search

Ons nieuws van maandag 10 mei 2021

'Star Trek: Voyager' doodde bijna dit hoofdpersonage in seizoen 4
Series / Featured

'Star Trek: Voyager' doodde bijna dit hoofdpersonage in seizoen 4

Acteur Garrett Wang werd bijna geschrapt uit Star Trek: Voyager. Maar waarom niet?

Star Trek: Voyager doodde bijna het personage Harry Kim in het vierde seizoen. Dat acteur Garrett Wang ineens heel populair werd, maakte dat hij zijn plek in de serie kon behouden.

In Star Trek: Voyager volgen we Captain Kathryn Janeway en de crew van de USS Voyager in hun tijd in het Delta Quadrant. Een van de voornaamste castleden is Garrett Wang, die het personage Harry Kim speelde. Hij was het eerste Aziatische hoofdpersonage sinds Sulu. Maar Kim kreeg vaak weinig te doen en ging zelfs vaak dood, raakte gewond of had niets te doen.

Bijna dood
De kijkcijfers van Star Trek: Voyager liepen behoorlijk terug tijdens het derde seizoen van de serie en de producenten moesten iets doen om de serie te doen herstellen. Dat gebeurde met de hoofdrol voor het nieuwe personage Seven of Nine in het vierde seizoen.

Zij kwam aan boord om de serie meer sex appeal te geven. Vanwege het budget moest er een van de hoofdpersonen verdwijnen. Eerst werd gedacht dat Harry Kim moest verdwijnen. Hoe Voyager omgegaan zou zijn met het vertrek van Harry is niet bekend, maar Voyager nam al bijna afscheid van hem in de finale van het derde seizoen, toen hij een dodelijk virus opliep door Species 8472.

Tussen het derde en vierde seizoen in werd Wang door People Magazine benoemd tot een van de 50 mooiste mensen van de wereld. Dat maakte hem weer een stuk populairder, waarmee de producenten ervoor kozen om afscheid te nemen van Kes.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Emotionele scène 'Young Rock' stond niet in het script
Series / Nieuws

Emotionele scène 'Young Rock' stond niet in het script

De momenten van Dwayne Johnson met zijn moeder Ata Johnson stonden niet in de scenario's.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van de serie Young Rock kwam deze week tot een einde. Het einde bevatte een emotioneel moment tussen Dwayne Johnson en zijn echte moeder, Ata Johnson.

In de scène hebben ze het over de vader van Johnson, die vorig jaar overleed. De serie toont verschillende momenten in het leven van The Rock, waaronder zijn fictieve pogingen om president van de Verenigde Staten te worden.

Ongescript moment
Johnson deelde op Instagram de scène uit de finale en onthulde dat de momenten die hij met zijn moeder had, niet geschreven waren.

"Hier kan je onze laatste (ongescripte) scène van onze seizoensfinale van Young Rock bekijken", schreef Johnson. "Dit moment ging ik mee met mijn gevoel en vertelde ik mijn moeder dat ik gewild had dat pa er zou zijn om te kunnen zien waar we ons op dat moment bevonden."

"Mijn vader overleed 18 maanden geleden heel plotseling, in januari 2020. Je kan zien dat mijn moeder even omlaag kijkt, echt pauzeert en probeert groot te blijven. Ik ben er trots op dat ze zo echt is als dit moment."

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' toont eindelijk beelden seizoen 11
Series / Video/clip/featurette

'The Walking Dead' toont eindelijk beelden seizoen 11

Op 22 augustus gaat het nieuwe seizoen van The Walking Dead van start. Op naar het einde!

The Walking Dead heeft een teaser vrijgegeven voor het elfde seizoen. De eerste twee afleveringen van dat seizoen worden op dit moment opgenomen en om dat te vieren krijgen we een teaser.

De opnames van het elfde seizoen van de hitserie van AMC zijn in volle gang. Regisseur Kevin Dowling mag de eerste twee afleveringen opnemen, die volgens schrijver en producent Jim Barnes ook bedoeld zijn als "een tweedelige aflevering. Maar wat kan ik zeggen? We worden weer eng, een stuk enger."

Teaser voor seizoen 11
De teaser die AMC vrijgaf voor het laatste seizoen van The Walking Dead omvat weinig beelden van de eerste afleveringen zelf. Wel zien we duidelijk welke coronamaatregelen er op de set getroffen zijn:

Bekijk op instagram


Showrunner Angela Kang beloofde recent tijdens een interview nog dat dit elfde seizoen lekker grootschalig wordt, precies zoals de serie was voor de coronapandemie.

"We zullen weer meer verhalen zien, iedereen die er maar is zit in de eerste aflevering. En we hebben een boel zombies, heel veel actie en leuke intriges, locaties die we nog nooit gezien hebben en meer. Dus stilistisch gezien wordt het heel anders dan wat we tot nu toe hebben laten zien in het derde deel van het tiende seizoen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Legends of Tomorrow'-maker over schokkend vertrek hoofdrolspeler Dominic Purcell
Series / Nieuws

'Legends of Tomorrow'-maker over schokkend vertrek hoofdrolspeler Dominic Purcell

Dat Dominic Purcell besloot te vertrekken bij Legends of Tomorrow zorgde voor heel wat opgeheven wenkbrauwen.

Vorige maand werden fans van DC's Legends of Tomorrow behoorlijk geschokt door het feit dat acteur Dominic Purcell vertrok bij de serie. In eerste instantie leek het erop dat zijn vertrek te maken had met de studio, maar later stelde hij grapjes gemaakt te hebben.

De acteur beweerde toen dat hij gewoon "emotioneel was over dingen". Nu reageert een van de showrunners van de serie, Phil Klemmer, ook op het vertrek van de acteur die al sinds het begin van de serie betrokken was.

Eerste reactie
"Ik denk dat [Dominic] het behoorlijk goed samengevat heeft. Niet in zijn eerste bericht, maar in zijn latere posts," stelt Klemmer tegenover TVLine.

Hij ging verder: "Ik denk dat iedereen een break van de pauze nodig heeft, waaronder mijzelf, en zelfs als mensen de Waverider verlaten, blijft er een plekje aan boord vrij voor hen. Ik kijk ernaar uit om hem te zien in het volgende seizoen van de serie."

Legends of Tomorrow brengt Purcell namelijk terug in het nieuwe seizoen, maar dan als gastacteur. Dat wordt dus wat.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opnieuw flinke tegenslag voor 'Euphoria' seizoen 2
Series / Nieuws

Opnieuw flinke tegenslag voor 'Euphoria' seizoen 2

Geen goed nieuws voor de opnames van het tweede seizoen van de succesvolle HBO-serie.

Kelvin Harrison Jr., sinds vrijdag te zien in de nieuwe Netflix-film Monster, zou eigenlijk een van de hoofdrollen spelen in het tweede seizoen van HBO-serie Euphoria, maar dat gaat niet langer door.

Harrison Jr. zou eigenlijk naast Zendaya te zien zijn in de door rapper Drake geproduceerde serie. HBO gaf in juli 2019 al het groene licht voor het vervolgseizoen, maar corona gooide roet in het eten.

In Euphoria volgen we het leven van Rue Bennett (Zendaya), een 17-jarige, drugsverslaafde meid die 'clean' probeert te worden, maar ondertussen ook te maken krijgt met alle problemen die de middelbare school met zich meebrengt. Haar vrienden hebben ondertussen te kampen met hun eigen problemen, die vooral te maken hebben met het vinden van hun identiteit als tiener.

Wie wordt de vervanger?
De opnames van het tweede seizoen van Euphoria hadden eigenlijk vorig jaar al moeten beginnen, maar werden door de pandemie stilgelegd. Nu zouden de opnames wel eens snel kunnen beginnen, maar het is onduidelijk wat de impact van Harrisons vertrek is.

Harrison Jr. liet tijdens een recent gesprek met Entertainment Weekly weten dat hij door zijn schema de moeilijke keuze moest maken om af te zien van Euphoria seizoen 2. Wie hem zal vervangen, is nog onduidelijk.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Check deze 5 Koreaanse series op Netflix
Series / Featured

Check deze 5 Koreaanse series op Netflix

Netflix heeft heel wat toffe Koreaanse series in zijn aanbod. Vandaag zetten we er vijf op een rij.

Zo nu en dan kijken we naar de tofste series die Netflix in zijn aanbod heeft. Vandaag zetten we vijf K-Drama series voor je op een rij.

The King Eternal Monarch: Een hedendaagse Koreaanse keizer gaat door een geheimzinnige poort naar een parallelle wereld waar hij een doortastend rechercheur tegen het lijf loopt.

Black: Een Grim Reaper, een rechercheur en een vrouw die iemands dood kan voorzien, raken verstrikt in zaken van leven en dood. En in duistere mysteries van 20 jaar geleden.

Sisyphus: Door een vreemde gebeurtenis leert een geniale ingenieur gevaarlijke geheimen over de wereld kennen, en over een vrouw uit de toekomst die speciaal voor hem is gekomen.

Kingdom: Terwijl vreemde geruchten over een zieke koning een koninkrijk in hun greep houden, wordt de in ongenade gevallen kroonprins hun enige hoop tegen een mysterieuze ziekte die het land overneemt.

Vincenzo: Een Koreaans-Italiaanse maffia-advocaat geeft een conglomeraat een koekje van eigen deeg met een dosis gerechtigheid tijdens een bezoek aan zijn moederland.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead'-finale heeft echte ballen
Series / Nieuws

'Fear the Walking Dead'-finale heeft echte ballen

De finale van het zesde seizoen van Fear the Walking Dead wordt een knaller.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Fear the Walking Dead gaat langzaam richting zijn einde. Er komen nog maar vier afleveringen in de serie, en de seizoensfinale is straks op 13 juni te zien.

Terwijl Morgan Jones te maken krijgt met een hele rits bedreigingen die met name van onder het oppervlak komen, is er veel meer aan de hand. We zetten de synopsissen voor de laatste vier afleveringen op een rij.

Knallende afleveringen
Aflevering 613 - JD: June splitst zich af om informatie te verzamelen, in de hoop een aankomende bedreiging te helpen stoppen.

Aflevering 614 - Mother: Een gevangengenomen Alicia wordt herenigd met oude vrienden en moet de confrontatie aangaan met haar verleden.

Aflevering 615 - USS Pennsylvania: Motieven worden onthuld en overtuigingen op de proef gesteld, terwijl onze helden racen om de plannen van Teddy tegen te houden.

Aflevering 616 - The Beginning: Iedereen probeert wanhopig de aankomende vernietiging te overleven op hun eigen manier.

Daarmee moeten we ons voorbereiden op een knallende finale, waar acteur Lennie James al op hintte: "De finale heeft grote ballen. Hij is episch en gigantisch en ook heel intiem en kleinschalig. Alles speelt zich af in een korte tijdsperiode. De hele finale voelt alsof je constant je adem inhoudt."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Strange New Worlds' wordt trager opgenomen door corona
Series / Nieuws

'Star Trek: Strange New Worlds' wordt trager opgenomen door corona

Hoe werkt het op de set van Star Trek: Strange New Worlds met coronamaatregelen?

Ondanks coronarestricties, zegt acteur Anson Mount dat de opnames van Star Trek: Strange New Worlds soepeltjes verlopen. Dat, ondanks dat een aantal van de crewleden in quarantaine moesten nadat ze via een gastster corona kregen.

Acteur Anson Mount sprak met de site RadioTimes en zegt dat "de coronaprotocollen ervoor zorgen dat alles langer duurt." Desondanks zegt Mount dat "het een van de meest soepele productiestarts is die ik ooit gehad heb."

Productiemedewerkers delen
Het feit dat de serie Star Trek: Strange New Worlds een aantal crewleden deelt met Star Trek: Discovery helpt volgens Mount heel erg. "Dat werkte in ons voordeel," begon hij.

"Niet alleen met de wereld en het materiaal, maar ook op persoonlijk vlak, met dit productiehuis en deze producenten. Normaliter zou ik barbecues organiseren en zouden we naar het park gaan. Maar dat kan nu niet vanwege de lockdown in Ontario. Maar we redden het wel."

Volgens Mount is het belangrijkste dat "we erg gelukkig zijn met het materiaal. We hebben het heel fijn samen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney roept hulp in bij 'Ms. Marvel'
Series / Nieuws

Disney roept hulp in bij 'Ms. Marvel'

Er wordt gezocht naar hulp om te zorgen voor goede culturele representatie bij de Marvel-serie Ms. Marvel.

Dankzij de sizzle reel van Marvels Phase Four, weten we dat Iman Vellani's Ms. Marvel een grote rol krijgt in de film The Marvels. Voordat ze in die film te zien zal zijn, krijgen we eerst nog een serie rond het personage.

Die serie is volgend jaar ergens te zien, wanneer precies weten we niet, maar het is in elk geval de bedoeling dat het oorsprongsverhaal van Ms. Marvel te zien is voor de release van The Marvels in november 2022.

Culturele representatie
Er was wat kritiek op Ms. Marvel en Marvel Studios rond keuzes die gemaakt werden bij het casten van bepaalde acteurs. Om daaraan tegemoet te komen, heeft Disney Studios nu Marya Bangee ingehuurd.

Zij werkt als Vice President of Audience Engagement voor Disney, waarbij haar rol is om "te kijken naar producties vanuit de bril van ras, geslacht, klasse, seksuele oriëntatie, religie, mentale gezondheid en handicaps, om mogelijke zorgen te spotten en te adviseren hoe hiermee omgegaan kan worden."

Voor de toekomst van het Marvel Cinematic Universe is dat dus een belangrijke nieuwe rol.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix Top-3: Naar deze series keek Nederland massaal dit weekend
Series / Featured

Netflix Top-3: Naar deze series keek Nederland massaal dit weekend

Het was een prima week voor liefhebbers van series op Netflix. Check hier de top drie.

Het weekend is precies het juiste moment om even onderuit te zakken en een heerlijk serietje te kijken. Netflix staat er gelukkig vol mee.

Vandaag zetten we de drie best bekeken series op Netflix van dit weekend voor je op een rij. We duiken er meteen in!

1. Jupiter's Legacy: Ze zijn de eerste generatie superhelden. Maar als ze de fakkel doorgeven aan hun kinderen, neemt de spanning toe en gelden de oude regels niet meer.

2. El Innocente: Een man belandt in een zwart gat vol intriges nadat hij per ongeluk iemand doodt. Juist als hij liefde en vrijheid vindt, brengt een telefoontje de nachtmerrie terug.

3. Shadow and Bone: Duistere krachten zweren samen tegen wees en kaartmaker Alina Starkov. Zij laat een speciale kracht vrij dat het lot van haar door oorlog getroffen wereld kan veranderen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult eerste trailer 'Ragnarok' seizoen 2: Thor is terug!
Series / Trailer

Netflix onthult eerste trailer 'Ragnarok' seizoen 2: Thor is terug!

Thor is terug in de nieuwe trailer van Ragnarok, dat deze maand nog debuteert op Netflix.

Deze maand nog gaat Netflix verder met de serie Ragnarok. Deze ging in januari 2020 van start en volgt Magne, een tiener die erachter komt dat hij de reïncarnatie van de machtige god Thor is.

Ragnarok is het verhaal van de jonge man die moet vechten tegen het machtige Jutul Industries, een groot bedrijf dat gerund wordt door andere figuren uit de Noorse industrie: Jötunn. Zij lijken mooie mensen, maar zijn in werkelijkheid dus bepaald geen lieverds.

Tweede seizoen Ragnarok
Vandaag heeft Netflix de eerste trailer voor het tweede seizoen van de serie vrijgegeven. Die laat zien dat de show de draad oppikt direct na het einde van het eerste seizoen.

De trailer laat meteen zien dat Magne er straks niet alleen voor staat. Hij krijgt hulp van iemand, maar van wie? En hoe gaan ze het winnen van Jutul?



Netflix gaf ook een synopsis vrij: Wat doe je als je een zeventienjarige scholier bent, en je het moet opnemen tegen een oeroude en extreem machtige vijand die een complete stad en misschien zelfs wel een compleet land in een ijzeren greep houdt? Magne zoekt naar antwoorden en bondgenoten, maar vindt hij die op tijd?

Vanaf 27 mei te zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste afleveringen 'Game of Thrones' en 'Lost' verkozen tot slechtste eindes ooit
Series / Nieuws

Laatste afleveringen 'Game of Thrones' en 'Lost' verkozen tot slechtste eindes ooit

Lost kwam echter dicht in de buurt, zo blijkt uit de resultaten van een recente poll.

Game of Thrones hebben de dubieuze eer dat ze zijn verkozen tot series met de slechtste eindes in de tv-geschiedenis. Dit bleek uit een fanpoll die werd opgezet door de site OnBuy.com.

Uit de poll, waar 1517 mensen aan meededen bleek dat 25 procent van de stemmers het einde van Game of Thrones het slechtste vinden, maar Lost ging daar nog iets overheen met 27,3 procent van de stemmen.

Fans van beide shows staan erom bekend dat ze de eindes van deze series al jaren bekritiseren en erover discussiëren. Toch verandert dit voor veel fans niks aan het feit dat alles wat naar het einde leidde over het algemeen van zeer hoge kwaliteit was.

Begrip bij acteurs
Game of Thrones-acteur Pilou Asbaek (Euron Greyjoy) werd onlangs door Entertainment Tonight gevraagd naar zijn mening over de felle discussie die voortkwam uit de finale van de serie:

"Toen wij gezamenlijk het script van de laatste aflevering hardop lazen, eindigde dit met een staande ovatie van 15 a 20 minuten. Het was voor ons een perfect einde. Maar mensen waren boos omdat een tijdperk aan zijn einde kwam."

Hij snapt de boosheid echter ook wel onder de fans die zich verraden voelen door de gebeurtenissen aan het einde van de serie:

"Ik snap het enigszins. Ik was ook een fan van de serie voordat ik er onderdeel van uitmaakte. En als ik als fan ons einde zag, zou ik ook boos zijn geweest."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Big Bang Theory'-actrice wil dolgraag een terugkeer
Series / Nieuws

'The Big Bang Theory'-actrice wil dolgraag een terugkeer

Als Kaley Cuoco de kans krijgt, wil ze dolgraag te zien zijn in een revival van The Big Bang Theory.

Kaley Cuoco ziet het nu al helemaal zitten om terug te keren in The Big Bang Theory. Dat hoeft niet meteen te gebeuren, maar op termijn vindt ze een revival al helemaal een topidee.

The Big Bang Theory heeft een grote fanbase, wat dan ook tot verbazing leidde toen de serie gecancelled werd na het twaalfde seizoen. Dat bleek te maken hebben met acteur Jim Parsons die vond dat hij niets meer toe te voegen had aan zijn personage Sheldon.

Een reünie
Gezien de grote hoeveelheid fans, moet een terugkeer er wel bijna in zitten. En nu blijkt dat Cuoco dat in elk geval helemaal ziet zitten.

"Ik zou zeker open staan voor een soort reünie van de serie", aldus Cuoco tegenover E! News. "Ik kan niet wachten op de terugkeer van Friends, dus ik sta er zeker voor open om zoiets straks ook bij onze serie te maken."

The Big Bang Theory is natuurlijk pas net voorbij, dus een revival zou nu wel erg vroeg komen. Daarnaast draait de serie Young Sheldon ook nog erg goed en die gaat in elk geval door tot zijn zevende seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dexter'-revival mist dit element van eerdere seizoenen
Series / Nieuws

'Dexter'-revival mist dit element van eerdere seizoenen

De terugkeer van de serie Dexter met Michael C. Hall mist een paar elementen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Dexter krijgt een negende seizoen. Die reeks moet ons het mislukte achtste seizoen dat oorspronkelijk als finale seizoen diende, doen vergeten.

James Remar onthulde tijdens een interview dat hij niet terug zal keren in de serie. Remar speelde de rol van Harry Morgan, de overleden vader en het morele kompas van Dexter. Hij hielp zijn zoon op de meest dramatische momenten om te gaan met moeilijke situaties.

Geen terugkeer
Hoewel Dexter (Michael C. Hall) heel duidelijk weer aan het moorden slaat in het nieuwe seizoen van de serie, lijkt het er niet op dat een van de oorspronkelijke castleden terug zal keren.

"Ze vroegen geen van de oorspronkelijke castleden terug, dus ik weet niet wat ze aan het doen zijn", zei hij. "Ik heb echt geen idee."

Dat vindt Remar wel jammer: "want we wilden allemaal weer terugkeren. Maar goed, het is hun serie, dus ze doen wat zij willen doen."

De revival begon in februari met de opnames, en moet in de herfst uitgezonden worden op Showtime.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit weten we nu over 'Game of Thrones: House Of The Dragon'
Series / Featured

Dit weten we nu over 'Game of Thrones: House Of The Dragon'

De serie House Of The Dragon ziet er heel tof uit en dit zeggen de eerste foto's.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
House Of The Dragon kreeg zijn eerste foto's deze maand. De drie beelden tonen ons alvast een aantal van de hoofdpersonen en die foto's vertellen ons het een en ander over het eerste seizoen van de HBO-serie.

De foto's die werden vrijgegeven door HBO toonden een aantal van de hoofdrolspelers in het kostuum van hun personages. We vertellen je aan de hand van de foto's wat ze ons vertellen over de nieuwe serie.

House of the Dragon-personages
De personages die onthuld werden zijn de hoofdpersonen van de nieuwe serie, die de gebeurtenissen toont die leidden tot de dodelijke Dance of the Dragons. Dat is een burgeroorlog binnen de familie Targaryen, die volgt na de dood van koning Visery en de pogingen van zijn eerstgeboren dochter Rhaenyra en zijn oudste zoon Aegon, om de troon te claimen.



Op het eerste beeld zie je de 'blacks', de mensen die Rhaenyra steunden in haar claim naar de troon. Het feit dat ze de traditionele kleur zwart draagt, wijst naar haar plek binnen de familie. Naast haar zie je haar broer Daemon, die gezien wordt als een charmante en enorm vaardige krijger en eentje die niet terugschrikt voor dodelijk geweld.

Interessant is dat het tweede beeld Alicent Hightower toont, die groen draagt en daar komt haar fractie vandaan. Zij steunde Aegon in zijn strijd, en haar groep heette de 'greens'.



Op bovenstaand beeld zie je naast Alicent ook Otto hightower, de Hand of the King zoals duidelijk blijkt uit het pinnetje op zijn borst. Tot slot is er nog een laatste beeld van Steve Toussaint als Corlys Velaryon, de Sea Snake. Hem zie je hieronder, als een van de weinige zwarte acteurs in de franchise. Daarmee komt HBO ook meteen tegemoet aan de kritiek over het te witte Westeros:



Overigens zien we dat de personages allemaal op een strand staan. Mogelijk is dit bij de begrafenis van een van de hoofdpersonen, Laena, de dochter van de Sea Snake. De serie is in 2022 te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Picard' brengt dit personage NIET terug
Series / Nieuws

'Star Trek: Picard' brengt dit personage NIET terug

Actrice Gates McFadden is behoorlijk teleurgesteld in Star Trek: Picard.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Star Trek: Picard bracht al personages als Riker, Troi en Data terug in zijn eerste seizoen. En in de tweede reeks ontmoeten we nieuwere versies van John de Lancie's Q en Whoopi Goldbergs Guinan. Maar meer personages lijken niet terug te keren.

Zo weten we van Michael Dorn dat zijn Worf niet terugkeert en van LeVar Burton dat hij voorlopig niet nog eens in de huid van Geordi la Forge kruipt. En nu laat actrice Gates McFadden weten dat ze niet terug zal keren als Dr. Beverly Crusher.

Niet terug
De actrice sprak met TrekMovie.com over het tweede seizoen van Star Trek: Picard en had een duidelijke boodschap:

"Ik zit niet in het tweede seizoen. En dat vind ik erg jammer", vertelde ze.

"De zaken zijn op heel wat niveaus veranderd. Dus ik heb op dit moment echt geen idee. Ik ben enorm teleurgesteld omdat het zo leuk was geweest om samen te kunnen werken met die mensen. Maar we moeten het zien. Ik heb geen idee en zou willen dat ik het je kon vertellen."

Vorig jaar nog zei ze dat er een "goede kans" was dat Crusher terug zou keren, met name ook omdat het personage nog onafgemaakte zaken heeft met Picard.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.