search
Komt deze 'Star Trek' spin-off er nog wel?
Series / Nieuws

Komt deze 'Star Trek' spin-off er nog wel?

Hoe staat het ervoor met de Star Trek: Section 31 spin-off? Komt deze er nog wel?

Het idee was dat er een Star Trek: Section 31 spin-off zou komen. Het project lijkt echter tot stilstand gekomen te zijn en het is nu de vraag hoe het in de toekomst zal gaan met dit project.

Tijdens de eerste twee seizoenen van Star Trek: Discovery speelde acteur Shazad Latif de rol van Ash Tyler. Hij was ooit een Klingon genaamd Voq, maar had operaties ondergaan waardoor hij een menselijk uiterlijk kreeg. Nadat Control de organisatie Section 31 overnam, sprong de Discovery naar de toekomst, met Philippa Georgiou aan boord. Het leek toen dat Tyler de toekomst voor Section 31 vorm moet geven. Maar hoewel we nooit te horen kregen wie allemaal rollen zouden krijgen in de spin-off (behalve dat Michelle Yeoh's Georgiou de hoofdpersoon zou zijn), werd breed aangenomen dat Ash Tyler terug zou keren.

Hoe staat het ervoor?
Latif ging tijdens een interview met Digital Spy in op de toekomstplannen van de franchise. Hij lijkt betrokken te zijn bij het project, maar zijn bemoeienis is onzeker.

"Ik heb wel iets gehoord over de serie", begon de acteur. "Er zijn wat ja's en vragen geweest, maar ik heb eerlijk gezegd geen idee. Ik geloof dat het afhangt van de planningen van mensen?"

Het is dus nog altijd de vraag hoe het ervoor staat. Duidelijk is dat Paramount+ maximaal vijf Star Trek-series in de maak wil hebben per keer.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen