Gekke locaties in 'The Walking Dead: World Beyond'

Gekke locaties in 'The Walking Dead: World Beyond'

Nieuwe seizoen gaat naar gekke verschillende locaties in het tweede seizoen.

Bram de Groot, 22 mei 2021 om 21:49

De derde TWD-serie The Walking Dead: World Beyond, te zien op Amazon Prime Video gaat naar locaties die we nog niet eerder hebben gezien in de franchise. Dit maakt de showrunner bekend.
Het tweede en ook laatste seizoen zorgt voor een opsplitsing van de groep die we leerden kennen in seizoen één. Ze nemen het op tegen Civic Republic Military op hun eigen terrein. We krijgen mogelijk plekken te zien die door Rick Grimes (Andrew Lincoln) zijn bezocht na zijn verdwijning in de moederserie.

Verschillende plaatsen in seizoen 2
"Het zijn verschillende plaatsen waar World Beyond zich afspeelt. Twee heel verschillende locaties en er zijn dit seizoen een aantal werelden in World Beyond," teaste de hoofd content officer van Walking Dead tijdens een recente editie op Twitch's TWDUniverse.

"Er zijn heel, heel verschillende plaatsen waar het verhaal zich afspeelt. Het zijn twee heel verschillende plaatsen, en dan komen er nog een paar gekke locaties bij," aldus Scott Gimple. De locaties zouden onder meer een enorme metalen wereldbol bevatten.

Op dit moment heeft The Walking Dead: World Beyond nog geen startdatum op AMC, en in Nederland dus op Amazon Prime Video.Bron: comicbook

Lees meer over: The Walking Dead, World Beyond, Alexa Mansour, Nicolas Cantu, Hal Cumpston, Aliyah Royale

Populair nieuws