Populaire serie 'Virgin River' seizoen 3 binnenkort te streamen op Netflix

'Virgin River' seizoen 3 binnenkort te streamen

Fans van de serie 'Virgin River' hoeven niet lang meer te wachten op het derde seizoen...

Geoffrey Ketels, 31 mei 2021 om 15:18

Fans van de serie Virgin River kijken al even uit naar het verschijnen van het derde seizoen. Deze is binnenkort te bekijken op Netflix.
Vorig jaar raakte in de zomer bekend dat de opnames waren begonnen voor het derde seizoen van de populaire romantiekserie Virgin River. Ondertussen zijn de opnames afgerond en dat is niet alles.

Een leuke video op Instagram heeft duidelijk gemaakt dat het derde seizoen binnenkort haar opwachting zal maken op streamingdienst Netflix. Zo hebben fans van de reeks deze zomer weer wat extra's om naar uit te kijken!

9 juli
Virgin River ging in première in het jaar 2019, meer bepaald in de maand december van dat jaar. Het tweede seizoen verscheen vorig jaar in de herfst.

De serie vertelt het verhaal van Melinda Monroe. Zij wil na een groot drama mee te hebben gemaakt haar leven een nieuwe wending geven. Omwille van die reden reageert ze op een advertentie in een afgelegen dorpje genaamd 'Virgin River'. In dat dorpje gaat ze aan de slag als verpleegkundige. Ze komt er al snel achter dat het maken van een nieuwe start toch niet zo eenvoudig zal zijn als ze eerst had gedacht.

Het derde seizoen van Virgin River is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 9 juli 2021.

Lees meer over: Virgin River, serie, series, Netflix

Populair nieuws