search

Ons nieuws van zaterdag 15 mei 2021

Opgestapte 'Bridgerton'-ster toch terug voor een kleine rol?
Series / Nieuws

Opgestapte 'Bridgerton'-ster toch terug voor een kleine rol?

Keert Regé-Jean Page mogelijk terug voor een cameo of zit dat er ook niet in?

Acteur Regé-Jean Page wist heel wat mensen behoorlijk te laten schrikken toen hij aankondigde niet terug te zullen keren voor een tweede seizoen van de Netflix-hit Bridgerton. Dat hadden weinig mensen zien aankomen gezien het gigantische succes van de serie.

Showrunner Shonda Rhimes ging tijdens een interview in op de kans dat Regé-Jean Page toch terugkeert voor een cameo in het nieuwe seizoen van de serie. Die kans acht zij niet heel groot.

Kleine kans
Rhimes vertelde allereerst dat het te maken heeft met de opzet van de serie. 'Ik vond het eigenlijk best opwindend om een compleet romantisch verhaal te vertellen met een einde. Dus niet iets waarbij je 14 redenen moet verzinnen waarom het koppel niet samen kan zijn. En zo staat Regé ook niet in de weg voor de romance van iemand anders."

Dat werd min of meer bevestigd door Bela Bajaria, Head of Global TV bij Netflix. "Die boeken dicteren heel erg wat wij doen. Dus we wilden talent een geweldige ervaring geven en zorgen dat ze een authentiek verhaal konden vertellen."

Wat hen betreft is Regé-Jean Page dus klaar met de serie, niet alleen omdat hij dat zelf wil, maar ook omdat dit beter past bij het verhaal. Komend seizoen van Bridgerton focust zich op Anthony en zijn zoektocht naar de liefde.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney-baas over de prijsverhoging van Disney+
Series / Streaming-diensten

Disney-baas over de prijsverhoging van Disney+

Disney+ werd duurder, wat heel wat mensen niet heel blij maakte. Daar reageert de baas van Disney nu op.

Bob Chapek, de CEO van Disney, reageert voor het eerst op de prijsverhoging van Disney+. Eerder dit jaar werd de streamingdienst een paar euro duurder, wat heel wat mensen boos wist te maken.

De CEO zegt in elk geval dat men er weinig van heeft gemerkt wat het aantal abonnees betreft. Mensen blijven bereid om te betalen voor een abonnement en het aantal abonnees blijft zelfs toenemen. De grens van de 100 miljoen betalende abonnees is het afgelopen kwartaal zelfs bereikt.

De prijsverhoging
"Natuurlijk waren dit onze eerste prijsverhogingen sinds we lanceerden en we zijn uiterst blij met de manier waarop de markt daarop gereageerd heeft, en hoe gereageerd wordt op Star als zesde merk", aldus Chapek.

"We hebben een verbetering gezien van onze output, en we lijken redelijk bestand tegen dit soort prijsverhogingen. Ik denk dat we ons goed voelen bij ons aanbod in vergelijking met de prijs die we over heel de wereld voor een abonnement op Disney+ vragen."

Momenteel zijn er maar liefst 103 miljoen abonnees. Een jaar geleden waren dat er nog 33 miljoen, dus dat aantal is bijzonder snel gegroeid.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'House of the Dragon': Werken de makers van 'Game of Thrones' mee?
Series / Nieuws

'House of the Dragon': Werken de makers van 'Game of Thrones' mee?

De serie House of the Dragon is de opvolger van Game of Thrones, maar zijn David Benioff en D.B. Weiss betrokken?

House of the Dragon wordt de tweede live-action Game of Thrones-serie. De serie is een prequel. Maar zijn makers David Benioff en D.B. Weiss van Game of Thrones betrokken?

De twee wisten van de wereld Westeros van George R.R. Martin een succes te maken. Zo erg dat de serie een van de populairste series ooit werd. Maar helaas was de druk te groot en flopte het laatste seizoen van de serie behoorlijk. Nu komt er dus een prequelserie die draait om een burgeroorlog bij de familie Targaryen.

Betrokkenheid van de makers
Hoe het er nu voor staat, zijn Benioff en Weiss niet betrokken bij het maken van House of the Dragon. Het is wel mogelijk dat de twee uiteindelijk credits krijgen als uitvoerend producenten, maar ze zullen geen creatieve input in de serie hebben.

Die taak is voor Ryan Condal, die als co-showrunner samen met Miguel Sapochnik aan de serie meewerkt. De twee maken hem in samenwerking met bedenker George R.R. Martin.

Voor Benioff en Weiss geldt dat ze het volgende vertelden over de wereld van Martin: "Het is een geweldige wereld, enorm rijk. Ik weet zeker dat er andere series komen die zich afspelen in Westeros. Maar voor ons is dit het."

De twee maken nu voor Netflix drie series: The Three-Body Problem, The Chair en Metal Lord.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Young Sheldon' zet duistere verhaallijn van 'The Big Bang Theory' op
Series / Nieuws

'Young Sheldon' zet duistere verhaallijn van 'The Big Bang Theory' op

De serie Young Sheldon heeft een grote cliffhanger en gaat een heel duistere kant op.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwste cliffhanger van Young Sheldon zette een behoorlijk grote verhaallijn uit The Big Bang Theory op. In de seizoensfinale werd gehint naar het uiteenvallende huwelijk van George en Mary, waarvan fans weten dat het er zal komen.

Daarvoor zijn nu duidelijk de eerste hints gelegd. Sheldon heeft nu ook een duidelijker perspectief op waar de tekortkomingen van zijn vader allemaal liggen. Dat belooft wat.

De toekomst
Uitvoerend producent Steve Molaro vertelde het volgende: "Fans van The Big Bang Theory hebben Sheldon jarenlang verhalen over zijn vader horen vertellen. We proberen die verhalen te eren, maar ontdekken ook onverwachte manieren waarop die zich af kunnen spelen."

"Zoals we in de eerste vier seizoenen van Young Sheldon geleerd hebben, zijn de verhalen van Adult Sheldon vanuit een nieuw perspectief verteld. Eentje dat hij gekregen heeft nadat hij zelf vader werd. Soms wordt het leven gecompliceerd en we kijken ernaar uit om de nieuwe hoofdstukken in de levens van de Coopers te verkennen."

Dat belooft wat. De serie is nu dus klaar met zijn vierde seizoen en is onlangs door CBS vernieuwd tot zijn zevende. Young Sheldon gaat dus nog op z'n minst drie jaar door.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Supergirl': Hoeveel afleveringen komen er nog? En wanneer is de seriefinale te zien?
Series / Featured

'Supergirl': Hoeveel afleveringen komen er nog? En wanneer is de seriefinale te zien?

De serie Supergirl is even met pauze, maar keert snel weer terug voor zijn laatste afleveringen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Supergirl bevindt zich nu in de midseason break van zijn zesde seizoen, een pauze die maanden duurt. Vandaag vertellen we je hoeveel afleveringen er nog te gaan zijn in die laatste reeks en wanneer je de seriefinale kan verwachten.

De midseason finale van Supergirl heette Fear Knot, waarin de Super Friends eindelijk de middelen hadden om naar de Phantom Zone te reizen, waar ze de gevangen gezette Kara Danvers konden redden.

Nog maar even
Er zijn tot nu toe zeven afleveringen te zien geweest in het laatste seizoen van Supergirl. Dat krijgt er in totaal twintig, waarmee we er dus nog 13 te gaan hebben.

We weten ook al wanneer Supergirl weer te zien is. Dat zal vanaf 24 augustus zijn, dan debuteert aflevering acht van de serie. Vervolgens gaat men twaalf weken door met uitzenden, om de serie dan op 16 november 2021 tot een einde te brengen.

The CW heeft die datum trouwens nog niet officieel bevestigd. Het zou ook kunnen dat men nog een pauze inlast, zodat de serie netjes afgerond kan worden en dat de boel tot december gerekt wordt. Dat horen we hopelijk snel!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuws voor fans van 'La Casa de Papel'
Series / Nieuws

Goed nieuws voor fans van 'La Casa de Papel'

Het einde van de serie La Casa de Papel komt snel dichterbij nu de opnames van het vijfde seizoen rond zijn.

De opnames van het vijfde seizoen van La Casa de Papel zijn afgerond. Netflix heeft dat nieuws vandaag bekend gemaakt, compleet met een nieuwe foto van achter de schermen van de hoofdpersonen.

La Casa de Papel komt straks tot een einde met het vijfde seizoen. Voordat het voorbij is, kunnen we gelukkig nog een keer genieten van de Professor, Tokyo, Helsinki, Denver, Rio, Berlin, Stockholm en Lisbon.

Laatste seizoen
Netflix schrijft bij het bericht: "Wat begon als een overval, eindigde als een familie". Ook bedankte men de fans: "We kunnen niet wachten om jullie te laten zien hoe dit verhaal eindigt."De serie La Casa de Papel draait om een groep dieven die geleid worden door The Professor. In het eerste en tweede deel gijzelen ze mensen in de Spaanse Munt, terwijl het criminele meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan te laten slagen.

In delen drie en vier staan er levens op het spel en komt het plan van de Professor in het geding. De crew moet vijanden afslaan, zowel van binnen als buiten de Spaanse Bank.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon Prime Video voegde een ijzersterke nieuwe serie toe
Series / Streaming-diensten

Amazon Prime Video voegde een ijzersterke nieuwe serie toe

The Underground Railroad van Barry Jenkins is nu te streamen op Amazon Prime Video.

Echt druk wil het niet worden op Amazon Prime Video als het op nieuwe televisieseries aankomt. Afgelopen week voegde men meer dan twintig nieuwe films toe, maar slechts één nieuwe serie.

Het gaat om een serie waarvan de releasedatum (14 mei) vorige maand aangekondigd werd. De serie is gemaakt door Barry Jenkins:

The Underground Railroad
The Underground Railroad vertelt het verhaal over de wanhopige zoektocht van Cora Randall (nieuwkomer Thuso Mbedu) naar vrijheid tijdens het Antebellum South. Nadat ze de plantage in Georgia is ontvlucht om achter het gerucht aan te gaan over de Underground Railroad, ontdekt Cora niet zomaar iets, maar een spoorlijn vol ingenieurs en conducteurs, en een geheim netwerk van sporen en tunnels onder de zuidelijke grond.

The Underground Railroad wordt erg goed ontvangen. Op de site RottenTomatoes heeft deze een score van 96 procent, op basis van 50 recensies. De consensus is als volgt:

"Met een superb ensemble en de unieke kijk van Barry Jenkins, weet The Underground Railroad het bronmateriaal op zorgvuldige wijze te vertalen tot een krachtige en uiterst menselijke serie die zowel uitdagend als noodzakelijk is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegde deze 3 series nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde deze 3 series nieuw toe

Check hier alle nieuwe toevoegingen die streamingdienst Disney+ de afgelopen week deed.

Het was geen gigantisch drukke week op streamingdienst Disney+. De afgelopen dagen debuteerden er drie nieuwe series op de streamingdienst. We zetten ze voor je op een rij.

We beginnen weer zoals altijd met de serie waarvan een nieuwe aflevering debuteerde. Daarna komen de series aan de beurt met complete seizoenen.

High School Musical: The Musical (S02E01): Oud en Nieuw staat voor de deur en Ashlyn organiseert dan ook een feest om dat te vieren.

New Girl seizoen 1-7: In deze komedieserie volgen we Jess Day. Zij gaat uit elkaar met haar vriendje en zoekt een nieuwe woning. Die vindt ze online, waarna ze intrekt bij drie vrijgezelle jongens die ze nooit eerder ontmoet had. Dat leidt tot heel wat bijzondere situaties!

Sadie Sparks: Sadie vindt een tovenaarshoed, die tot haar verbazing geleverd wordt met daarin het magische konijn Gilbert, dat assistent was van de beroemdste tovenaar in de geschiedenis.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ gooit het Marvel Cinematic Universe in augustus overhoop
Series / Nieuws

Disney+ gooit het Marvel Cinematic Universe in augustus overhoop

De eerste animatieserie in het Marvel Cinematic Universe komt steeds dichterbij.

Alweer een ruim aantal maanden geleden zagen we de eerste trailer voor de animatieserie What If...? die zich gaat afspelen in het Marvel Cinematic Universe.

Het was al bekend dat de serie in de zomer van 2021 moet gaan verschijnen, maar nu is mogelijk ook de startdatum bekend.

Via Entertainment Weeky wordt duidelijk dat de eerste serie na de live actionserie Loki in augustus online verschijnt. Die serie zal midden juli zijn afgerond na zes afleveringen. Volgens Entertainment Weeky debuteert What If...? een maand later.

Tien afleveringen What If...?
Het bijzondere aan What If...? is dat deze animatiereeks van tien afleveringen het Marvel Cinematic Universe compleet overhoop gaat gooien en bekende personages in de schoenen van andere helden gaat zetten.

Bijna alle grote Marvel-acteurs hebben hun stem geleend aan de serie en de afleveringen worden begeleid door Uatu / The Watcher met de stem van Westworld-acteur Jeffrey Wright.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans opgelet! Netflix bestelt spin-off serie 'Bridgerton'
Series / Nieuws

Fans opgelet! Netflix bestelt spin-off serie 'Bridgerton'

Kostuumdrama Bridgerton krijgt van Netflix niet alleen een tweede seizoen.

Het kostuumdrama Bridgerton is één van de grootste successen van Netflix en het is geen wonder dat er wordt gewerkt aan een tweede seizoen. Maar er komt meer Bridgerton aan, aangezien de streamingdienst een spin-off heeft besteld.

De spin-off gaat over het personage Queen Charlotte, gespeeld door actrice Golda Rosheuvel. Er wordt op dit moment gewerkt aan het script en het is producent en scriptschrijver Shonda Rhimes die grote plannen heeft met de franchise op Netflix.

De serie zal overigens bestaan uit één seizoen en we zien een jonge Charlotte en de jonge Violet Bridgerton en Lady Danbury. Opvallend is dat Charlotte geen personage is uit de boekenreeks, maar speciaal voor de serie werd bedacht.

Seizoen 1 op Netflix
Seizoen 1 van Bridgerton telt acht afleveringen en in de serie zoeken acht hechte broers en zussen van de familie Bridgerton liefde en geluk binnen de Londense high society. De serie is geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings' boekt weer goede vooruitgang
Series / Nieuws

'Lord of the Rings' boekt weer goede vooruitgang

Lord of the Rings heeft weer een prestigieus regisseur gevonden voor een aantal afleveringen.

Het gaat goed met de opnames van het gestoord dure eerste seizoen van de Lord of the Rings-serie van Amazon Prime Video. Vandaag is aangekondigd dat Charlotte Brändström als derde regisseur aan boord is gebracht.

Brändström is deze week al begonnen met werken in Nieuw-Zeeland en regisseert twee afleveringen van de serie. Eerder maakte J.A. Bayona de eerste twee afleveringen en Wayne Che Yip maakt er vier.

Erg enthousiast
In een statement liet Brändström weten dat ze ernaar uitkijkt om de serie te mogen helpen maken. "Ik ben erg enthousiast om door Midden-aarde geleid te worden door JD's en Patrick's visie en mezelf onder te dompelen in de iconische wereld van J.R.R. Tolkien. Het is een groot voorrecht om in Nieuw-Zeeland te zijn en samen te werken met het uitmuntende ensemble van creatieve talenten van Amazon Studios", vertelde ze.

De aankomende serie van Amazon Studios brengt voor de allereerste keer de heldhaftige legendes van het legendarische Tweede Era van de geschiedenis van Midden-aarde naar de schermen.

Dit epische drama speelt zich af duizenden jaren voor de gebeurtenissen van J.R.R. Tolkien's The Hobbit en The Lord of the Rings.

De serie begint in een tijd van relatieve vrede en volgt een groep bekende en nieuwe personages die de confrontatie aangaan met het lang gevreesde kwaad dat opnieuw zijn intrede doet in Midden-aarde. Van de donkerste diepten van de Nevelbergen, tot de majestueuze bossen van de elfen hoofdstad Lindon, tot het adembenemende eilandenrijk Númenor, tot de verste uithoeken van de kaart. Deze koninkrijken en personages zullen een erfenis nalaten die nog lang na hun dood voortleeft.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste blik op 'Monsters At Work' van Disney+
Series / Foto's

Eerste blik op 'Monsters At Work' van Disney+

De serie van Disney+ is een spin-off van de film Monsters, Inc. en wordt heel interessant.

Disney+ heeft vandaag een eerste foto vrijgegeven van de serie Monsters At Work, de spin-off van Monsters, Inc.. Die toont ons vooral de nieuwe personages die een rol krijgen in de serie.

Monsters, Inc. was een van de eerste films die genomineerd werd voor de Academy Award for Best Animated Feature, toen die prijscategorie twintig jaar geleden debuteerde. Centraal staat de vriendschap van Sulley en Mike, die proberen het kleine meisje Boo terug te brengen naar de mensenwereld. In 2013 kwam er al een prequel uit van Pixar, Monsters University en nu komt er een serie.

Monsters At Work
In 2019 kondigde Disney aan dat er een serie zou komen, genaamd Monsters At Work. De serie speelt zich zes maanden na de gebeurtenissen in de oorspronkelijke film af en laat zien dat Monstropolis nu aangedreven wordt door gelach in plaats van gehuil.

Centraal staan een boel oude bekenden, maar we volgen vooral een nieuwe medewerker van Monsters, Inc., namelijk Tylor Tuskmon, die ervan droomt met zijn idolen Sulley en Mike te mogen werken. Hieronder het eerste beeld:Daarop zie je Tylor (het grote paarse monster), en Val Little (de energieke beste vriend van Tylor), evenals Cutter en Duncan. De serie gaat in juli van start.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Serie over het leven van Snoop Dogg in de maak
Series / Nieuws

Serie over het leven van Snoop Dogg in de maak

De reeks zou naar eigen zeggen tot zomaar even zeven seizoenen kunnen krijgen...

Geoffrey Ketels
Fans van de enige, echte Snoop Dogg opgelet! Er is namelijk een serie in de maak over de man. Snoop Dogg zelf verwacht alvast heel veel van het project. Hij heeft immers aangegeven dat er zomaar even tot wel zeven seizoenen van de serie zouden kunnen verschijnen.

Snoop Dogg wil zijn fans graag een exclusieve inkijk geven in zijn leven. Dat gaat hij doen door middel van een eigen serie. De op moment van schrijven 49-jarige rapper deed de bekendmaking in een interview met Yahoo!

Het is niet voor het eerst dat (een deel van) het leven van Snoop Dogg zal worden verfilmd. In het verleden kwam er namelijk al een stukje aan bod in de film Straight Outta Compton. Deze film was te zien in het jaar 2015. De rapper zou ondertussen ook zijn medewerking verlenen aan een vervolg op die film. Toch staat dat vervolg een eigen serie niet in de weg.

In productie
Op dit eigenste moment is de serie reeds in productie. Snoop Dogg heeft echter aangegeven helemaal geen haast te hebben met het project. Hij stelde daarover het volgende:

Ik wil de tijd nemen om duidelijk te maken hoe ik ben geworden wie ik op vandaag ben. Dit bovendien met alle mensen die mij in mijn leven hebben geïnspireerd. Het gaat hierbij niet alleen om mijn moeder en vader, maar ook om mijn vrienden, de invloeden vanuit de gemeenschap, etc.

Snoop Dogg zelf omschrijft de serie als een verzameling van verhalen. De rapper sloot het interview nog af met een opvallende stelling; "De kans is groot dat de serie zes of zeven seizoenen zal krijgen".

Wanneer we het eerste seizoen mogen verwachten is tot dusver nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegde deze week 16 (!) nieuwe series toe
Series / Streaming-diensten

Netflix voegde deze week 16 (!) nieuwe series toe

Het was behoorlijk druk op Netflix. Check hier alle nieuwe series die je nu kan streamen.

Vandaag zetten we de nieuwe series op Netflix voor je op een rij. Zoals elke week, beginnen we met de series die een nieuwe aflevering kregen, gevolgd door alle nieuwe series met complete seizoenen die je meteen kan bingen!

The Netflix Afterparty (8 afleveringen): David Spade, Fortune Feimster en London Hughes verwelkomen gasten van de nieuwste en grootste Netflix-titels voor leuke gesprekken, sketches en meer.

Legends of Tomorrow (S06E02): Sara en Gary verkennen een bizarre buitenaardse planeet. De nieuwe Legend, Spooner, ontdekt het sinistere geheim van een hamburgertent in het Californië van de jaren 50.

Luis Miguel - The Series (S02E05): Luis Miguel krijgt de kans om een duet met Frank Sinatra op te nemen en gaat naar New York, maar thuis voltrekt zich een tragedie. in 2006 probeert hij weer te zingen.

Supergirl (S06E07): Brainy en Nia reizen terug in de tijd naar 2009 om Kara's DNA te vinden op de middelbare school in haar geboorteplaats. Hun gewaagde missie loopt echter snel uit de hand.

The Flash (S07E09): Barry probeert alle Forces uit het bestaan te verwijderen zonder de mensen die de krachten hebben kwaad te doen.

The Upshaws (1 seizoen): In deze comedyserie streeft een zwarte arbeidersfamilie uit Indiana te midden van de dagelijkse beslommeringen naar een beter leven en huiselijk geluk.

Castlevania (4 seizoenen): Een vampierjager probeert een belegerde stad te redden van bovennatuurlijke beesten die door Dracula zelf worden geleid.

Vincenzo (1 seizoen): Een Koreaans-Italiaanse maffia-advocaat geeft een conglomeraat een koekje van eigen deeg met een dosis gerechtigheid tijdens een bezoek aan zijn moederland.

Money, Explained (1 seizoen): We even het uit, we sparen het. Laten we het over geld hebben en de vele mijnenvelden eromheen, van creditcards tot casino's, en zwendelaars tot studieleningen.

Haunted seizoen 3: Gewone mensen vertellen vrienden en familie angstaanjagende waargebeurde verhalen uit hun verleden, vergezeld van ijzingwekkende nagespeelde reconstructies.

Halston seizoen 1: Een imperium kreeg zijn naam. Zijn stijl bepaalde een tijdperk. De Amerikaanse modeontwerper Halston wordt razendsnel beroemd tot zijn leven volledig ontspoort.

Move to Heaven seizoen 1: Een traumareiniger met Asperger en zijn vrijgelaten oom vinden leven in alles wat is achtergelaten, en bezorgen onvertelde verhalen van overledenen bij nabestaanden.

Alma Matters seizoen 1: Alumni van India's elitaire academische instituten delen de harde realiteit, aangename verrassingen en leerzame momenten die ze tijdens hun studie beleefden.

Kuroko's Basketball seizoen 2: Outsider Tetsuya Kuroko en de uit het buitenland teruggekeerde Taiga Kagami zijn nieuw op hun school en zoeken naar roem via basketball.

The Heroic Legends of Arslan seizoen 1: Arslan, prins van het koninkrijk Pars, vecht om zijn troon terug te winnen nadat Pars is veroverd door het naburige rijk Lusitania.

Love, Death + Robots seizoen 2: Angstaanjagende wezens, vreemde verrassingen en een duistere samenloop van comedy in deze NSFW-anthologie van animaties, gepresenteerd door Tim Miller en David Fincher.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Veelbelovende serie 'Physical' binnenkort op Apple TV+
Series / Nieuws

Veelbelovende serie 'Physical' binnenkort op Apple TV+

De serie wordt nu al vaak in één adem vergeleken met het ooit zo populaire \'GLOW\'...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het aanbod van Apple TV+ wordt in de maand juni nog verder versterkt met de komst van de reeks Physical. De serie wordt nu al in één adem genoemd met het ooit zo populaire GLOW.

De reeks neemt ons mee terug in de tijd, meer bepaald naar de jaren '80. In de serie is de hoofdrol weggelegd voor Rose Byrne. Wie de trailer bekijkt van de reeks weet meteen waarom dit project nu al in één adem wordt vergeleken met het ooit razend populaire GLOW.

Het was Annie Weisman die werd aangesteld als schrijfster voor de serie. Bovendien is ze ook bij het project betrokken als showrunner en als uitvoerend producent. De hoofdrol in de serie is weggelegd voor Rose Byrne. Haar zagen we eerder ook al optreden in Damages en Bridesmaids.

Grote verwachtingen
Er wordt nu al behoorlijk veel verwacht van deze serie. Met haar vorige optredens heeft Byrne in ieder geval duidelijk gemaakt een uitstekende actrice te zijn. Bovendien spreekt ook de setting van de jaren '80 heel wat mensen aan. Bekijk zeker even de onderstaande trailer om een goede eerste indruk te krijgen van Physical.

Physical is te bekijken bij Apple TV+ vanaf 18 juni 2021.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Chicago Med' ziet twee hoofdrolspelers vertrekken
Series / Nieuws

'Chicago Med' ziet twee hoofdrolspelers vertrekken

Na zes seizoenen neemt de reeks afscheid van twee van haar vaste actrices...

Geoffrey Ketels
De cast van de succesvolle serie Chicago Med wordt een beetje kleiner. Niet één, maar wel twee actrices verlaten de cast na zes seizoenen.

Op moment van schrijven is het zesde seizoen van de serie nog niet afgelopen. Het einde komt langzaam maar zeker wel in zicht. Dat geldt niet alleen voor het zesde seizoen op zich, maar ook voor het optreden van twee vaste leden van de cast.

Zowel Yaya DaCosta (die we voorheen ook al zagen in de medische serie House M.D.) als Torrey DeVitto (Army Wives) zullen niet meer te zien zijn in het zevende seizoen.

Vaste actrices
Dat er afscheid wordt genomen van de twee actrices is opvallend te noemen. Beiden draaiden namelijk reeds mee vanaf het eerste seizoen van Chicago Med. De twee actrices kropen in de huid van de respectievelijke personages van April Sexton en Dr. Natalie Manning.

Inmiddels werd het vertrek door beide dames ook bevestigd via hun Instagram. Het einde voor Chicago Med als serie is nog helemaal niet in zicht, in tegendeel. Vorig jaar raakte namelijk nog bekend dat de serie nog zeker drie extra seizoenen zou krijgen. Dat betekent dat fans sowieso nog een zevende en een achtste deel kunnen verwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vierde seizoen 'Cobra Kai' van Netflix wordt groter dan ooit
Series / Nieuws

Vierde seizoen 'Cobra Kai' van Netflix wordt groter dan ooit

De serie Cobra Kai gaat alsmaar grootschaliger en dat is ditmaal niet anders.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eind dit jaar krijgen we al het vierde seizoen van Cobra Kai te zien. Makers Josh Heald, Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg teasen dat het vierde seizoen nog groter wordt dan de voorgaande seizoenen.

De serie draait vooral om Johnny Lawrence die zijn voormalige karate dojo Cobra Kai weer opbouwt. Hij heeft nog altijd een rivaliteit met Daniel LaRusso, maar de twee komen in het derde seizoen wat meer tot elkaar. Het vierde seizoen belooft dan ook een paar gave twists te krijgen.

Groter dan ooit
Tijdens een interview met Yahoo! vertelden de drie maker sdat het nieuwe seizoen groter dan ooit wordt.

"Ik kan je zeggen dat het voor ons heel belangrijk was om het derde seizoen te eindigen met een gevoel van 'yeah' in tegenstelling tot het gevoel van 'ahw' waarmee we het tweede seizoen eindigden," aldus Heald.

"We willen een blijvend gevoel van dopamine geven dat je een goed gevoel geeft. We willen je kippenvel geven, laten huilen, keihard laten lachen en dolenthousiast maken. Het is hetzelfde recept, maar met andere smaken en het is nog groter, dus we zijn echt heel, heel erg trots op wat we gemaakt hebben. Ik kan niet wachten tot jullie het kunnen zien."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.