Amazon Prime Video voegde een ijzersterke nieuwe serie toe

Amazon voegde ijzersterke serie toe

The Underground Railroad van Barry Jenkins is nu te streamen op Amazon Prime Video.

Jim Pedd, 15 mei 2021 om 15:50

Echt druk wil het niet worden op Amazon Prime Video als het op nieuwe televisieseries aankomt. Afgelopen week voegde men meer dan twintig nieuwe films toe, maar slechts één nieuwe serie.
Het gaat om een serie waarvan de releasedatum (14 mei) vorige maand aangekondigd werd. De serie is gemaakt door Barry Jenkins:

The Underground Railroad
The Underground Railroad vertelt het verhaal over de wanhopige zoektocht van Cora Randall (nieuwkomer Thuso Mbedu) naar vrijheid tijdens het Antebellum South. Nadat ze de plantage in Georgia is ontvlucht om achter het gerucht aan te gaan over de Underground Railroad, ontdekt Cora niet zomaar iets, maar een spoorlijn vol ingenieurs en conducteurs, en een geheim netwerk van sporen en tunnels onder de zuidelijke grond.

The Underground Railroad wordt erg goed ontvangen. Op de site RottenTomatoes heeft deze een score van 96 procent, op basis van 50 recensies. De consensus is als volgt:

"Met een superb ensemble en de unieke kijk van Barry Jenkins, weet The Underground Railroad het bronmateriaal op zorgvuldige wijze te vertalen tot een krachtige en uiterst menselijke serie die zowel uitdagend als noodzakelijk is.

Lees meer over: Amazon Prime Video, Weekoverzicht, The Underground Railroad

Populair nieuws