Cast 'True Detective' seizoen 2 officieel compleet

De hoofdrollen zijn voor Rachel McAdams, Taylor Kitsch, Kelly Reilly, Colin Farrell en Vince Vaughn.

Bram de Groot, 25-11-2014 11:12

HBO heeft eindelijk officieel bevestigd dat drie belangrijke rollen in het tweede seizoen van True Detective zijn toebedeeld aan Rachel McAdams (About Time, Midnight in Paris), Taylor Kitsch (John Carter) en Kelly Reilly (Flight, Sherlock Holmes). Ze sluiten aan bij de eerder bevestigde Colin Farrell en Vince Vaughn.
In het nieuwe seizoen volgen we drie politieagenten en een misdadiger. Tijdens de nasleep van een moord moeten ze gezamenlijk een web van samenzwering onderzoeken. Farrell speelt een verbitterde en corrupte agent Ray Velcoro en Vaughn is de misdadiger Frank Semyon die tracht op het rechte pad te komen, maar in gevaar komt als zijn partner wordt vermoord.

McAdams speelt de rol van Ani Bezzerides, een detective met een compromisloze handelswijze waardoor ze geregeld in de problemen komt met anderen waarmee ze moet samenwerken. Kitsch speelt de rol van Paul Woodrugh, een oorlogsveteraan en een motoragent die plotseling onderdeel wordt van een schandaal die nooit heeft plaatsgevonden. Reilly speelt Jordan, de vrouw van Frank Semyon. Ze is een voormalige D-lijst actrice en de rechterhand van Frank in al zijn doen en laten.

Het nieuwe seizoen bestaat uit acht afleveringen van elk één uur. De eerste twee afleveringen van de serie, die bedacht is door Nic Pizzolatto, worden geregisseerd door Fast & Furious-regisseur Justin Lin.

Bron: HBO

Lees meer over: true detective, seizoen 2, cast, Rachel McAdams, Taylor Kitsch, Vince Vaughn, Colin Farrell, Frank Semyon, Ray Velcoro, Justin Lin, Nic Pizzolatto, 2015, Paul Woodrugh, Ani Bezzerides, Kelly Reilly

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos