search

Ons nieuws van donderdag 20 mei 2021

Goed nieuws voor fans van 'Lord of the Rings'-achtige 'The Wheel of Time'
Series / Nieuws

Goed nieuws voor fans van 'Lord of the Rings'-achtige 'The Wheel of Time'

Amazon Prime Video schijnt nu al een tweede seizoen besteld te hebben van The Wheel of Time.

Het lijkt er op dat Amazon Prime Video groot vertrouwen heeft in zijn Lord of the Rings-achtige serie The Wheel of Time. Er is namelijk een tweede seizoen besteld.

Kortstondig verscheen op het Twitter-account van The Wheel of Time een foto die een script liet zien van Episode 201: A Taste of Solitude, geschreven door Amanda Kate Schuman. Hoewel er geen tekst bij het beeld stond, leek het een hint te zijn naar een nieuw seizoen van de serie. Nu is officieel bevestigd dat de serie een tweede seizoen krijgt.

Tweede seizoen
Het nieuws rond de serie is schaars op dit moment. De show is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van schrijver Robert Jordan. Amazon moet nog een volledige trailer vrijgeven, maar kwam al met twee erg korte teasers.

Daarin zagen we Rosamund Pike's Moiraine en Daniel Henney's Lan Mandragoran voorbijkomen. Berichten eerder deze week duiden erop dat de opnames van het eerste seizoen na een boel vertragingen recent afgerond zijn.

Het verhaal is ook dat de serie eind dit jaar nog te streamen moet zijn. In de serie volgen we Moiraine, een tovenares die een groep tieners ontdekt in een afgelegen deel van de wereld. Een van hen lijkt de Dragon te zijn, degene die de lotsbestemming heeft om de wereld te redden of te vernietigen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Batman krijgt een eigen serie op HBO
Series / Nieuws

Batman krijgt een eigen serie op HBO

De Dark Knight van DC keert terug naar televisie in een gloednieuwe animatieserie.

De Dark Knight keert terug naar de wereld van animatieseries. Warner Bros. heeft een volledig eerste seizoen besteld van Batman: Caped Crusader, een nieuwe animatieserie die zowel op Cartoon Network als op HBO zal debuteren.

De serie wordt gemaakt door drie grote namen in Hollywood: Bruce Timm (die ons Batman: The Animated Series bracht), J.J. Abrams en Matt Reeves. Samen zullen ze de serie leiden.

Nieuw verhaal
Batman: Caped Crusader vindt de mythologie van Batman opnieuw uit voor televisie. Met behulp van hypermoderne animatietechnieken brengt de serie de grote schurken die vleesmuisman teisteren opnieuw tot leven.

"Het is altijd leuk om de fans te kunnen voeden in hun eeuwigdurende behoefte naar meer Batman," vertelt WarnerMedia Upfronts-baas Tom Ascheim samen met Sam Register. "Batman: Caped Crusader is zowel onderhoudend voor mensen die voor het eerst met hem in aanraking komen, als de die-hard fans."

Een synopsis van Batman: Caped Crusader is er nog niet. Er is ook nog geen releasedatum bekend gemaakt van de nieuwe serie op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher: Blood Origin'-slechterik onthuld?
Series / Nieuws

'The Witcher: Blood Origin'-slechterik onthuld?

Ondanks een tegenslag, ziet het er goed uit voor The Witcher: Blood Origin.

The Witcher: Blood Origin verloor onlangs zijn hoofdrolspeelster in Jodie Turner-Smith. Doordat de opnames later van start gaan dan gepland, raakte ze in de knel met andere verplichtingen.

We weten nog maar weinig over de serie. Vandaag horen we via de site Bounding Into Comics dat het personage Eredin Brácc Glas de grote slechterik van de zesdelige miniserie is. Het personage staat ook wel bekend als de King of the Wild Hunt, en zal gespeeld worden door Jacob Collins-Levy.

The Witcher: Blood Origin
In de Witcher-mythologie wordt Eredin benoemd tot de leider van de Red Riders, door koning Auberon Muircetach, die de Gate of the Worlds gebruikt om een aantal andere werelden te bezoeken en daar slaven te halen.

The Witcher: Blood Origin speelt zich 1200 jaar voor de hoofdserie af. Men duikt dieper in de mythologie van de franchise, wat nog een interessant geheel kan worden, daar de serie zou laten zien hoe de eerste Witcher ontstaan is.

De serie The Witcher: Blood Origin heeft nog geen releasedatum, maar de verwachting is dat deze op zijn vroegst halverwege 2022 te zien zal zijn op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix maakt actieserie met Arnold Schwarzenegger
Series / Nieuws

Netflix maakt actieserie met Arnold Schwarzenegger

Nu ook Arnold Schwarzenegger naar streaming, samen met onder meer Monica Barbaro.

Netflix gaat aan de slag met Arnold Schwarzenegger, de gouwe ouwe actieheld uit vooral de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw. De Terminator-ster gaat voor Netflix een spionage-avonturenserie opleveren.

De serie wordt gemaakt door Skydance Television en Jack Reacher en Scorpion-bedenker Nick Santora en naast Schwarzenegger zal ook actrice Monica Barbaro (Top Gun: Maverick, Zack Snyder's Army of the Dead) een grote rol krijgen.

Als vader en dochter op Netflix
Het duo speelt een vader en dochter die ontdekken dat ze elk in het geheim jarenlang als CIA-agenten hebben gewerkt. Ze beseffen dat hun hele relatie een leugen is geweest en dat ze elkaar helemaal niet kennen. Gedwongen om samen te werken als partners, zet de serie de universele gezinsdynamiek af tegen een wereldwijde achtergrond van spionnen, fantastische actie en humor.

Er moeten acht afleveringen komen van elk een uur. Het betekent voor Schwarzenegger zijn eerste optreden in een tv-serie.

"Fans van over de hele wereld vragen me al jaren om een wilde rit als deze, en nu zullen ze het eindelijk krijgen dankzij onze geweldige partners bij Skydance en Netflix. Ik ben helemaal klaar om aan de show te beginnen met Nick en Monica en het hele team," aldus Arnie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Miss Minutes eindelijk te zien in de serie 'Loki'
Series / Nieuws

Miss Minutes eindelijk te zien in de serie 'Loki'

Over een paar weken start de soloserie rond de Marvel-schurk Loki op Disney+.

Uiteraard gaat ook de Marvel-serie Loki een hoop nieuwe gezichten presenteren. Naast de meer menselijke personage krijgen we ook Miss Minutes te zien. In onderstaande tv-trailer staat het figuurtje centraal.

Steeds vaker durft Marvel Studios redelijk bizarre figuren uit de comics te vertalen naar het witte doek en nu ook het kleine scherm. Na bijvoorbeeld Rocket en Groot in Guardians of the Galaxy, maffe figuren in Thor: Ragnarok en de buitenaardse kat in Captain Marvel krijgen we nu een pratende klok.

Miss Minutes te zien in Loki
Hieronder zie je de nieuwe tv-trailer voor Loki waarin Tom Hiddleston voor de zoveelste keer te zien is als de God of Mischief. De beelden starten met onder meer Miss Minutes, de mascotte van de Time Variance Authority (TVA).

Op 9 juni start Loki op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tweede Green Lantern gevonden voor dure HBO Max-serie
Series / Nieuws

Tweede Green Lantern gevonden voor dure HBO Max-serie

Jeremy Irvine moet de Lantern Alan Scott gaan spelen in de superheldenserie.

Het gaat nu rap met de geplande Green Lantern-serie die vroeg of laat op HBO Max moet gaan verschijnen. Even geleden werd al de eerste acteur aangetrokken voor een Green Lantern en nu lijkt de streamingdienst een tweede grote naam te hebben gevonden.

Volgens The Illuminerdi zou de Britse acteur Jeremy Irvine (Treadstone, War Horse) de rol moeten gaan spelen van Alan Scott, een van de vele Lanterns in de strips van DC Comics. Hij zou volgens de site naar voor één seizoen gaan tekenen en dat zegt al iets over hoe houdbaar de rol is.

Ook Guy Gardner te zien
Eerder werd al duidelijk dat Finn Wittrock de rol pakt van Guy Gardner, de tweede grote Green Lantern in de show. Andere personages die waarschijnlijk te zien zijn, zijn Bree Jarta, Simon Baz, Jessica Cruz en Sinestro.

In hoeverre de duurste DC-serie tot op heden iets te maken zal hebben met het DC Extended Universe is nog onbekend en mogelijk leidt de serie tot de eerder aangekondigde film Green Lantern Corps.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe DC Animated releases
Series / Nieuws

Nieuwe DC Animated releases

Voor de DC fans van Batman, Wonder Woman en de Justice Society

Twee nieuwe DC Animated series zijn nu verkrijgbaar op DVD. Met Justice Society: World War II gaan we de geschiedenis in. En met Batman: The Long Halloween - part 1 kom je nú al in de gezellige sfeer van de feestdagen.

In Justice Society: World War II stuiten Wonder Woman en haar team 'Justice Society of America' op grote problemen. Zij krijgen hulp uit de toekomst in de vorm van niemand minder dan Barry Allen - beter bekend als The Flash. Zal het ze lukken de loop van de geschiedenis te veranderen?

Justice Society: World War II is vanaf 26 mei beschikbaar op DVD

Geïnspireerd op het iconische DC-verhaal van Jeph Loeb en Tim Sale uit de jaren 90 geeft Batman: The Long Halloween - part 1 een kijkje in Bruce Wayne's vroege carrière in de misdaadbestrijding.

In zijn poging de identiteit van de mysterieuze seriemoordenaar The Holiday Killer te ontrafelen, komt Batman tijdens de feestdagen tegenover zijn meest sluwe en dodelijke vijanden te staan.

Batman: The Long Halloween - part 1 is vanaf 23 juni beschikbaar op DVD.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash'-hoofdrolspeler voor het eerst over zijn vertrek
Series / Nieuws

'The Flash'-hoofdrolspeler voor het eerst over zijn vertrek

Tom Cavanagh geeft er na zeven seizoenen de brui aan. Waarom stopt hij bij The Flash?

Na zeven seizoenen stopt acteur Tom Cavanagh met de serie The Flash van The CW. Naast hem stopt ook Carlos Valdes dit seizoen met de serie. Een pijnlijk vertrek voor The CW, want beiden waren sinds het begin betrokken als hoofdrolspelers.

Tijdens een interview met Entertainment Weekly ging acteur Cavanagh in op de redenen achter zijn vertrek.

Waarom gaat hij?
Het multiversum staat Cavanagh toe verschillende versies van Harrison Wells te spelen in de serie. Dat gaf hem heel wat mogelijkheden met de rol, vooral om uiteenlopende dingen te laten zien.

Maar Cavanagh vond dit een goed moment om ermee te stoppen. "Je moet ook in je achterhoofd houden dat de serie die je maakt niet de naam Wells draagt", zei Cavanagh. "Hij heet The Flash en op een zeker moment dacht ik: 'Ik blijf dit net zo lang doen als dat ik mij uitgedaagd voel en het leuk is en ik bijdraag aan het verhaal van The Flash'."

Die tijd is bijna voorbij. "Ik weet nog dat, in het vijfde seizoen, toen we Reverse Flash zagen, ik dacht: 'Dit is het moment waarop ik richting het einde ga'. Ik vond het een perfect moment. De Wells-personages waren echt leuk, maar de serie heet The Flash en zal het prima doen, ook zonder mij."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Peacemaker' krijgt een grappige foto van James Gunn
Series / Foto's

'Peacemaker' krijgt een grappige foto van James Gunn

Begin volgend jaar gaat de serie Peacemaker van start op HBO Max, een serie gemaakt door James Gunn.

Deze zomer ontmoeten we Peacemaker. Een personage gespeeld door acteur John Cena in de film The Suicide Squad. Daarna krijgt het personage van Cena een eigen serie op HBO Max.

In de serie volgen we Peacemaker, de gehelmde held die nergens voor terugdeinst om vrede te realiseren, ook als hij daarvoor mensen moet vermoorden. De serie werd in september vorig jaar aangekondigd en wordt op dit moment opgenomen.

Een setfoto
Naast hoofdrolspeler John Cena, zijn in de serie ook hoofdrollen weggelegd voor Danielle Brooks, Robert Patrick, Chukwudi Iwuji, Jennifer Holland, Chris Conrad, Christopher Heyerdahl en Steve Agee. Gunn bevestigde recent al dat de serie in januari 2022 begint en dat hij nu al plannen heeft voor meerdere nieuwe seizoenen.

Op dit moment is hij echter nog bezig met de eerste tien afleveringen van Peacemaker. Daarvan deelde hij op Twitter een foto:Heel veel laat het beeld natuurlijk niet zien, al zie je een heel klein stukje van Cena op de foto. Hij heeft duidelijk een bloederige snee op de zijkant van zijn gezicht. Eerder zagen we op setfoto's ook al dat het personage onder het bloed zit.

Dat belooft dus wat voor de serie Peacemaker op HBO Max. In augustus debuteert het personage in de film The Suicide Squad.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegt in juni tientallen series nieuw toe
Series / Featured

Netflix voegt in juni tientallen series nieuw toe

Het wordt echt weer helemaal top op Netflix; check hier alle nieuwe series.

Juni wordt druk qua series als we zo kijken naar Netflix. Vandaag zetten we de vele aankomende releases voor je op een rij. Ga er maar vast voor zitten, want het wordt een drukke maand!

The Real Housewives of Atlanta; vanaf 1 juni: Catfights en carrièreblunders voeren de dramatiek op in het derde seizoen van Real Housewives: de hoogte- en dieptepunten van het leven in de chicste buurten van Atlanta.

StartUp; vanaf 1 juni: Jonge ondernemers die hun virtuele dromen willen realiseren, strijden om succes en liefde in de snoeiharde hightechsector in Korea.

Total Drama seizoen 2; vanaf 1 juni: Hartverwarmende momenten worden afgewisseld met haat, manipulatie, sabotage en gebroken relaties in deze geanimeerde parodie op realityshow competities.

Summertime seizoen 2; vanaf 3 juni: Twee jongvolwassenen van zeer verschillende komaf worden verliefd tijdens een zomer aan de Adriatische kust van Italië.

The Walking Dead seizoen 10, vanaf 4 juni: Het tiende seizoen van de zombieserie duikt weer volop in de gevaarlijke situaties, vooral met de Whisperers.

Sweet Tooth seizoen 1; vanaf 4 juni: De wereld wordt geteisterd door een ramp en de jongen Gus, die deels hert is, wil antwoorden. Hij sluit zich aan bij een groep mensen en kinderen die ook half dier zijn.

Human: The World Within seizoen 1; vanaf 4 juni: Baanbrekende wetenschap en meeslepende persoonlijke verhalen komen samen in deze verhelderende docuserie over de fantastische werking van het menselijk lichaam.

Fresh, Fried & Crispy seizoen 1; vanaf 9 juni: Vol passie over voedsel en klaar voor plezier, besluit criticus Daym Drops aan de slag te gaan met de grootste hotspots voor gefrituurd voedsel in de Verenigde Staten.

Lupin deel 2; vanaf 11 juni: Geïnspireerd door de avonturen van Arsène Lupin probeert de galante dief Assane Diop zijn vader te wreken voor het onrecht dat een rijke familie hem heeft aangedaan.

Elite historias breves: Guzmán Caye Rebe seizoen 1; vanaf 14 juni: Rebe organiseert een gezellige housewarming voor haar vrienden, maar de sfeer slaat om door de aanwezigheid van drugs en plotselinge ongenode gasten.

Elite historias breves: Nadia Guzmán seizoen 1; vanaf 15 juni: Nadia gaat voor de bruiloft van haar zus naar Spanje en twijfelt of ze moet afspreken met Guzmán wie ze een langeafstandsrelatie heeft.

Let's Eat seizoen 1; vanaf 15 juni: Een gescheiden vrouw leert met wat hulp van haar buren de balans te vinden tussen alleen wonen en goed eten.

Elite historias breves: Omar Ander Alexis seizoen 1; vanaf 16 juni: Nu Ander aan de beterende hand is, wil hij zijn chemopartner Alexis deze zomer ondersteunen bij zijn behandeling.

Penguin Town seizoen 1; vanaf 16 juni: In een Zuid-Afrikaans stadje komt een gigantische groep met uitsterven bedreigde penguins samen om een partners te vinden, een gezin te stichten en te mixen met de locals.

Black Summer seizoen 2; vanaf 17 juni: Tijdens de donkere dagen direct na een zombieapocalyps werken volslagen vreemden samen om te overleven en terug te keren naar hun dierbaren.

The Gift seizoen 3, vanaf 17 juni: Atiye probeert haar dochter Aden te bereiken en komt voor een groot dilemma te staan. Duistere krachten proberen namelijk de kosmische krachten van Aden te gebruiken om de wereld te vernietigen.

The Rational Life, vanaf 18 juni: Ze kiest altijd reden boven emotie. Maar een vrouw worstelt daarmee als ze zich aangetrokken begint te voelen tot twee verschillende mannen.

Elite seizoen 4, vanaf 18 juni: Een strikt schoolhoofd en vier leerlingen komen aan bij Las Encinas, waarmee nieuwe romances, intense geruchten en een nieuw mysterie beginnen.

The World's Most Amazing Vacation Rentals, vanaf 18 juni: Heb je een krap budget, of zoek je gewoon iets nieuws? Drie reizigers bezoeken shortstays wereldwijd en delen de beste tips voor je vakantie.

Nevertheless, vanaf 19 juni: Zij gelooft niet in de liefde, maar wil nog steeds een relatie. Hij vindt relaties maar moeilijk en wil vooral flirten. Kunnen ze allebei krijgen wat ze willen?

The Last Kingdom seizoen 4, vanaf 22 juni: Deense Vikingen teisteren het oude Engeland. Intussen moet Uhtred of Bebbanburg zich aanpassen en wordt hij één van hen, tot er een keuze op zijn pad komt.

Too Hot to Handle seizoen 2, vanaf 23 juni: Een nieuw seizoen van knappe singles in het paradijs, die moeten kijken wie helemaal kan stoppen met seks om een prijs van 100.000 dollar binnen te slepen.

The Naked Director seizoen 2, vanaf 24 juni: Toru Muranishi mikt op grotere hoogtes, als pionier van de porno-industrie. Maar zijn groeiende ego en dromen kunnen ook zijn val betekenen.

The A List seizoen 2, vanaf 25 juni: De vriendschap en dapperheid van een groep tieners komt op een mysterieus eiland onder druk te staan.

Sex/Life vanaf 25 juni: Een liefdesdriehoek tussen een vrouw, haar echtgenoot en haar verleden.
Black Lightning seizoen 4, vanaf 29 juni: Jefferson besluit te stoppen als superheld. Maar nieuwe bedreigingen voor Freeland leiden tot nieuwe gevechten voor de Pierces.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt topserie 'The A-Team' een reboot met de oorspronkelijke cast?
Series / Nieuws

Krijgt topserie 'The A-Team' een reboot met de oorspronkelijke cast?

Er is niets wat ze niet kunnen fiksen, dus je zou wel verwachten dat een reboot mogelijk is.

Wat reboots en revivals betreft, zijn het toptijden op televisie op dit moment. Denk maar aan de reboots van onder meer Walker, Texas Ranger, Battlestar Galactica en Rugrats die in de maak zijn. Maar er moet nog meer mogelijk zijn toch?

Een van de series waarvan je bijna zou verwachten dat deze ook een reboot krijgt, is The A-Team. Maar tijdens een interview met PopCulture vertelde ster Mr.T dat een revival mogelijk niet heel kansrijk is. Bovendien was hij kritisch op de rebootfilm die Joe Carnahan maakte.

Meer The A-Team?
"Wellicht dat ze willen proberen het een reboot te geven, maar dat zou niet hetzelfde zijn. Er is niets zo mooi als het echte werk. Ze probeerden het al met die film, maar die werkte niet echt", begon Mr. T.

"Wij hadden een bepaalde chemie, en waren elke dinsdagavond op de televisies bij mensen thuis te zien. Mensen kregen de kans om ons te leren kennen, te weten wat belangrijk was voor ons. Ik had ook oprecht een goede band met Dwight Schultz die Murdoch speelde, en met Dirk Benedict, Faceman, en Hannibal, George Peppard. We hadden gewoon heels terk die chemie."

"Het mooiste van The A-Team vond ik ook dat wij veteranen speelden. Toen we niet bezig waren met de opnames kregen we de kans om langs een veteranenziekenhuis te gaan. Ik vind het ook tof dat we niemand doodden in de serie. We vuurden heel wat kogels af, hebben heel wat dingen opgeblazen, maar het A-Team vermoordde niemand. We gingen ook langs scholen en vertelden kinderen dat ze die af moesten maken. Geen drugs gebruiken, luisteren naar je ouders, dat soort dingen. Het zou nogal tegenstrijdig zijn als ik die boodschap uit zou dragen, en vervolgens op televisie de hele dag mensen dood zou schieten."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Friends' is terug in eerste trailer!
Series / Trailer

'Friends' is terug in eerste trailer!

Friends: The Reunion onthult nu zijn eerste beelden in een gloednieuwe trailer.

HBO heeft een trailer vrijgegeven voor de aankomende Friends: The Reunion-special op HBO Max. De special brengt de oorspronkelijke cast, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer allemaal terug.

Zij speelden tussen 1994 en 2004 de hoofdrollen in de serie, en maakten 236 afleveringen. Speciaal voor HBO Max keerden ze terug op de set waar al die afleveringen opgenomen zijn. De special is op 27 mei te zien en werd geregisseerd door Ben Winston.

De eerste trailer
Hieronder zie je de eerste trailer van de Friends-terugkeer:Naast de zes hoofdrolspelers van Friends brengt de special ook een hele rits gastacteurs terug. Voor een deel zijn het castleden die een gastrol hadden, waaronder Tom Selleck, Maggie Wheeler, Elliott Gould, Christina Pickles en ook Reese Witherspoon. Maar ook zijn er beroemdheden die een band hebben met de serie, waaronder Justin Bieber, BTS, James Corden en ook Kit Harington.

Dat zoveel gastacteurs in de special te zien zijn is tof, maar geeft sommige fans ook zorgen, want de special duurt slechts een uur. De hoop is dat al die gaststerren niet te veel tijd opsnoepen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mooie ontwikkelingen voor 'Tom Clancy's Jack Ryan'-fans
Series / Nieuws

Mooie ontwikkelingen voor 'Tom Clancy's Jack Ryan'-fans

Het derde seizoen van Amazon-serie Tom Clancy's Jack Ryan wordt nu opgenomen.

De opnames van Amazon-serie Tom Clancy's Jack Ryan zijn van start. De serie heeft zijn cast nu rond, want er zijn vijf nieuwe vaste aanwezigen gevonden.

De opnames van het derde seizoen van de serie zijn van start. Nu heeft de geliefde serie van Amazon Prime Video vijf nieuwe castleden gevonden: Betty Gabriel, James Cosmo, Peter Guinness, Nina Hoss en Alexej Manvelov. Zij zijn allemaal in meerdere afleveringen te zien.

Jack Ryan-serie
De vijf nieuwe castleden voegen zich bij John Krasinki als de held uit de titel en bij Wendell Pierce als James Greer en Michael Kelly als Mike NOvember.

Amazon Prime Video heeft ook een synopsis vrijgegeven voor het aankomende derde seizoen van de serie. Die luidt als volgt:

Seizoen 3 van Tom Clancy's Jack Ryan laat zien dat Jack Ryan op de vlucht is en zich in een race tegen de klok bevindt. Jack is onterecht verbonden aan een grotere samenzwering en is nu een vluchteling. Hij wordt zowel gezocht door de CIA als een internationale ondergrondse factie die hij zelf blootgelegd heeft. Jack gaat noodgedwongen ondergronds, op een reis door Europa, waarbij hij niet alleen probeert in leven te blijven, maar ook een gigantisch wereldwijd conflict probeert te voorkomen.

De derde reeks van de serie zal vermoedelijk eind dit jaar, wellicht begin 2022, te zien zijn.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Superman & Lois' doet iets heel duisters met Superman
Series / Nieuws

'Superman & Lois' doet iets heel duisters met Superman

De serie Superman & Lois van The CW doet het opvallend anders dit eerste seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Superman & Lois is weer terug en doet het weer heel anders dan de eerste paar afleveringen van dit seizoen. Superman neemt namelijk een heel nieuwe wending.

Het tweede deel van dit eerste seizoen moet de kijker een beter begrip voor de beweegredenen van Captain Luthor - de grote schurk van dit seizoen - geven. We leren over zijn beweegredenen en waarom hij vastbesloten is Superman te moeten vermoorden, voordat die zich tegen de mensheid keert.

Duistere en moordlustige Superman
Deel van het traject voor Luthor, is dat Tyler Hoechlin een duistere, kwaadaardige en moordlustige Superman speelt. Die bedreiging hangt niet alleen boven Luthor, maar ook boven Same Lane.

"Je gaat heel veel informatie krijgen", vertelde showrunner Todd Helbing. "Je krijgt te zien hoe complex het is dat Jordan krachten heeft in een klein stadje. Je leert meer over het achtergrondverhaal van Captain Luthor, waarom hij er is en waar hij voor staat. Lois en Morgan Edge gaan meer vechten. Alle verhalen komen bij elkaar en daarin speelt Superman een rol."

Waarom wordt Superman dan moordlustig? "Volgens mij voelde het heel lang alsof Superman saai was, omdat hij zo'n goed mens is. En dat is gestoord. Dat is hoe hij moet zijn, wat het meest interessante van hem moet zijn. Daarom leunen we ook zo richting Clark Kent en begrijpen we hem. Maar in onze serie willen we ook de keerzijde laten zien, zodat iedereen begrijpt waarom die goede versie zo belangrijk is."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fan van zombies? Check dan deze trailer van 'Black Summer' seizoen 2
Series / Video/clip/featurette

Fan van zombies? Check dan deze trailer van 'Black Summer' seizoen 2

De beelden van de zombieserie zien er behoorlijk tof uit. Check ze hier!

Een van de tofste horrorseries van Netflix, Black Summer, komt officieel terug voor meer. Netflix heeft een drietal teasers voor de zombieserie vrijgegeven.

Die teasers tonen wat er tussen de eerste en tweede reeks gebeurd is. De beelden laten zien dat het nieuwe seizoen zich afspeelt in een winterachtig landschap, en voegt een heel nieuwe bedreiging toe aan de zombie-apocalypse. De teasers onthullen ook dat het nieuwe seizoen vanaf 17 juni te zien is.

De teasers
Hieronder kan je de drie teasers bekijken:Het eerste seizoen van Black Summer speelt zich zes weken na het begin van de zombie-apocalypse af. Rose (Jaime King) wordt gescheiden van haar dochter, Anna, terwijl ze op een hartverscheurende reis vertrekt om haar te vinden. Samen met een kleine groep andere overlevenden in Noord-Amerika, moet ze zien te overleven in een vijandige nieuwe wereld en brute keuzes maken tijdens de dodelijke zomer.

De nieuwe reeks wordt geleid door Jon Hyams als showrunner. Hij bedacht de serie samen met Karl Schaefer. Over het nieuwe seizoen vertelde actrice King het volgende: "Alles wat ik je kan zeggen, is dat wat je denkt dat er zal gebeuren, niet gaat gebeuren. Je zal echt continu verbaasd worden."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mischa Barton voor het eerst over haar vertrek uit 'The OC'
Series / Nieuws

Mischa Barton voor het eerst over haar vertrek uit 'The OC'

Actrice Mischa Barton nam afscheid van de serie en deed dat met een goede reden.

Voor het eerst vertelt actrice Mischa Barton over haar vertrek uit de serie The OC. Haar personage, Marissa, ging dood in de iconische tienersoap en dat blijkt een bijzondere reden gehad te hebben.

De tienersoap draaide vier seizoenen en vertelde het verhaal van een stel rijke scholieren uit de Newport Beach-buurt The OC. In de finale van het derde seizoen kwam het personage van Barton op schokkende wijze op het leven. Een tragisch moment, terwijl haar personage juist onaantastbaar leek gezien haar grote rol.

Onceremonieel afgemaakt
Het personage werd in de finale op onceremoniële wijze afgemaakt. Marissa had al veel meegemaakt in de serie, waaronder een drugsoverdosis, een gijzeling en een continu aan/uit in haar relatie met Ryan. Maar tijdens een auto-achtervolging kwam ze om het leven.

"Ze gaven mij een optie. De producenten zeiden: 'Wil je je werk houden en richting de zonsondergang zeilen, zodat je in de toekomst op de een of andere manier terug kan keren? Of wil je dat we je personage doden en zorgen dat je verder kan gaan en doen wat je wil doen?'"

"Ik kreeg aanbiedingen voor grote films in die tijd en moest die afwijzen. Ik had een bijrol in The Sixth Sense en een paar van dat soort dingen. En mijn droom was om grote hoofdrollen aangeboden te krijgen, wat toen gebeurde. Voor mij en mijn gezondheid voelde dit als de beste keuze, ook omdat ik mij niet goed beschermd voelde door de cast en crew."

Mischa Barton worstelde toentertijd ook heel erg met haar nieuwe sterrenstatus, waardoor ze niet meer de straat op kon gaan zonder herkend te worden. Ook op de set voelde ze zich onveilig.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste blik op 'Arrow'-terugkeer in 'Legends Of Tomorrow'
Series / Foto's

Eerste blik op 'Arrow'-terugkeer in 'Legends Of Tomorrow'

Acteur David Ramsey speelt een verrassende rol in het nieuwe seizoen van Legends Of Tomorrow.

Acteur David Ramsey maakt een rondje langs verschillende Arrowverse-series. Dit jaar is hij te zien in het zesde seizoen van de serie Legends of Tomorrow. Vandaag is zijn personage in die show onthuld.

Fans hadden allemaal verwacht dat de acteur in Legends of Tomorrow zijn debuut zou maken als een Green Lantern. Dat blijkt niet uit te komen, in plaats daarvan heeft hij een heel andere rol.

Onbekend figuur
Op een eerste beeld van de terugkeer van Ramsey in Legends of Tomorrow, zien we dat hij een historisch figuur uit het Oude Westen speelt. Dat ziet er als volgt uit:Ramsey vertelde dat hij een mysterieus personage speelt. "Er waren wat verhalen in de pers, dat ik een mysterieus personage zou spelen in Legends. Daarop namen mensen aan dat ik een rol zou spelen die verbonden is aan de Green Lantern Corps, ook omdat de Legends een tijdschip hebben en door ruimte en tijd reizen."

Maar dat is dus niet het geval. "De laatste keer dat je Diggle zag, was hij onderweg naar Metropolis en werd hij onderschept door een gloeiende groene doos. Dus het was logisch om dit aan te nemen. Maar in Legends is het een heel ander personage. Een historisch personage, een historisch personage uit het Westen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.