search
Fan van fantasyseries? Check dan deze vijf tips op Netflix
Series / Featured

Fan van fantasyseries? Check dan deze vijf tips op Netflix

We zetten vandaag vijf toffe fantasyseries die je nu kan streamen op Netflix op een rij.

Vandaag duiken we in fantasyseries. Er zijn er natuurlijk heel veel te zien op Netflix. In dit artikel zetten we er vijf op een rij die je zeker wil zien en nu op Netflix kan streamen.

The Shannara Chronicles: Na de vernietiging van de beschaving worden drie jonge helden de laatste hoop van de aarde als een groot demonenleger de planeet bedreigt.

Cursed: Gewapend met mysterieuze krachten en een legendarisch zwaard begint de jonge rebel Nimue samen met de charmante huurling Arthur aan een missie om haar volk te redden.

The Letter for the King: Een jonge schildknaap krijgt te maken met oude profetieën, magische krachten en wispelturige metgezellen op een epische queeste om zijn koninkrijk te redden.

The Order: Om de dood van zijn moeder te wreken, sluit een student zich aan bij een geheime orde. Hij belandt in een oorlog tussen weerwolven en beoefenaars van duistere magie.

The Witcher: Geralt van Rivia, een gemuteerde monsterjager die je kunt inhuren, is op weg naar zijn bestemming in een onstuimige wereld waarin mensen vaak slechter zijn dan de monsters waar hij op jaagt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen