search
Dikke tegenvaller 'Peacemaker' snel opgelost
Series / Nieuws

Dikke tegenvaller 'Peacemaker' snel opgelost

Na het vertrek van Chris Conrad is er nu een nieuwe acteurs aangetrokken.

De opnames voor de eerste DC Extended Universe-serie Peacemaker voor op HBO Max zijn ondertussen al even aan de gang, maaar nu is er toch nog snel een andere acteur aangetrokken. Dit nadat acteur Chris Conrad de productie verliet na "creatieve meningsverschillen".

Deadline meldt dat Bridgerton-ster Freddie Stroma de rol van Adrian Chase / Vigilante overneemt van Conrad. Wat de exacte reden van het vertrek bij de The Suicide Squad-spinoff is niet duidelijk.

Nieuwe Adrian Chase / Vigilante
Adrian Chase / Vigilante is een echte vechtersbaas, een briljante scherpschutter en een meester over de lasso. Hij was een officier van justitie in New York City die op zijn eigen manier gerechtigheid zocht als zijn alter ego nadat zijn vrouw en kinderen waren vermoord door gangsters.

Vigilante heeft ook het vermogen om snel te genezen en zijn lichaam te regenereren van verwondingen zoals steek- of schotwonden.

Het DC-personage zag je mogelijk ook al in de tv-serie Arrow en Peacemaker staat gepland voor januari 2022. We zien John Cena's Peacemaker eerst in The Suicide Squad, deze zomer in de bioscoop.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen