search

Ons nieuws van zaterdag 22 mei 2021

Marvel-serie 'Loki' komt met grootse nieuwe beelden
Series / Video/clip/featurette

Marvel-serie 'Loki' komt met grootse nieuwe beelden

Op 9 juni start de Marvel-serie die uiteindelijk zes afleveringen zal hebben.

De afgelopen weken wordt de Marvel-serie Loki flink gepromoot door Disney. Misschien zelfs meer dan de eerdere Marvel-series die dit jaar op Disney+ zijn verschenen.

Hieronder hebben we weer een nieuwe promo voor de show die zal bestaan uit zes afleveringen. Daarin zal Loki zich aansluiten bij de Time Variance Authority (TVA) en moet hij samen met die partij de tijdslijnen weer in orde maken die hijzelf heeft verprutst.

Nieuwe shot Loki
In Loki zien we Tom Hiddleston voor de zoveelste keer als de God of Mischief. Hij de speelde de rol al in de Thor-films en de meeste Avengers-films. In onderstaande beelden zien we beelden uit WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier én Loki.

We zien ook een mooi shot van Loki die "come and get me" roept tegen een nog onbekend personage. Ook lijkt hij te schieten met een van zijn messen. Vanaf 9 juni start Loki op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste beelden: 'Turner & Hooch' terug op Disney+
Series / Nieuws

Eerste beelden: 'Turner & Hooch' terug op Disney+

De succesvolle film met Tom Hanks krijgt een nieuw leven op de streamingdienst van Disney.

Over een tijdje zal op Disney+ de serie Turner & Hooch debuteren. Het is een nieuw leven voor het duo na de succesvolle komedie Turner & Hooch uit 1989. Hieronder hebben we een eerste promo voor de serie.

In de serie heeft Josh Peck (Drake & Josh) de hoofdrol als Scott Turner, terwijl Tom Hanks nog de menselijke lead was in de film. Turner is in de serie een ambitieuze Amerikaanse Marshall die een grote onhandelbare hond erft. Hij realiseert zich al snel dat het huisdier de partner is die hij nodig heeft.

Eerste beelden
Ergens in 2021 start de serie en er moeten uiteindelijk twaalf afleveringen van Turner & Hooch op Disney+ komen te staan.



Turner & Hooch - De film
In de film van regisseur Roger Spottiswoode heeft agent Scott Turner nog drie dagen te gaan voor hij naar overgeplaatst zal worden de grote stad. Als de ene Amos Reed wordt vermoord, duikt Scott in de zaak.

Het blijkt dat de enige getuige is de hond Hooch is, het beestje van Reed. Scott neemt de zorg voor de hond op zich om zo te voorkomen dat Hooch wordt inslapen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gekke locaties in 'The Walking Dead: World Beyond'
Series / Nieuws

Gekke locaties in 'The Walking Dead: World Beyond'

Nieuwe seizoen gaat naar gekke verschillende locaties in het tweede seizoen.

De derde TWD-serie The Walking Dead: World Beyond, te zien op Amazon Prime Video gaat naar locaties die we nog niet eerder hebben gezien in de franchise. Dit maakt de showrunner bekend.

Het tweede en ook laatste seizoen zorgt voor een opsplitsing van de groep die we leerden kennen in seizoen één. Ze nemen het op tegen Civic Republic Military op hun eigen terrein. We krijgen mogelijk plekken te zien die door Rick Grimes (Andrew Lincoln) zijn bezocht na zijn verdwijning in de moederserie.

Verschillende plaatsen in seizoen 2
"Het zijn verschillende plaatsen waar World Beyond zich afspeelt. Twee heel verschillende locaties en er zijn dit seizoen een aantal werelden in World Beyond," teaste de hoofd content officer van Walking Dead tijdens een recente editie op Twitch's TWDUniverse.

"Er zijn heel, heel verschillende plaatsen waar het verhaal zich afspeelt. Het zijn twee heel verschillende plaatsen, en dan komen er nog een paar gekke locaties bij," aldus Scott Gimple. De locaties zouden onder meer een enorme metalen wereldbol bevatten.

Op dit moment heeft The Walking Dead: World Beyond nog geen startdatum op AMC, en in Nederland dus op Amazon Prime Video.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash' onthult zijn nieuwste held!
Series / Foto's

'The Flash' onthult zijn nieuwste held!

Check hier een foto van Jordan Fisher als Bart Allen, a.k.a. Impulse, het nieuwste lid van Team Flash.

Het zevende seizoen van The Flash gaat een bijzondere mijlpaal bereiken. De serie haalt namelijk de 150 afleveringen. Om dat te vieren debuteert straks een nieuwe held.

Jordan Fisher is namelijk gecast als Bart Allen, a.k.a. Impulse, in het nieuwe seizoen van de serie. Van hem is nu door televisiezender The CW een officieel beeld onthuld. Duidelijk is dat de promoposter een hommage is aan de terugkeer van het personage in de comics, in The Flash #50.

De nieuwe held Impulse
De toekomstige zoon van Barry Allen en Iris West-Allen, Bart, is de snelste tiener op de planeet. Hij is behoorlijk impulsief en Barry en Iris zullen dan ook hun handen vol hebben aan hem. Het is een taak die ze met moeite vervullen, maar hij komt er wel, want de familie moet hun grootste uitdaging tot nu toe het hoofd bieden:



Bart zal samenwerken met zijn ouders, maar ook met zijn zus Nora Allen, a.k.a. XS, in de 150ste aflevering. Die heeft de titel Heart of the Matter, Part 1 gekregen.

De serie The Flash debuteert elke dinsdag een nieuwe aflevering op The CW. In Nederland is de serie op Netflix te streamen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tweede seizoen van het intrigerende 'Raised by Wolves' boekt goede voortgang
Series / Nieuws

Tweede seizoen van het intrigerende 'Raised by Wolves' boekt goede voortgang

Raised by Wolves van Ridley Scott vindt nieuwe castleden voor zijn tweede seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
HBO heeft zes nieuwe castleden gevonden voor het tweede seizoen van een van zijn grootste series: Raised by Wolves. De serie is helaas niet in Nederland te zien, maar komt hier mogelijk naartoe met de aankomende release van HBO Max.

Nieuw zijn de castleden Peter Christoffersen, Selina Jones, Morgan Santo, James Harkness, Kim Engelbrecht en Jennifer Saayang. Zij voegen zich bij Amanda Collin en Abubakar Salim in de serie van Aaron Guzikowski en producent Ridley Scott.

Tweede seizoen
In het tweede seizoen zijn Mother en Father, de twee androids, en hun zes kinderen gevoegd bij een nieuwe atheïstische kolonie in de mysterieuze tropische zone van Kepler 22b. Maar het leven in deze vreemde nieuwe maatschappij is slechts het begin van hun problemen, want het 'natuurlijke kind' van Mother dreigt de overgebleven mensen uit te roeien.

De rollen zijn als volgt verdeeld:

Cleaver (Christoffersen): een toegewijd atheïstisch soldaat, veteraan van de oorlog op Aarde, wiens enige vriend de supercomputer is die hij zou beschermen.

Grandmother (Jones): een godachtige android, die duizenden jaren eerder gebouwd is door de leden van de verloren maatschappij op Keppler 22b.

Vrille (Santo): een volledig menselijke android, die zo gemaakt is dat die eruit moet zien als de echte Vrille Pell eruit zag in het jaar dat ze zelfmoord pleegde.

Harkness (Tamerlane): een atheïstische soldaat die vooral in de verdediging schiet. Zijn vroegere leven was een verschrikking, vooral in de strijd tegen de Mithraic op Aarde.

Decima (Engelbrecht): een hoogopgeleide vrouw en voormalig wapenontwikkelaar op Aarde, die een boel immorele dingen gedaan heeft en volledig meedogenloos is.

Nerva (Saayeng): een keiharde atheïstische vrouw die een ondergrond netwerk van goederen en diensten leidt. Zij was een burger aan boord van de gekaapte ark.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Loki' van Disney+ wordt vrij bizar en behoorlijk interessant
Series / Nieuws

'Loki' van Disney+ wordt vrij bizar en behoorlijk interessant

De serie Loki gaat namelijk heel wat versies van zijn hoofdpersoon verkennen op Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Marvel-producent Kevin Feige hint erop dat "andere versies" van personages te zien zullen zijn in de serie Loki. Die wordt nog heel interessant.

In de serie volgen we het personage na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. In het jaar 2012 ontsnapt hij met de Tesseract, maar wordt hij gevangen door Mobius M. Mobius en de Time Variance Authority. Loki krijgt een keuze: of helpen bij het repareren van de dood hem verpeste tijdlijn, of verwijderd worden uit de realiteit.

Andere versies
"Deel van de reden waarom het multiversum en spelen met de tijd zo leuk is, is dat je andere versies van personages en andere versies van het titelpersonage te zien krijgt," aldus Feige.

Hij wilde niet ingaan op de vraag of de serie te maken heeft met de aankomende film Doctor Strange in the Multiverse of Madness, maar de Marvel-baas vertelde al in 2019 dat de serie verbonden zal zijn aan die productie. Interessant wordt waar het heen gaat; in de comics zijn er meerdere incarnaties geweest van Loki. Zo was hij ooit Kid Loki, maar ook Lady Loki.

"Hij is er al duizenden jaren en heeft talloze soorten avonturen beleefd," teasede Feige verder nog over de serie. "We gaan nu de gaten invullen en veel meer van zijn verhaal zien." De serie gaat in juni van start op streamingdienst Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vijf megaspannende series op Netflix
Series / Featured

Vijf megaspannende series op Netflix

Vandaag duiken we in vijf series op Netflix met echt ondraaglijke spanning.

Netflix zit vol met gave series. Maar het zijn er zoveel dat het soms echt niet te doen is om te weten wat je nu moet streamen. En dus zetten wij vandaag vijf ondraaglijk spannende series voor je op een rij.

Sherlock: In deze bewerkte versie van de geliefde mysteryverhalen van Arthur Conan Doyle struint de excentrieke speurneus de straten van Londen af op zoek naar aanwijzingen om misdrijven op te lossen.

Mindhunter: Eind jaren 70 zorgen twee FBI-agenten voor een doorbraak in de criminologie. Ze verdiepen zich in de psychologie achter moorden door moordenaars te interviewen.

The Frankenstein Chronicles: In het Londen van 1827 jaagt een rechercheur op een ogenschijnlijke moordenaar met een voorliefde voor verminking, maar de zaak neemt een angstaanjagende wending.

Elite: Als drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord.

The Fall: Een hoofdinspecteur vecht tegen haar eigen persoonlijke demonen terwijl ze een seriemoordenaar probeert te ontmaskeren die zich voordoet als familieman.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fan van komedieseries? Check dan deze 5 tips op Netflix
Series / Featured

Fan van komedieseries? Check dan deze 5 tips op Netflix

Vandaag duiken we in de wereld van toffe komedieseries. Deze vijf wil je zien op Netflix.

Het aanbod van Netflix is gigantisch. Daardoor kan het moeilijk zijn om de bomen door het bos te zien. Gelukkig zijn wij er om je te helpen. Vandaag zetten we vijf komedieseries op een rij.

Modern Family: Deze Emmy Award-winnende sitcom volgt hoe Jay Pritchett en zijn bonte familie omgaan met de uitdagingen van het moderne leven in Los Angeles.

The Big Bang Theory: De nederige vriendenkring van fysici Leonard en Sheldon en hun vrienden Howard en Raj wordt uitgebreid als de beginnend actrice Penny naast hen komt wonen.

Brooklyn Nine-Nine: De onvolwassen rechercheur Jake Peralta moet leren om de regels te volgen en een teamspeler te zijn als er voor zijn brigade een nieuwe hoofdinspecteur wordt aangesteld.

The Unbreakable Kimmy Schmidt: Wanneer een vrouw wordt gered van een apocalyptische sekte en in New York terechtkomt, moet ze in een wereld leven waarvan ze dacht dat deze niet meer bestond.

Family Guy: In Seth MacFarlane's nietsontziende tekenfilmserie beleven de sullige Peter Griffin en zijn ontspoorde familie maffe, rampzalige avonturen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Batman'-serie zou draaien om Arkham Knight
Series / Nieuws

'Batman'-serie zou draaien om Arkham Knight

En het verhaal gaat dat de schuld van Batman rond de dood van Jason centraal staat.

Het lijkt er steeds meer op dat AT&T helemaal niet klaar wil zijn met Ben Afflecks Batman. Het gerucht gaat dat er een miniserie wordt gemaakt op basis van de Arkham Knight-games.

Die miniserie zou gemaakt worden voor streamingdienst HBO Max. Volgens Geekosity speelt deze zich af binnen het SnyderVerse en zou het een R-Rated serie zijn die draait om de Dark Knight en "duikt in zijn hoofd, kijkend naar de manier waarop zijn handelingen gerechtvaardigd kunnen worden en wat hij kon doen om Jason te redden".

Groot budget?
Geekosity stelt ook dat de Arkham Knight-serie een grootschalige moet worden, waar een flink budget voor beschikbaar zou zijn.

Of de serie er komt hangt volgens de site bovenal af van de vraag of Ben Affleck ervoor wil tekenen. Tegelijk weten we dat Affleck al langer terug zou willen keren juist om in de psyche van Batman te duiken, dus wie weet zou dit zomaar eens gerealiseerd kunnen worden.

Natuurlijk is het voorlopig niets meer dan een gerucht en kunnen we pas iets met zekerheid stellen als er handtekeningen gezet zijn en aankondigingen gedaan zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fan van Scandinavische series? Check dan 'Young Royals' op Netflix
Series / Trailer

Fan van Scandinavische series? Check dan 'Young Royals' op Netflix

De serie Young Royals van Netflix ziet er heel geinig uit en speelt zich af in koninklijke sferen.

Netflix lanceert op 1 juli weer een nieuwe Zweedse serie. Deze brengt ons nu alvast in koninklijke sferen, niet gek ook, gezien de titel Young Royals. Vandaag zijn de eerste bewegende beelden vrijgegeven.

Young Royals draait om de jonge prins Wilhelm. Hij gaat naar de prestigieuze kostschool Hillerska in Zweden en krijgt daar eindelijk de kans om te ontdekken wat hij nou echt belangrijk vindt en wil in het leven. Dat is moeilijk, want gezien zijn positie is het leven niet altijd even eenvoudig.

Eerste beelden
De jonge Wilhelm maakt natuurlijk vrienden op de kostschool, maar wordt er ook gepest en wordt er verliefd. Gelukkig hoeft hij niet heel veel te doen met zijn koninklijke titel. Maar daar komt snel verandering in, want als hij de gedoodverfde troonopvolger wordt, moet hij belangrijke keuzes maken met verstrekkende gevolgen.



De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Edvin Ryuding (prins Wilhelm) en Pernilla August (koningin Kristina). De serie krijgt zes afleveringen in zijn eerste seizoen.

Young Royals is vanaf 1 juli te streamen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ voegde deze 2 series nieuw toe
Series / Streaming-diensten

Disney+ voegde deze 2 series nieuw toe

Het was een rustig weekje op streamingdienst Disney+, met drie nieuwe series in het aanbod.

Disney+ breidt gestaag zijn aanbod uit. Elke week komen er weer nieuwe series op de streamingdienst te staan, die eerder niet te streamen waren.

Vandaag zetten we weer alle nieuwe series voor je op een rij.

War of the Worlds: Astronomen ontdekken buitenaards leven, waarna de mensheid bijna geheel uitgeroeid wordt. De paar overlevers moeten in leven zien te blijven in een verlaten wereld, waar buitenaardse wezens jacht maken op de paar overgebleven mensen.

Marvel's MODOK: Na jarenlang geen controle over de wereld te hebben gekregen en gestreden te hebben tegen superhelden, is MODOK verwijderd uit het bedrijf AIM. Dat leidt tot zware situaties.

Voortaan kan je elke week een nieuwe aflevering van Marvel's MODOK verwachten. De eerste aflevering heeft natuurlijk ook al een synopsis. Die luidt als volgt:

If This Be MODOK!: MODOK verkoopt AIM. Zijn vrouw Jodie wil van hem scheiden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Black Summer' krijgt weer een gave nieuwe trailer
Series / Trailer

'Black Summer' krijgt weer een gave nieuwe trailer

Het nieuwe seizoen van Black Summer ziet er veelbelovender uit dan ooit tevoren.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix komt komende maand met een tweede seizoen van de gruwelijke zombieserie Black Summer. De boel toont ditmaal een stel grote uitdagingen voor de hoofdpersonen.

Want waar het vorige seizoen zich ook echt tijdens een dodelijke zomer afspeelde, is daar dit nieuwe seizoen geen sprake van. Er is eerder een 'black winter', want het nieuwe seizoen is gesitueerd in de winter. Dat zorgt voor complicaties voor zowel de doden als de levenden.

Grote problemen
Het nieuwe seizoen wordt als volgt omschreven door Netflix:

De winter komt met koudbloedige nieuwe uitdagingen tijdens de zombie-apocalypse, terwijl mensen terugvallen op steeds drastischere maatregelen om te overleven en gewelddadige milities het zowel tegen de doden als de wanhopigen opnemen



De serie begint zes weken na het begin van de zombie-apocalypse. Hoofdpersoon Rose wordt gescheiden van haar dochter Anna en vertrekt op een hartverscheurende reis om haar te vinden. Met een klein groepje andere overlevenden in Noord-Amerika, moet ze deze vijandige nieuwe wereld trotseren en brute beslissingen nemen tijdens de uiterst dodelijke zomer van een zombie-apocalypse.

Het tweede seizoen gaat op 17 juni van start op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix heeft weer een nieuwe megahit in handen
Series / Nieuws

Netflix heeft weer een nieuwe megahit in handen

De serie Halston op Netflix blijkt een groot succes te zijn, waarmee Ryan Murphy weer een hit heeft.

Netflix heeft weer een groot succes in handen. De serie Halston ging vorige week van start op de streamingdienst en blijkt bijzonder goed te scoren bij de abonnees.

Volgens FlixPatrol is de nieuwe serie van Ryan Murphy een grote hit. Daarmee heeft Murphy er weer een in handen, want het gaat erg goed met zijn werk op Netflix. Hij bracht al meerdere series naar Netflix en zo'n beetje allemaal waren het successen.

Goed scoren
De site FlixPatrol meldt dat Halston al sinds de lancering steevast in de top tien staat over heel de wereld. De miniserie zal geen tweede seizoen krijgen, maar dat hoeft ook niet gezien het verhaal en de invalshoek.

Halston heeft een rol voor Ewan McGregor als fashion-icoon Roy Halston Frowick. We volgen zijn leven in de jaren zestig en zeventig, terwijl hij een van de grootste namen van de industrie werd en ook enorm beroemd werd.

De serie is niet enorm goed ontvangen door critici, die vinden dat deze vooral te veel stijl centraal zet boven inhoud.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Bridgerton'-makers hebben ruzie met de buurt
Series / Nieuws

'Bridgerton'-makers hebben ruzie met de buurt

De buurt waar ze wilden opnemen wist plannen rond de opnames van Bridgerton succesvol tegen te houden.

Het was de intentie om grote sets te bouwen in Sunninghill Park in Windsor voor de serie Bridgerton van Netflix. Maar de plannen gaan niet door.

Het verhaal is dat productiemaatschappij Shondaland van plan zou zijn om twee fictieve landhuizen te bouwen in Sunninghill Park. Daar zouden ook een winkelcentrum en een theehuis gemaakt moeten worden. En hoewel het "een hoofdpijndossier was voor de producenten om een perfecte plek hiervoor te vinden", lijken ze tegen problemen aan te lopen.

Weg uit de buurt
De showrunners van Bridgerton hoopten in het park een flinke set te bouwen. Daar zouden delen van het derde en vierde seizoen van de serie opgenomen moeten worden.

De set zou jarenlang in gebruik moeten zijn, minimaal vijf jaar, zodat heel wat momenten voor de series opgenomen konden worden. Maar nu blijkt dat de omwonenden daar succesvol een stokje voor gestoken hebben.

Daardoor zijn de showrunners nu gedwongen terug te gaan naar de tekentafel en hun plannen opnieuw te ontwikkelen. "Het idee was om de locatie voor het derde en vierde seizoen te gebruiken, dus er is nog wat ademruimte". Die is nodig om een nieuwe locatie te zoeken.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen