'The Witcher: Blood Origin'-slechterik onthuld?

'The Witcher: Blood Origin'-slechterik onthuld?

Ondanks een tegenslag, ziet het er goed uit voor The Witcher: Blood Origin.

Jim Pedd, 20 mei 2021 om 17:48

The Witcher: Blood Origin verloor onlangs zijn hoofdrolspeelster in Jodie Turner-Smith. Doordat de opnames later van start gaan dan gepland, raakte ze in de knel met andere verplichtingen.
We weten nog maar weinig over de serie. Vandaag horen we via de site Bounding Into Comics dat het personage Eredin Brácc Glas de grote slechterik van de zesdelige miniserie is. Het personage staat ook wel bekend als de King of the Wild Hunt, en zal gespeeld worden door Jacob Collins-Levy.

The Witcher: Blood Origin
In de Witcher-mythologie wordt Eredin benoemd tot de leider van de Red Riders, door koning Auberon Muircetach, die de Gate of the Worlds gebruikt om een aantal andere werelden te bezoeken en daar slaven te halen.

The Witcher: Blood Origin speelt zich 1200 jaar voor de hoofdserie af. Men duikt dieper in de mythologie van de franchise, wat nog een interessant geheel kan worden, daar de serie zou laten zien hoe de eerste Witcher ontstaan is.

De serie The Witcher: Blood Origin heeft nog geen releasedatum, maar de verwachting is dat deze op zijn vroegst halverwege 2022 te zien zal zijn op Netflix.
Bron: boundingintocomics

Lees meer over: The Witcher Blood Origin, The Witcher, Netflix, Jodie Turner SMith

Populair nieuws