search
'Loki'-geruchten rond Lady Loki winnen aan kracht
Series / Nieuws

'Loki'-geruchten rond Lady Loki winnen aan kracht

Zou de Marvel-serie op Disney+ echt een rol hebben voor Lady Loki?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het begint er steeds meer op te lijken dat Marvel-serie Loki echt een rol heeft voor het personage Lady Loki. Zij zou gespeeld worden door Sophia Di Martino.

Over krap een maand gaat Marvel-serie Loki van start op Disney+. De site Bloody Disgusting besloot in het kader van die aanstaande release eens uit te zoeken of de vele verhalen rond Lady Loki nou kloppen.

Zeker wel!
Het gerucht gaat al langer dat Sophia Di Martino de rol van Lady Loki zal spelen. Bloody Disgusting denkt dat dit zomaar zou kunnen kloppen. Om dit te bewijzen, wijst de site op het feit dat Marvel Comics een nieuwe Loki-verzameling uitgeeft met als titel: Loki: Mistress of Mischief.

"Loki herboren! Als de Asgardian levenscyclus na Ragnarok opnieuw begint, keert Thor's broer Loki terug als... Thor's zus!" lezen we in de omschrijving van de comics.

Het zou goed mogelijk kunnen zijn dat er straks inderdaad een Lady Loki is. Niet direct zoals in de comics, maar wel als bijvoorbeeld onderdeel van de alternatieve realiteiten waar de serie in zou duiken.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen