Spider-Man pakt belangrijke rol in Marvel-serie 'What If...?'

Spider-Man pakt rol in Marvel-serie 'What If...?'

Een Spider-Man film in het MCU zou voor de nodige inspiratie zorgen.

Bram de Groot, 26 mei 2021 om 18:45

Binnenkort verschijnt de serie Loki op Disney+ en na die derde live action-serie binnen het Marvel Cinematic Universe wordt het uitkijken naar de eerste MCU-animatieserie. Dit is uiteraard What If...?
Nu lijkt het erop dat een Spider-Man film met Tom Holland aan de basis liggen van een van de tien afleveringen. Het blijkt namelijk dat een van de afleveringen de titel of beschrijving "What if Steve Rogers became Spider-Man?" heeft. Dit zou volgens The Direct in een D23 Magazine van Disney staan.

Super Soldier Serum
En voor die aflevering zouden de makers gebruik hebben gemaakt van concept-art van de film Spider-Man: Far From Home. Online wordt er nu gedacht dat het Super Soldier Serum zomaar ook een rol zou hebben gespeeld in het herkomstverhaal van de Peter Parker van Holland.

Overigens wordt verwacht dat in een andere aflevering te zien is dat Peter Parker de held Hawkeye wordt. In de animatieserie zijn de stemmen te horen van de acteurs die de alter ego's spelen in het echte MCU. What If...? start vermoedelijk in augustus op Disney+.
Bron: The Direct

Lees meer over: Chadwick Boseman, What If, Marvel, Disney, Jeffrey Wright, Tom Holland

Populair nieuws