Fan van komedieseries? Check dan deze 5 tips op Netflix

Vijf toffe komedieseries op Netflix

Vandaag duiken we in de wereld van toffe komedieseries. Deze vijf wil je zien op Netflix.

Jim Pedd, 22 mei 2021 om 15:35

Het aanbod van Netflix is gigantisch. Daardoor kan het moeilijk zijn om de bomen door het bos te zien. Gelukkig zijn wij er om je te helpen. Vandaag zetten we vijf komedieseries op een rij.
Modern Family: Deze Emmy Award-winnende sitcom volgt hoe Jay Pritchett en zijn bonte familie omgaan met de uitdagingen van het moderne leven in Los Angeles.

The Big Bang Theory: De nederige vriendenkring van fysici Leonard en Sheldon en hun vrienden Howard en Raj wordt uitgebreid als de beginnend actrice Penny naast hen komt wonen.

Brooklyn Nine-Nine: De onvolwassen rechercheur Jake Peralta moet leren om de regels te volgen en een teamspeler te zijn als er voor zijn brigade een nieuwe hoofdinspecteur wordt aangesteld.

The Unbreakable Kimmy Schmidt: Wanneer een vrouw wordt gered van een apocalyptische sekte en in New York terechtkomt, moet ze in een wereld leven waarvan ze dacht dat deze niet meer bestond.

Family Guy: In Seth MacFarlane's nietsontziende tekenfilmserie beleven de sullige Peter Griffin en zijn ontspoorde familie maffe, rampzalige avonturen.

Lees meer over: Netflix, Komedie, Modern Family, The BIg Bang Theory, Brooklyn Nine NIne, The Unbreakable Kimmy Schmidt, Family Guy

Populair nieuws