search
Cast 'True Detective' seizoen 2 officieel compleet
Series / Nieuws

Cast 'True Detective' seizoen 2 officieel compleet

De hoofdrollen zijn voor Rachel McAdams, Taylor Kitsch, Kelly Reilly, Colin Farrell en Vince Vaughn.

HBO heeft eindelijk officieel bevestigd dat drie belangrijke rollen in het tweede seizoen van True Detective zijn toebedeeld aan Rachel McAdams (About Time, Midnight in Paris), Taylor Kitsch (John Carter) en Kelly Reilly (Flight, Sherlock Holmes). Ze sluiten aan bij de eerder bevestigde Colin Farrell en Vince Vaughn.


In het nieuwe seizoen volgen we drie politieagenten en een misdadiger. Tijdens de nasleep van een moord moeten ze gezamenlijk een web van samenzwering onderzoeken. Farrell speelt een verbitterde en corrupte agent Ray Velcoro en Vaughn is de misdadiger Frank Semyon die tracht op het rechte pad te komen, maar in gevaar komt als zijn partner wordt vermoord.

McAdams speelt de rol van Ani Bezzerides, een detective met een compromisloze handelswijze waardoor ze geregeld in de problemen komt met anderen waarmee ze moet samenwerken. Kitsch speelt de rol van Paul Woodrugh, een oorlogsveteraan en een motoragent die plotseling onderdeel wordt van een schandaal die nooit heeft plaatsgevonden. Reilly speelt Jordan, de vrouw van Frank Semyon. Ze is een voormalige D-lijst actrice en de rechterhand van Frank in al zijn doen en laten.

Het nieuwe seizoen bestaat uit acht afleveringen van elk één uur. De eerste twee afleveringen van de serie, die bedacht is door Nic Pizzolatto, worden geregisseerd door Fast & Furious-regisseur Justin Lin.

Aanbevolen artikelen