Netflix maakt actieserie met Arnold Schwarzenegger

Netflix maakt actieserie met Arnold Schwarzenegger

Nu ook Arnold Schwarzenegger naar streaming, samen met onder meer Monica Barbaro.

Bram de Groot, 20 mei 2021 om 16:43

Netflix gaat aan de slag met Arnold Schwarzenegger, de gouwe ouwe actieheld uit vooral de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw. De Terminator-ster gaat voor Netflix een spionage-avonturenserie opleveren.
De serie wordt gemaakt door Skydance Television en Jack Reacher en Scorpion-bedenker Nick Santora en naast Schwarzenegger zal ook actrice Monica Barbaro (Top Gun: Maverick, Zack Snyder’s Army of the Dead) een grote rol krijgen.

Als vader en dochter op Netflix
Het duo speelt een vader en dochter die ontdekken dat ze elk in het geheim jarenlang als CIA-agenten hebben gewerkt. Ze beseffen dat hun hele relatie een leugen is geweest en dat ze elkaar helemaal niet kennen. Gedwongen om samen te werken als partners, zet de serie de universele gezinsdynamiek af tegen een wereldwijde achtergrond van spionnen, fantastische actie en humor.

Er moeten acht afleveringen komen van elk een uur. Het betekent voor Schwarzenegger zijn eerste optreden in een tv-serie.

"Fans van over de hele wereld vragen me al jaren om een wilde rit als deze, en nu zullen ze het eindelijk krijgen dankzij onze geweldige partners bij Skydance en Netflix. Ik ben helemaal klaar om aan de show te beginnen met Nick en Monica en het hele team," aldus Arnie.

Bron: Slashfilm

Lees meer over: Terminator, Monica Barbaro, Arnold Schwarzenegger, Nick Santora, Netflix

Populair nieuws