search
Seks, geweld en gescheld in trailer 'Love Death + Robots Volume 2'
Series / Video/clip/featurette

Seks, geweld en gescheld in trailer 'Love Death + Robots Volume 2'

Check hier de nieuwe trailer voor Love Death + Robots Volume 2 van Netflix.

Aankomende vrijdag debuteert Netflix Love Death + Robots Volume 2. Dat belooft, als we zo kijken naar de nieuwe trailer voor het tweede seizoen van de serie, vol seks, geweld en gescheld te zitten.

Binnen een minuut tijd, geeft Netflix ons in de nieuwe teaser een blik op het tweede volume van de serie. Dat laat elk van de acht verschillende afleveringen zien. En inderdaad, precies zoals de titel ons belooft, zit de boel vol met seks en geweld.

Nieuwe teaser
De trailer begint met een intrigerende scène van verleiding, alvorens die glitcht naar een dood lichaam, een soort laserschot en vervolgens een jongetje met een knuffeldier. En dat is slechts het topje van de vrij bizarre ijsberg die de serie omvat.



Helaas hebben we geen titels of synopsissen voor het tweede volume van Love Death + Robots, maar duidelijk moge zijn dat het nieuwe seizoen weer vol verrassingen zit.

Het eerste seizoen had een heel rits verschillende afleveringen, die onder meer keken naar thema's als racisme, de overheid, vrije wil, de menselijke natuur en genres als science fiction, horror, fantasy en zelfs komedie.



Aanbevolen artikelen