Fan van misdaadseries? Check dan deze 5 tips op Netflix

Vandaag zetten we vijf toffe misdaadseries die je zeker moet streamen op Netflix op een rij.

Jim Pedd, 24-05-2021 10:24

Het aanbod van Netflix is gigantisch. Daardoor kan het moeilijk zijn om de bomen door het bos te zien. Gelukkig zijn wij er om je te helpen. Vandaag zetten we vijf misdaadseries op een rij.
Young Wallander: In dit verhaal uit het begin van zijn carrière is de jonge agent Kurt Wallander zelf getuige van een bizarre moord en wordt zijn hulp ingeroepen bij het onderzoek.

Hinterland: Een getroebleerde rechercheur ruilt Londen om voor het landelijke Wales. Hij komt terecht op een plek waar de geheimen even duister zijn als z'n eigen geheimen.

The Sinner: In een klein plaatsje in New York zoekt een gekwelde detective naar antwoorden op verbijsterende misdaden terwijl hij worstelt met zijn eigen demonen.

Bodyguard: Brigadier David Budd maakt promotie en wordt beveiliger van de Britse minister van Binnenlandse Zaken Julia Montague, maar hij botst al snel met de militante politica.

The Alienist: In 1896 in New York schakelt de politiecommissaris Theodore Roosevelt de psychiater Laszlo Kreizler in om een moordenaar te vinden die achter dakloze jongens aanzit.

Lees meer over: Netflix, Misdaad, Young Wallander, Hinterland, The Sinner, Bodyguard, The Alienist

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in