'The Walking Dead: World Beyond' gaat iets heel fijns doen

The Walking Dead World Beyond gaat iets fijns doen

De serie The Walking Dead: World Beyond heeft ook plek voor oude bekenden!

Jim Pedd, 21 april 2021 om 07:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Scott Gimple is de baas van de hele Walking Dead-franchise. Volgens hem zitten er heel wat bekende gezichten aan te komen voor het tweede en laatste seizoen van de serie The Walking Dead: World Beyond.
De eerste tien afleveringen eindigden ermee dat Felix en Iris aan de slag gingen om Hope te redden van de Civic Republic en de CRM. De organisatie zit ook achter de verdwijning van Rick Grimes, evenals die van Heath. Het zou dus heel goed mogelijk kunnen zijn dat we een van hen gaan zien.

Bekende gezichten
"Het gaat echt over die verschillende werelden, die enorm verschillende werelden. We duiken dieper in de CRM, zoals al bleek uit de finale van het eerste seizoen," vertelde Gimple.

"We zullen misschien wat bekende gezichten zien, dat is goed mogelijk. Het draait om opgroeien. Dit is een serie met twee seizoenen, dus deze kinderen hebben een behoorlijk intense ervaring meegemaakt en moeten snel opgroeien. We zien hen tijdens deze tien afleveringen behoorlijk veranderen."

Dat wordt dus wat voor het aankomende tweede seizoen van de televisieserie! In Nederland is de show op Amazon Prime Video te streamen.

Bron: TWDUniverse

Lees meer over: The Walking Dead World Beyond, The Walking Dead, Scott Gimple, AMC

Populair nieuws