Netflix toont nieuwe beelden van 'Sweet Tooth' van Robert Downey Jr.

Netflix toont nieuwe beelden van 'Sweet Tooth'

De serie Sweet Tooth wordt mede gemaakt door acteur Robert Downey Jr. en belooft heel speciaal te worden.

Jim Pedd, 13 mei 2021 om 12:33

Marvel-ster Robert Downey Jr. werkt als producent mee aan Netflix-serie Sweet Tooth, die gebaseerd wordt op DC Comics. De acteur ging daarop in en gaf ook wat nieuwe beelden vrij.
De serie speelt zich af in de epische fantasywereld van Jeff Lemire, die daarmee iets heel bijzonders wist te bouwen voor DC Comics. De serie is een samenwerking van Robert Downey Jr. en zijn echtgenote Susan Downey, die de serie samen geproduceerd hebben.

Sweet Tooth
Downey Jr: "We hoorden dat er een geweldige graphic novel reeks was. En dat het een ongelofelijke emotionele diepgang had," legde hij zijn keuze om de serie te maken uit.

Volgens de producent blijft de serie trouw aan het bronmateriaal, al zijn er wel nieuwe personages en is de toon wat lichtvaardiger. Toch belooft Downey Jr. dat de serie trouw blijft aan het bronmateriaal. "Toen we de dailies te zien kregen, dacht ik: 'dit is naadloos', een beetje alsof de graphic novel gewoon door ging."


Sweet Tooth draait om een hybride hertjongetje genaamd Gus. Hij raakt geheel onverwacht bevriend met een loner die Jepperd heet. Samen gaan ze op een avontuur, waarbij ze de oorsprong van Gus en het verleden van Jepperd proberen te ontrafelen. Vanaf 4 juni op Netflix.


Lees meer over: Sweet Tooth, Netflix, Susan Downey, Robert Downey Jr, DC Comics, Jeff Lemire

Populair nieuws