'24'-ster Kiefer Sutherland vindt nieuwe actieserie

Kiefer Sutherland heeft getekend voor een nieuwe spionageserie voor op Paramount+.

Jim Pedd, 13-05-2021 13:40

De streamingdienst Paramount+ heeft groen licht gegeven voor een heel nieuwe, nog titelloze spionageserie waarin acteur Kiefer Sutherland de hoofdrol krijgt. Hij is ook meteen de uitvoerend producent van de serie.
Naast Sutherland werken schrijver-regisseurs John Requa en Glenn Ficarra, Charlie Gogolak en Suzan Bymel ook mee aan de serie, die acht afleveringen in zijn eerste seizoen krijgt. De serie wordt geproduceerd door CBS Studios en streamt in de Verenigde Staten exclusief op Paramount+.

Kiefer Sutherland-serie
"Ik ben al tijden een groot bewonderaar van John Requa en Glenn Ficarra's unieke werk, en ik kijk er heel erg naar uit om samen met hen aan dit unieke project van Paramount+ te kunnen werken", vertelde Kiefer Sutherland.

"Om weer samen te mogen werken met David Nevins vind ik ook echt speciaal. Ik kan niet wachten tot jullie allemaal de serie in 2022 te zien krijgen."

De serie volgt spion James Weir die zich in het midden van een strijd om het bewaren van de democratie bevindt. Dat in een wereld waarin desinformatie, gedragsmanipulatie, de surveillancestaat en belangen die deze buitengewone machten beheersen elkaar kruisen.

Lees meer over: Kiefer Sutherland, Paramount Plus, 24, CBS, David Nevens

Populair nieuws