'Black Panther' krijgt twee series op Disney+

'Black Panther' krijgt twee series op Disney+

Het gerucht gaat dat er aan maar liefst twee Black Panther-series gewerkt wordt.

Jim Pedd, 29 mei 2021 15:07

Marvel Studios heeft naar het schijnt twee verschillende Black Panther-series in de maak. Een daarvan wordt ontwikkeld door Ryan Coogler en de ander heeft een hoofdrol voor actrice Danai Gurira.
Allereerst werkt Marvel Studios vooral aan de film Black Panther: Wakanda Forever van regisseur Ryan Coogler. Die moet meer duiken in de fictieve Afrikaanse natie Wakanda. Maar er volgen ook twee series.

Twee series
Eerder hoorden we al dat Ryan Coogler werkte aan een serie die dieper duikt in het koninkrijk van Wakanda. Het zeer recente nieuws dat Danai Gurira een rol krijgt, leek er even op te duiden dat ze een rol in de ene serie zou krijgen. Maar nu blijkt dus dat er twee series komen.

Dat is althans het nieuwste verhaal, waar Disney+ dus druk aan werkt om zijn streamingdienst nog interessanter te maken voor een breed publiek.

Naast de film getiteld Black Panther: Wakanda Forever, komen er dus ook nog twee series aan. Eentje heeft een nog onbekend plot, de ander krijgt als uitgangspunt het personage Okoye van Danai Gurira.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Black Panther, marvel Studios, MCU, Danai Gurira, Ryan Coogler

Populair nieuws