Deze 7 series verschijnen komende week nieuw op Netflix

Deze 7 series komen deze week nieuw op Netflix

We zetten vandaag op een rij welke series je op Netflix kan verwachten deze week.

Jim Pedd, 31 mei 2021 om 13:43

Het wordt een mooie week op Netflix. Vandaag blikken we vooruit op de zeven series die je nieuw kan verwachten op de streamingdienst. Let wel: dit zijn niet per se alle series die nieuw toegevoegd worden. Het kan ook zijn dat Netflix meer dan dit toevoegt, maar de data daarvan nog niet bekend zijn.
The Real Housewives of Atlanta; vanaf 1 juni: Catfights en carrièreblunders voeren de dramatiek op in het derde seizoen van Real Housewives: de hoogte- en dieptepunten van het leven in de chicste buurten van Atlanta.

StartUp; vanaf 1 juni: Jonge ondernemers die hun virtuele dromen willen realiseren, strijden om succes en liefde in de snoeiharde hightechsector in Korea.

Total Drama seizoen 2; vanaf 1 juni: Hartverwarmende momenten worden afgewisseld met haat, manipulatie, sabotage en gebroken relaties in deze geanimeerde parodie op realityshow competities.

Summertime seizoen 2; vanaf 3 juni: Twee jongvolwassenen van zeer verschillende komaf worden verliefd tijdens een zomer aan de Adriatische kust van Italië.

The Walking Dead seizoen 10, vanaf 4 juni: Het tiende seizoen van de zombieserie duikt weer volop in de gevaarlijke situaties, vooral met de Whisperers.

Sweet Tooth seizoen 1; vanaf 4 juni: De wereld wordt geteisterd door een ramp en de jongen Gus, die deels hert is, wil antwoorden. Hij sluit zich aan bij een groep mensen en kinderen die ook half dier zijn.

Human: The World Within seizoen 1; vanaf 4 juni: Baanbrekende wetenschap en meeslepende persoonlijke verhalen komen samen in deze verhelderende docuserie over de fantastische werking van het menselijk lichaam.
Lees meer over: Netflix, Weekpreview, Sweet Toot, The Walking Dead

Populair nieuws