Check hier de eerste beelden van het opvallende 'Panic' van Amazon Prime Video

Panic onthult zijn eerste trailer

Amazon Prime Video komt weer met een interessante serie: Panic. Check hier de trailer!

Jim Pedd, 14 mei 2021 om 07:07

Met hits als The Boys en Invincible weet Amazon Prime Video interessante releases uit te brengen. Deze maand moet de serie Panic van start gaan.
Die ziet er ook behoorlijk interessant uit. Vandaag heeft Amazon een trailer vrijgegeven voor de Young Adult-dramaserie, die het genre op z'n kop moet zetten. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Lauren Oliver; check hieronder de behoorlijk energieke trailer:


De serie Panic
De serie is geschreven door Oliver en speelt zich af in een klein stadje in Texas. De scholieren die net afgestudeerd zijn doen daar elke zomer mee aan een rits uitdagingen, waarbij de winnaar 'alles' krijgt. Ze geloven allemaal dat dit hun enige kans is om te ontkomen aan het stadje en daarmee op een beter leven.

Maar dit jaar zijn de regels veranderd. De geldpot is groter dan ooit en het spel is veel gevaarlijker. De spelers moeten dit jaar hun diepste, meest duistere, angsten onder ogen komen en worden gedwongen te kiezen wat en hoeveel ze op het spel willen zetten om te winnen.

Vanaf 28 mei kan je de serie Panic streamen op Amazon Prime Video.

Lees meer over: Panic, Amazon Prime Video, Trailer, Lauren Oliver

Populair nieuws