Netflix maakt epische fantasy-serie 'The Magic Order'

Netflix maakt gave fantasy-serie 'The Magic Order'

Opnieuw een samenwerking met Mark Millar, de bedenker van Jupiter's Legacy.

Zilko Tarici, 7 mei 2021 om 10:33

In een blogpost van afgelopen donderdag heeft Mark Millar aangekondigd dat zijn stripreeks The Magic Order officieel een serie wordt op Netflix. De streamingdienst zag eerder af van de verfilming, maar komen nu terug op hun besluit.
Millar zei het volgende over de nieuwe kans voor The Magic Order:

"Een adempauze heeft ervoor gezorgd dat Netflix het materiaal met een frisse blik heeft bekeken, en we nu de kans krijgen om de serie te maken. We beginnen binnenkort met het inhuren van schrijvers voor de scenario's."

Millar liet daarnaast weten dat er een tweede en derde volume komen van de graphic novel-reeks. Beide delen verschijnen komend najaar.

Meer Millar
De getalenteerde Millar onthulde tevens dat hij ook aan een heel ander project werkt: een zesdelige live-action spionage-serie. Hier zei hij het volgende over:

"We werken hard aan een nieuwe spionage-serie, mijn eerste spion-gerelateerde project sinds Kingsman. De scenarist is iemand van wie ik al zeker 20 jaar fan ben, en hij is de enige persoon die ik voor het project heb benaderd. Dit zou wel eens een van de grootste franchises kunnen worden die ik heb bedacht."
Bron: SuperHeroHype

Lees meer over: The Magic Order, Netflix, Mark Millar, Jupiters Legacy, Kingsman

Populair nieuws