Goed nieuws voor fans van 'La Casa de Papel'

Goed nieuws voor fans van 'La Casa de Papel'

Het einde van de serie La Casa de Papel komt snel dichterbij nu de opnames van het vijfde seizoen rond zijn.

Jim Pedd, 15 mei 2021 om 15:50

De opnames van het vijfde seizoen van La Casa de Papel zijn afgerond. Netflix heeft dat nieuws vandaag bekend gemaakt, compleet met een nieuwe foto van achter de schermen van de hoofdpersonen.
La Casa de Papel komt straks tot een einde met het vijfde seizoen. Voordat het voorbij is, kunnen we gelukkig nog een keer genieten van de Professor, Tokyo, Helsinki, Denver, Rio, Berlin, Stockholm en Lisbon.

Laatste seizoen
Netflix schrijft bij het bericht: "Wat begon als een overval, eindigde als een familie". Ook bedankte men de fans: "We kunnen niet wachten om jullie te laten zien hoe dit verhaal eindigt."De serie La Casa de Papel draait om een groep dieven die geleid worden door The Professor. In het eerste en tweede deel gijzelen ze mensen in de Spaanse Munt, terwijl het criminele meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan te laten slagen.

In delen drie en vier staan er levens op het spel en komt het plan van de Professor in het geding. De crew moet vijanden afslaan, zowel van binnen als buiten de Spaanse Bank.
Lees meer over: La Casa de Papel, Netflix, Seizoen 5, Opnames

Populair nieuws