search
Dan Brown-fan? Check dan deze trailer van 'Dan Brown's The Lost Symbol'

Dan Brown-fan? Check dan deze trailer van 'Dan Brown's The Lost Symbol'

Het boek The Lost Symbol komt naar televisie en ziet er behoorlijk opvallend uit.

Jim Pedd
Dan Brown kennen we natuurlijk onder meer van De DaVinci Code. Daarmee werd hij bekend, waarna hij nog heel wat boeken schreef over hoofdpersoon Robert Langdon. Na een rits films die met wisselend succes debuteerden, komt er nu een serie.

De serie, Dan Brown's The Lost Symbol, is gebaseerd op het gelijknamige boek en de nieuwe titel voor de show die eerder Dan Brown's Langdon heette. De serie is de vierde verfilming van een van de boeken van Brown.

The Lost Symbol
Eerder speelde acteur Tom Hanks de rol van Harvard-symboloog Robert Langdon. Hij is voor deze serie vervangen door Ashley Zukerman. Verder spelen Valorie Curry, Sumalee Montano, Rick Gonzalez, Eddie Izzard en Beau Knapp de hoofdrollen.

In de Verenigde Staten is de serie specifiek voor Peacock gemaakt, een streamingdienst van CBS. De serie zelf is dan ook geproduceerd door CBS Television Studios, Universal TV en Imagine TV.In Dan Brown's The Lost Symbol volgen we professor Langdon die een rits dodelijke puzzels moet oplossen. Zijn mentorfiguur is namelijk ontvoerd en het centrum van een angstaanjagende wereldwijde samenzwering.

Aanbevolen artikelen