'Batman'-serie zou draaien om Arkham Knight

En het verhaal gaat dat de schuld van Batman rond de dood van Jason centraal staat.

Jim Pedd, 22 mei 2021 14:28

Het lijkt er steeds meer op dat AT&T helemaal niet klaar wil zijn met Ben Afflecks Batman. Het gerucht gaat dat er een miniserie wordt gemaakt op basis van de Arkham Knight-games.
Die miniserie zou gemaakt worden voor streamingdienst HBO Max. Volgens Geekosity speelt deze zich af binnen het SnyderVerse en zou het een R-Rated serie zijn die draait om de Dark Knight en "duikt in zijn hoofd, kijkend naar de manier waarop zijn handelingen gerechtvaardigd kunnen worden en wat hij kon doen om Jason te redden".

Groot budget?
Geekosity stelt ook dat de Arkham Knight-serie een grootschalige moet worden, waar een flink budget voor beschikbaar zou zijn.

Of de serie er komt hangt volgens de site bovenal af van de vraag of Ben Affleck ervoor wil tekenen. Tegelijk weten we dat Affleck al langer terug zou willen keren juist om in de psyche van Batman te duiken, dus wie weet zou dit zomaar eens gerealiseerd kunnen worden.

Natuurlijk is het voorlopig niets meer dan een gerucht en kunnen we pas iets met zekerheid stellen als er handtekeningen gezet zijn en aankondigingen gedaan zijn.

Bron: geekositymag

Lees meer over: Batman, Ben Affleck, Arkham Knight, HBO, HBO Max

Populair nieuws