Futuristische dramaserie 'Hello Tomorrow!' aangekondigd

Apple kondigt 'Hello Tomorrow!' serie aan

In de gloednieuwe serie van Apple TV+ speelt acteur Billy Crudup de hoofdrol...

Geoffrey Ketels, 12 mei 2021 om 07:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Apple TV+ heeft bekend gemaakt dat het de serie Hello Tomorrow! heeft besteld. Tot dusver is er nog niet zoveel bekend over de nieuwe reeks. Wat we wel al weten is dat de hoofdrol er in is weggelegd voor Billy Crudup. Hem zagen we eerder ook al in onder meer The Morning Show.
De serie Hello Tomorrow! vertelt het verhaal van een groep reizende verkopers die proberen om accommodaties te verkopen... Klinkt niet heel spannend, maar wat wanneer we zeggen dat het gaat om accommodaties op de maan? De serie is een creatie van Amit Bhalla en Lucas Jansen. De regie is in handen van Jonathan Entwistle die we nog kennen van The End of the F***ing World.

Eén van de hoofdrollen in de reeks is dus weggelegd voor Billy Crudup. Crudup kruipt in de serie in de huid van Jack, één van de verkopers van de accommodaties die duidelijk beschikt over heel wat talent en ambitie. Toch lijkt het er naar uit te zien dat zijn levensdroom in rook zal opgaan... of toch niet?

10 afleveringen
Apple TV+ heeft bekend gemaakt dat de serie uit 10 afleveringen zal bestaan. Het is tot dusver nog niet bekend wanneer ze in première zal gaan.

Eén ding staat in ieder geval vast, fans van futuristische dramaseries hebben weer een nieuwe reeks om naar uit te kijken!

Lees meer over: Hello Tomorrow, Apple TV, Apple, serie, series

Populair nieuws