search
'Hawkeye'-makers hebben goed nieuws voor je
Series / Foto's

'Hawkeye'-makers hebben goed nieuws voor je

De opnames van Hawkeye zijn voorbij en de post-productie gaat lekker blijkt nu.

Hawkeye komt pas later dit jaar uit op Disney+, maar vandaag al blijkt dat de post-productie van de Marvel-serie voorspoedig verloopt. Bert & Bertie, twee van de regisseurs achter de serie, laten op Instagram zien dat ze vergevorderd zijn.

Op hun Instagram vieren ze de finalisering van hun eerste director's cuts. Nadat die af waren gemaakt, kregen de filmmakers een doos koekjes om het moment te vieren en dat delen ze op social media.

Hawkeye-serie
"We hebben het gedaan! Dank aan onze buitengewoon getalenteerde editors [Roseanne Tan] en Tim Roche, en ons bijzonder getalenteerde, veelzijdige en fantastische Marvel Post Team. We zouden het niet zonder jullie gedaan kunnen hebben. Echt niet."

Bekijk op instagram


Bert & Bertie hebben een deel van de afleveringen geregisseerd; een ander deel is voor rekening genomen van Rhys Thomas.

De scenario's van de serie zijn geschreven door een schrijversruimte geleid door Jonathan Igla. Voor het eerst krijgt Jeremy Renner's Hawkeye een soloserie, en we nemen straks meteen afscheid van hem lijkt het. In deze serie leidt hij namelijk een opvolger op in de vorm van Kate Bishop - gespeeld door Hailee Steinfeld.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen