Eerste blik op 'Arrow'-terugkeer in 'Legends Of Tomorrow'

Legends Of Tomorrow brengt David Ramsey terug

Acteur David Ramsey speelt een verrassende rol in het nieuwe seizoen van Legends Of Tomorrow.

Jim Pedd, 20 mei 2021 om 06:00

Acteur David Ramsey maakt een rondje langs verschillende Arrowverse-series. Dit jaar is hij te zien in het zesde seizoen van de serie Legends of Tomorrow. Vandaag is zijn personage in die show onthuld.
Fans hadden allemaal verwacht dat de acteur in Legends of Tomorrow zijn debuut zou maken als een Green Lantern. Dat blijkt niet uit te komen, in plaats daarvan heeft hij een heel andere rol.

Onbekend figuur
Op een eerste beeld van de terugkeer van Ramsey in Legends of Tomorrow, zien we dat hij een historisch figuur uit het Oude Westen speelt. Dat ziet er als volgt uit:Ramsey vertelde dat hij een mysterieus personage speelt. "Er waren wat verhalen in de pers, dat ik een mysterieus personage zou spelen in Legends. Daarop namen mensen aan dat ik een rol zou spelen die verbonden is aan de Green Lantern Corps, ook omdat de Legends een tijdschip hebben en door ruimte en tijd reizen."

Maar dat is dus niet het geval. "De laatste keer dat je Diggle zag, was hij onderweg naar Metropolis en werd hij onderschept door een gloeiende groene doos. Dus het was logisch om dit aan te nemen. Maar in Legends is het een heel ander personage. Een historisch personage, een historisch personage uit het Westen."
Lees meer over: Legends of Tomorrow, David Ramsey, Arrowverse, The CW, John Diggle

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws