NBC rondt eerste seizoen 'Constantine' af na 13 afleveringen

Seizoen 1 'Constantine' stopt na 13 afleveringen

En verhuist de serie naar SyFy?

Bram de Groot, 24 november 2014 16:55

De zender NBC stopt het eerste seizoen van de matig ontvangen stripverfilming Constantine af na dertien afleveringen. Dit meldt de website Deadline. Het is nog onbekend of de serie ook een tweede seizoen krijgt.
Er wordt gesuggereerd dat de serie een vervolg krijgt op de zender SyFy - ook een Viacom kanaal -, aangezien de serie een te matig aantal kijkers noteert op NBC. De serie scoorde recentelijk wel redelijk tijdens een marathon op SyFy en daarom zou het verhuizen van de serie een optie kunnen zijn.

De eerste aflevering noteerde 4,3 miljoen kijkers en dat is normaal gesproken geen goed teken voor een serie van de mediagigant NBC. Op dit moment zijn er vijf afleveringen uitgezonden waarvan de debuutuitzending van de meest recente aflevering "A Feast of Friends" uitkwam op 3,5 miljoen kijkers. Op de IMDb scoort Constantine redelijk met een 7,6. Ook op Rotten Tomatoes staat de serie er goed voor: 70%.

Bron: Deadline

Lees meer over: constantine, 2014, tv serie, seizoen 1, pilot, john constantine, vertigo, dc comics, lucy Griffiths, liv, demonen, matt ryan, nbc, afleveringen, syfy

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws