Derde seizoen 'The Following' vindt zijn slechterik

The Following vindt zijn slechterik

In het derde seizoen is Michael Ealy de slechterik.

Jim Pedd, 21 november 2014 om 11:13

The Wrap meldt dat Michael Ealy gecast is in het derde seizoen van The Following. Hij zal de slechterik spelen in dat seizoen en het op nemen tegen Kevin Bacons Ryan Hardy. Het is iets nieuws voor Ealy, die eerder een goeierik speelde in Almost Human.
In de eerste twee seizoenen van de serie zagen we hoe Ryan Hardy probeerde seriemoordenaar Joe Carroll (James Purefoy) te vangen. Hij lijkt ditmaal niet de grote slechterik van het seizoen te worden, met het casten van Ealy. Een interessante keuze van Fox, want de serie is van start gegaan met een focus op de dualiteit tussen Joe Carroll en Ryan Hardy.

Overigens werd er al een beetje die richting ingeslagen, toen Joe in het tweede seizoen wat naar de achtergrond werd geplaatst, ten faveure van Lily Gray (Connie Nielsen) en haar cultus. Wel keert Purefoy terug voor het derde seizoen, maar het is niet bekend hoe groot die rol wordt.

De serie keert in de loop van 2015 terug naar de televisie.

Bron: The Wrap

Lees meer over: The following, Michael ealy, slechterik, kevin bacon, ryan hardy, james purefoy, joe carroll, connie Nielsen, lily gray, fox, seizoen 3

Informatie over de serie: The Following

Populair nieuws