search
'CSI: Vegas' onthult zijn eerste beelden
Series / Trailer

'CSI: Vegas' onthult zijn eerste beelden

De CSI: Vegas-serie krijgt vandaag eindelijk zijn eerste trailer. Kom maar op!

CBS brengt in de herfst de serie CSI: Vegas uit. Daarin keert William Peterson terug als Gil Grissom, en hij wordt vergezeld door vroegere collega's als Jorja Fox en Wallace Langham. De serie krijgt ook meteen een volledig eerste seizoen.

Mooi is dat CBS nu al een eerste trailer voor de serie vrij heeft gegeven. En hoewel die niet al te veel verschillende beelden laat zien van de serie, krijgen we wel al diverse interviews met cast en crew te zien. Ook zien we wat shots van de nieuwe serie en legt men uit hoe de nieuwe serie verbonden is aan het origineel.

De eerste trailer
De serie CSI: Vegas brengt Paula Newsome, Matt Lauria, Mel Rodriguez en Mandeep Dhillon nieuw naar de serie. Deze heeft als showrunner Jason Tracey en wordt wederom gemaakt door CBS Studios en Jerry Bruckheimer TV.

"Ik vind het heel opwindend om de CSI-franchise terug te brengen naar al onze fans die al deze jaren zo loyaal geweest zijn", aldus Bruckheimer. "En om terug te zijn in Las Vegas, waar het 20 jaar geleden allemaal begonnen is. Het is daardoor de ste specialer. We hebben ervan genoten om aan dit project samen te werken met CBS en kijken ernaar uit om Billy, Jorja en Wallace weer te verwelkomen, evenals een groep getalenteerde nieuwe acteurs."



De serie CSI: Vegas is in de loop van de herfst te zien op CBS. In Nederland is nog niet bekend welke zender de serie gaat uitzenden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen