Eerste foto's Copperhead in 'Gotham'

Er is weer een nieuwe DC-slechterik te zien in de Batman prequel.

Jim Pedd, 25-11-2014 08:00

The Wrap heeft de eerste foto's van een gloednieuwe DC-slechterik die te zien zal zijn in Gotham. Het betreft de slechterik Copperhead, die gespeeld wordt door de Zuid-Afrikaanse actrice Lesley-Ann Brandt. Het personage maakte gisterenavond zijn debuut in de aflevering Lovecraft, die tevens dient als afsluiter van de eerste helft van het eerste seizoen. Fox hervat op een later moment volgend jaar de uitzendingen van Gotham.
Copperhead was oorspronkelijk een mannelijke superslechterik en voor het eerst in 1968 te zien. Copperhead was een gewone crimineel, maar klom al snel op onder de rangen van huurmoordenaars. Hij stond er verder om bekend zijn slachtoffers te wurgen. Nu wordt Copperhead dus gespeeld door de dame Brandt.

Lovecraft laat zien hoe Selina een nieuwe vriend op een gevaarlijke reis door Gotham meeneemt, om de moordenaars die achter haar aan zitten af te schudden. Gordon krijgt verder na een fout de opdracht aan de slag te gaan in Arkham Asylum.

Bron: The Wrap

Lees meer over: gotham, slechterik, dc comics, lesley ann brandt, lovecraft, aflevering, superslechterik, huurmoordenaar, fox, serie, prequel, batman

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix