waarbij HNL staat voor Hawkins National Laboratory) zagen we een stel tv-schermen die cryptische teasers toonden, waaronder beelden van een speelruimte, een schaakbord en een bebloede Magic 8-Ball. Aan het einde zagen we dat vandaag een trailer vrijgegeven zou worden.

De eerste beelden
Nu is het dan eindelijk zover en is er een echte teaser voor het nieuwe seizoen. Dat borduurt voort op wat we al gezien hebben en waarvan we wisten dat we dat konden verwachten dit seizoen. Hieronder zonder verder omhaal de beelden:Het nieuwe seizoen van Stranger Things wordt erg duister. Finn Wolfhard, een van de hoofdrolspelers, zei: "Dit is het duisterste seizoen tot nu toe, met exploderende ratten en al." Hij zegt ook dat men de serie "elk seizoen weer enger en verdrietiger, maar ook grappiger" maakt.

Dat gaan we dus beleven met dit nieuwe seizoen.

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Seizoen 4, Trailer, Matt Duffer, Ross Duffer, Finn Wolfhar

Populair nieuws