Zeer slecht nieuws voor fans van misdaadserie 'Absentia'

De hoofdrolspeelster van de reeks heeft zelf bevestigd dat er geen vervolg meer zal verschijnen...

Geoffrey Ketels, 12 mei 2021 08:12

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er is slecht nieuws voor fans van de Amerikaanse misdaadserie Absentia. Het derde seizoen wordt immers het laatste voor de reeks.
Het was Stana Katic, de hoofdrolspeelster in de reeks die het nieuws bekend heeft gemaakt. Het derde seizoen van de serie Absentia wordt dus het laatste.

Absentia ging in première in het jaar 2017. In het jaar 2019 volgde de aankondiging van een derde seizoen. Dat seizoen ging vorige zomer in première. Dat er geen vierde seizoen meer zal verschijnen is enigszins opvallend te noemen. Bekend is namelijk dat er op z'n minst sterk over werd nagedacht.

Ook de hoofdrolspeelster in de reeks heeft bevestigd dat er zeker wel over een vierde seizoen werd nagedacht. Uiteindelijk werd er echter besloten dat afronden met het huidige, derde seizoen toch de beste keuze was.

Dood verklaard
Het verhaal van de serie Absentia gaat over FBI-agente Emily Byrne. Zij verdween spoorloos waarna ze na afloop van een lange zoektocht dood werd verklaard. Uiteindelijk zou ze zes jaar later in zeer slechte gezondheid terug worden gevonden in een hutje in het bos. Ze kan zich niets meer herinneren, maar zeker is wel dat ze werd ontvoerd en gemarteld.

Haar man blijkt inmiddels hertrouwd te zijn terwijl haar zoontje ook volledig van haar is vervreemd. De FBI-agente stelt vervolgens alles in het werk om antwoorden te krijgen op alle vragen die haar teisteren.


Lees meer over: Absentia, serie, series, Amazon, Amazon Prime

Populair nieuws