Komt er een spin-off van 'Grey's Anatomy'?

Komt er een spin-off van 'Grey's Anatomy'?

Acteur Jesse Williams ziet het al helemaal zitten om een spin-off te maken over zijn personage.

Jim Pedd, 24-05-2021 09:21

Acteur Jesse Williams neemt afscheid van Grey's Anatomy, maar mogelijk niet van de franchise. Hij ziet een terugkeer in een spin-off rond zijn personage, Jackson Avery, in Boston, helemaal zitten.
De afgelopen jaren is het ensemble van Grey's Anatomy flink veranderd. Niet gek ook, want de serie werd in 2005 gelanceerd en draait dus al heel wat jaren mee. Tot vorige week was een van de vaste aanwezigen het personage van Jesse Williams, maar hij nam afscheid na elf jaar in de serie.

Een spin-off maken?
Het personage Jackson is de kleinzoon van chirurg Harper Avery, die indrukwekkende doorbraken in de medicijnen wist te bewerkstelligen. Jackson komt in Seattle Grace aan in de hoop zijn eigen sporen te verdienen. Hij werd uiteindelijk een van de vrienden van Meredith Grey en vertrok de afgelopen aflevering uit Seattle naar een nieuw baantje in Boston.

Tegenover TV Line vertelt Williams dat hij het helemaal ziet zitten om een spin-off te maken rond zijn personage.

"We zullen zien. Helemaal zeker weet ik het niet. Er zit zeker een onderdeel in mij dat de wildernis in zou willen gaan, en iets anders en nieuws zou willen doen. Daar kijk ik echt naar uit. Maar dat gezegd hebbende, ben ik erg trots op het werk en het personage dat ik in de wereld van Grey's Anatomy heb opgezet en zou het geweldig zijn om een flinke spin-off te maken."
Bron: TV Line

Lees meer over: Greys Anatomy, ABC, Jesse Williams, Spinoff

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws