Apple TV+ bestelt nieuwe dramaserie 'Wool'

Apple TV+ bestelt nieuwe dramaserie 'Wool'

Apple kondigt een gloednieuwe en veelbelovende dramaserie aan met Rebecca Ferguson...

Geoffrey Ketels, 29 mei 2021 om 15:50

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Apple TV+ heeft aangekondigd dat ze een veelbelovende dramaserie heeft besteld voor haar streamingdienst. De nieuwe dramaserie luistert naar de naam Wool en is gebaseerd op de boeken van Hugh Howey.
De serie Wool wordt omschreven als een dystopisch drama welke gebaseerd is op de drie boeken die deel uitmaakten van de meest succesvolle reeks van schrijver Hugh Howey. Het gaat hierbij onder meer om het boek met de (niet ver te zoeken) naam Wool.

Wool zal zich afspelen in een toekomst die er alles behalve rooskleurig uitziet. Alles is namelijk verwoest en vergiftigd. Voor één bepaalde gemeenschap geldt dat ze haar toevlucht heeft gezocht een paar honderden meters onder de grond. Daar leeft ze in een gigantische ondergrondse silo.

Rebecca Ferguson
De hoofdrol in de serie is weggelegd voor Rebecca Ferguson. Zij was eerder al te zien in onder meer The White Queen. Ferguson kruipt in de huid van het personage van Juliette. Zij is een onafhankelijke en vooral bijzonder hard werkende ingenieur.

Wie de tegenspelers worden van Rebecca Ferguson is momenteel nog niet bekend. Ook informatie over de lancering van de reeks werd nog niet bekend gemaakt.

Lees meer over: Wool, serie, series, Apple, Apple TV

Populair nieuws