'Fear the Walking Dead' onthult het angstaanjagende achtergrondverhaal van Teddy

Angstaanjagend verhaal in Fear the Walking Dead

De serie Fear the Walking Dead laat een vrij bijzonder achtergrondverhaal zien.

Jim Pedd, 18 mei 2021 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fear the Walking Dead onthulde een nieuw personage die erg bekend is met cultleider Teddy en zijn verschrikkelijke verleden. Hij blijkt een naar verhaal te hebben.
Sinds de dood van Virginia, worstelen de protagonisten van Fear the Walking Dead met een nieuwe bedreiging: een ondergrondse cultus. Die blijkt niet bang te zijn voor de Walkers; ze geloven juist dat die nieuw leven vertegenwoordigen en gebruiken hen om een soort mest te maken voor hun planten. Ze hebben ook een vrij bizarre leiden in Teddy, en die blijkt een duister geheim te hebben.

Duister verleden
Fear the Walking Dead laat zien dat June, Dwight en Sherry op zoek gaan naar benzine. Daarbij kruisen ze het pad met John Dorie Sr., de vervreemde vader van June's echtgenoot. De twee blijken een gemeenschappelijk doel te hebben, namelijk het opsporen van de cultus.

John Sr. blijkt Teddy goed te kennen; hij was een seriemoordenaar die decennia geleden al het 'het einde is het begin'-mantra had. Hij vermoordde mensen en balsemde hun lijken vervolgens om ervoor te zorgen dat ze niet naar het leven na de dood konden.

Nu heeft hij dus een cultus die past bij zijn eigen bizarre waanideeën, waarmee hij straks hoopt de hele wereld te verwoesten met behulp van een kernwapen.
Lees meer over: Fear the Walking Dead, Teddy, AMC, Achtergrondverhaal

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws