search
Fan van komedieseries? Check dan deze 5 tips op Netflix
Series / Featured

Fan van komedieseries? Check dan deze 5 tips op Netflix

Vandaag duiken we in de wereld van toffe komedieseries. Deze vijf wil je zien op Netflix.

Het aanbod van Netflix is gigantisch. Daardoor kan het moeilijk zijn om de bomen door het bos te zien. Gelukkig zijn wij er om je te helpen. Vandaag zetten we vijf komedieseries op een rij.

Modern Family: Deze Emmy Award-winnende sitcom volgt hoe Jay Pritchett en zijn bonte familie omgaan met de uitdagingen van het moderne leven in Los Angeles.

The Big Bang Theory: De nederige vriendenkring van fysici Leonard en Sheldon en hun vrienden Howard en Raj wordt uitgebreid als de beginnend actrice Penny naast hen komt wonen.

Brooklyn Nine-Nine: De onvolwassen rechercheur Jake Peralta moet leren om de regels te volgen en een teamspeler te zijn als er voor zijn brigade een nieuwe hoofdinspecteur wordt aangesteld.

The Unbreakable Kimmy Schmidt: Wanneer een vrouw wordt gered van een apocalyptische sekte en in New York terechtkomt, moet ze in een wereld leven waarvan ze dacht dat deze niet meer bestond.

Family Guy: In Seth MacFarlane's nietsontziende tekenfilmserie beleven de sullige Peter Griffin en zijn ontspoorde familie maffe, rampzalige avonturen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen