search
'Jurassic World Camp Cretaceous' seizoen 3: De moeite waard?

'Jurassic World Camp Cretaceous' seizoen 3: De moeite waard?

Is het derde seizoen van Jurassic World Camp Cretaceous een beetje de moeite waard?

Jim Pedd
Het laatste wat we zagen van de kids van Camp Cretaceous aan het einde van het tweede seizoen, is dat ze helemaal klaar waren met wachten op hulp en redding van Isla Nublar. Nadat ze hun eigen schuilplaats bouwden en er maanden wisten te overleven, blijkt dat zij de mensen zijn die het meest geschikt zijn om te overleven op een eiland vol dinosaurussen.

Netflix komt snel met het derde seizoen van de serie Jurassic World Camp Cretaceous. Vandaag zetten we de eerste recensies die verschenen zijn voor je op een rij.

Top of flop?
De serie lijkt nog altijd de critici te kunnen bekoren. We duiken maar meteen in de recensies:

Den of Geek: "Seizoen drie balanceert kalmere en lichtere momenten - zoals een tienerfeest met zwempakken die ogenschijnlijk gestolen zijn uit de Main Street-winkeltjes - met actie waar je hart sneller van gaat kloppen en oprechte zorgen dat de favoriete personages het niet gaan overleven. Ouders kunnen erop vertrouwen dat Dreamworks en Netflix - tot nu toe in elk geval - de bedreigingen en spanningen op een niveau weten te houden dat past bij de jongere kijker."

ComicBook: "Het derde seizoen is een excellente mix tussen evolutie van personages en actie die je keel in je hart laat kloppen. Het derde seizoen is de meest duidelijke indicatie voor iedereen die twijfelde of je moest kijken of niet."

Jurassic Park Podcast: "Seizoen 3 is opwindend, energiek, eng en gedreven door nostalgie op veel van de beste manieren. Ik kan niet wachten om te zien hoe het team hier in de toekomst op door blijft bouwen."Aanbevolen artikelen