search
Dit weten we nu over 'Game of Thrones: House Of The Dragon'

Dit weten we nu over 'Game of Thrones: House Of The Dragon'

De serie House Of The Dragon ziet er heel tof uit en dit zeggen de eerste foto's.

Jim Pedd
House Of The Dragon kreeg zijn eerste foto's deze maand. De drie beelden tonen ons alvast een aantal van de hoofdpersonen en die foto's vertellen ons het een en ander over het eerste seizoen van de HBO-serie.

De foto's die werden vrijgegeven door HBO toonden een aantal van de hoofdrolspelers in het kostuum van hun personages. We vertellen je aan de hand van de foto's wat ze ons vertellen over de nieuwe serie.

House of the Dragon-personages
De personages die onthuld werden zijn de hoofdpersonen van de nieuwe serie, die de gebeurtenissen toont die leidden tot de dodelijke Dance of the Dragons. Dat is een burgeroorlog binnen de familie Targaryen, die volgt na de dood van koning Visery en de pogingen van zijn eerstgeboren dochter Rhaenyra en zijn oudste zoon Aegon, om de troon te claimen.Op het eerste beeld zie je de 'blacks', de mensen die Rhaenyra steunden in haar claim naar de troon. Het feit dat ze de traditionele kleur zwart draagt, wijst naar haar plek binnen de familie. Naast haar zie je haar broer Daemon, die gezien wordt als een charmante en enorm vaardige krijger en eentje die niet terugschrikt voor dodelijk geweld.

Interessant is dat het tweede beeld Alicent Hightower toont, die groen draagt en daar komt haar fractie vandaan. Zij steunde Aegon in zijn strijd, en haar groep heette de 'greens'.Op bovenstaand beeld zie je naast Alicent ook Otto hightower, de Hand of the King zoals duidelijk blijkt uit het pinnetje op zijn borst. Tot slot is er nog een laatste beeld van Steve Toussaint als Corlys Velaryon, de Sea Snake. Hem zie je hieronder, als een van de weinige zwarte acteurs in de franchise. Daarmee komt HBO ook meteen tegemoet aan de kritiek over het te witte Westeros:Overigens zien we dat de personages allemaal op een strand staan. Mogelijk is dit bij de begrafenis van een van de hoofdpersonen, Laena, de dochter van de Sea Snake. De serie is in 2022 te zien.Aanbevolen artikelen