Geplaagde Armie Hammer vervangen in 'The Godfather'-serie

Armie Hammer vervangen in 'The Godfather'-serie

Het is Miles Teller, die je mogelijk kent uit Fantastic Four en Whiplash, die de rol overneemt.

Bram de Groot, 30 mei 2021 14:32

Acteur Armie Hammer heeft te maken met meerdere beschuldigingen van seksueel wangedrag en dat zet zijn carrière in Hollywood op slot. De acteur uit onder meer Hotel Mumbai en Call Me by Your Name moest onder meer vertrekken bij de serie over het maken van de film The Godfather.
Het is nu Miles Teller, uit films als Fantastic Four en Whiplash die de rol van Hammer overneemt. Paramount was al sinds januari op zoek naar een vervanger. Teller gaat de rol spelen van producent Al Ruddy. Dit meldt The Hollywood Reporter.

The Godfather: de serie
De serie laat de productie van Francis Ford Coppola's misdaadklassieker The Godfather zien door de ogen van Ruddy. Het script wordt nu geschreven door Nikki Toscano (Hunters) en Michael Tolkin (The Player) en Toscano is de showrunner van de serie die op Paramount+ moet gaan verschijnen.

Overigens komt er ook een film uit over de productie van de film. Deze heet Francis and the Godfather en wordt geregisseerd door Barry Levinson. Er zijn in die film hoofdrollen voor Oscar Isaac starring als Coppola en Jake Gyllenhaal als producent Robert Evans.

Teller zie je nog dit jaar in Top Gun: Maverick met Tom Cruise en hij heeft een rol in Escape From Spiderhead met ook Chris Hemsworth.

Bron: THR

Lees meer over: Miles Teller, Armie Hammer, Francis Ford Coppola, The Godfather

Populair nieuws