search
'Jurassic World: Camp Cretaceous'-trailer laat derde seizoen van de Netflix-serie zien

'Jurassic World: Camp Cretaceous'-trailer laat derde seizoen van de Netflix-serie zien

De animatieserie Jurassic World: Camp Cretaceous ziet er eigenlijk helemaal niet verkeerd uit.

Jim Pedd
Komende maand brengt het derde seizoen van animatieserie Jurassic World: Camp Cretaceous. Dat is mooi, want fans hoeven daarmee nooit lang te wachten op nieuwe afleveringen.

Het eerste seizoen was in oktober te zien, het tweede in januari en nu komt er dus al de derde reeks. Interessant aan de trailer die vandaag is vrijgegeven voor het nieuwe seizoen, is een bekende bedreiging uit de films.

De Indoraptor
Nadat we in Jurassic World de Indominus Rex zagen, kregen we in Fallen Kingdom de Indoraptor te zien. En dat monster keert terug in deze nieuwe televisiereeks, die laat zien hoe onze jonge helden gevangen zitten op het gevaarlijke eiland Isla Nublar.

De kinderen zitten diep in de nesten in het nieuwe seizoen van Jurassic World: Camp Cretaceous. Ze moeten zien te overleven tussen onbetrouwbare andere personages. Sowieso zagen we dat er een mysterieuze dinosaurus uit cryogene slaap kwam:De serie is op 21 mei weer te zien op Netflix. Mogelijk dient de serie uiteindelijk als introductie op de derde Jurassic World-film, die in juni 2022 te zien moet zijn en de illustere titel Dominion heeft.Aanbevolen artikelen