search

Ons nieuws van dinsdag 1 juni 2021

'Lucifer'-makers over deze controversiële keuze
Series / Nieuws

'Lucifer'-makers over deze controversiële keuze

De makers van Lucifer leggen een pijnlijke keuze voor het vijfde seizoen uit.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Lucifer seizoen 5B kwam afgelopen vrijdag aan op Netflix. Fans hebben een paar dagen gehad om de grote gebeurtenissen te verwerken.

Met name het einde van het vijfde seizoen omvatte een vreselijk sterfgeval. Showrunners Joe Henderson en Ildy Modrovich leggen dat tijdens een interview uit en vertellen waarom dit zo cruciaal was voor dit vijfde seizoen.

Helaas dood
Detective Dan Espinoza komt er gaandeweg achter dat Lucifer echt de duivel is. Hij gaat in het seizoen dood, als gevolg van het werk van Michael om Lucifer terug naar de hel te dwingen, zodat hij de rol van God over zou kunnen nemen. Die dood moest wel gebeuren in de serie volgens Henderson.

"We wilden aan het einde van het vijfde seizoen iets laten zien met echte consequenties," vertelde Henderson. "Een gevoel van: hoewel het allemaal leuk was, staat er nu iets serieus op het spel. En Lucifer moet een keuze maken, besluiten wat hij wil doen. Nu is duidelijk dat er echt iets op het spel staat. Dat gevoel van onrecht moet gefikst worden."

We weten dat het verhaal van Dan nog niet helemaal voorbij is en dat hij terugkeert in het zesde seizoen. Hoe precies is niet bekend, al zou het bijvoorbeeld enkel via een flashback kunnen zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Secret Invasion' boekt weer serieuze vooruitgang
Series / Nieuws

'Secret Invasion' boekt weer serieuze vooruitgang

De serie Secret Invasion van Marvel Studios lijkt de goede kant op te gaan.

Marvel Studios werkt aan een hele rits Disney+-series die de komende jaren gaan debuteren. Die brengen ons wat herkenbare namen naar het Marvel Cinematic Universe. Een daarvan is Secret Invasion, dat de comics uit 2008 zal verfilmen.

In die serie zien we onder meer Nick Fury en Talos voorbijkomen, maar natuurlijk ook heel wat nieuwe gezichten. Zo horen we nu dat Carmen Ejogo in onderhandelingen is om zich bij de serie te voegen.

Welke rol?
Het gerucht gaat gaat Ejogo "van dezelfde wereld komt" als Nick Fury, en "een krachtig leider is met een 'spionnen'-gevoel." Het valt te bezien of dit misschien wel de echtgenote van Fury is, of een ander persoon uit zijn verleden.

Secret Invasion baseert zich op de Marvel Comics met dezelfde naam. We volgen een avontuur van Nick Fury en Talos, in een verhaal dat draait om de invasie van Skrulls op Aarde. Dat doen ze in het diepste geheim, waarbij ze de identiteit van diverse mensen overnemen.

Naast Samuel L. Jackson en Ben Mendelsohn zijn ook Olivia Colman, Emilia Clarke, Kingsley Ben-Adir, Christopher McDonald en Killian Scott gecast. We weten nog niet wanneer de serie te zien is op Disney+, al schijnen de opnames snel te beginnen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stargirl' seizoen 2 wordt duisterder dan ooit
Series / Nieuws

'Stargirl' seizoen 2 wordt duisterder dan ooit

De serie Stargirl gaat vol de duisternis in met zijn tweede seizoen.

Over een paar maanden debuteert het tweede seizoen van DC-serie Stargirl. Dat zal op 10 augustus het geval zijn, op televisiezender The CW. In het nieuwe seizoen zien we nieuwe schurken als Eclipso en The Shade, maar ook oude schurken.

Het gaat dan onder meer om Sportsmaster en Tigress. Actrice Joy Osmanski, die de rol van Tigress speelt, zegt dat het nieuwe seizoen behoorlijk duister en diepgaand wordt. Nieuwe uitdagingen en nieuwe verhalen staan hierin centraal.

Diep en duister
"Voor mijn gevoel hebben series met hun tweede seizoen vaak een kans om dieper en duisterder te gaan. Ik denk dat je dus ook nu kan verwachten dat we wat duistere krachten aan het werk gaan zien,' vertelde Osmanski.

"In het eerste seizoen zijn Tigress en Sportsmaster de slechteriken, maar vergeleken met wat we in het tweede seizoen gaan krijgen is het niets."

De actrice vertelde dat Eclipso een kwaad met zich meebrengt dat "heel erg" duister wordt en relevant is voor het heden. "Voor mij persoonlijk is het type kwaad dat dit personage manifesteert echt heel erg. Ik denk dat mensen het heel relevant zullen vinden gezien het huidige sociaal-politieke klimaat. Ik zag meteen de parallellen, maar ben benieuwd hoe personages op dit personage gaan reageren. Hij is eng, echt heel eng."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lucifer' wordt duurder dan ooit in het zesde seizoen
Series / Nieuws

'Lucifer' wordt duurder dan ooit in het zesde seizoen

Het zesde seizoen van Lucifer heeft de duurste aflevering van de serie ooit.

Afgelopen weekend zette Netflix de laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Lucifer online. In die acht afleveringen zagen we onder meer God arriveren, de vervreemde vader van Lucifer.

De serie onthulde vrij snel dat God graag wil stoppen met zijn werk. Hij wil graag dat een van zijn zoons het overneemt. Maar de boel zet een heel episch laatste seizoen op en daar hebben de showrunners het over.

Duister seizoen
Joe Henderson en Ildy Modrivich keken vooruit naar de laatste reeks afleveringen die op een later moment dit jaar van start zal gaan. Het blijkt dat het seizoen de duurste aflevering van het seizoen zal bevatten.

"En hoewel het verreweg het meest intieme seizoen is dat we hebben gemaakt, bevat het ook de duurste aflevering die we gedaan hebben. Dus er zit nog heel wat spektakel aan te komen," zei Henderson.

Toen hem gevraagd om meer informatie te delen, weigerde hij dat, om vervolgens te zeggen: "Als je denkt dat de finale van het vijfde seizoen al groot was, nou ja, die van het zesde seizoen heeft ons nog meer gekost. Wat dat betekent laat ik nog even in het midden."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hailee Steinfeld over haar Marvel-debuut als Kate Bishop in 'Hawkeye'
Series / Nieuws

Hailee Steinfeld over haar Marvel-debuut als Kate Bishop in 'Hawkeye'

De vijfde Marvel-serie van dit jaar verschijnt eind 2021 en komt met nieuwe heldin.

Dit jaar moeten er op Disney+ maar liefst vijf live action tv-series verschijnen in het Marvel Cinematic Universe. Binnenkort krijgen we Loki en na de animatieserie What If...? krijgen we Ms. Marvel en ook nog Hawkeye.

En in Hawkeye zien we niet alleen het vermoedelijke afscheid van Clint Barton (Jeremy Renner), maar ook de introductie van zijn opvolger Kate Bishop, die gespeeld gaat worden door Bumblebee-actrice Hailee Steinfeld.

Hailee Steinfeld over haar MCU-debuut
In gesprek met SFX Magazine liet de actrice weten de comics goed te hebben bestudeerd. "Ik heb de eigenschappen van Kate Bishop uit de strips onderzocht die we tot leven brengen in de show, en andere elementen van de strips," aldus de 24 jarige Steinfeld.

Ook sprak ze kort over hoe ze het Marvel Cinematic Universe waardeert als franchise. "Het is altijd spannend om te zien wat de filmmakers kiezen om over te nemen van wat we weten [uit de comics] en omzetten in wat het wordt," gaf Steinfeld.

De kans is groot dat Steinfeld ook in andere films en series verschijnt en het is niet ondenkbaar dat we haar uiteindelijk zien uitgroeien tot een lid van de Young Avengers.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel-serie 'Loki' is heel onvoorspelbaar
Series / Nieuws

Marvel-serie 'Loki' is heel onvoorspelbaar

Over ruim een week start Loki op de streamingdienst Disney+. Alweer de derde MCU-serie.

Nadat WandaVision vooral keek naar wat het betekent om iemand te verliezen en The Falcon and the Winter Soldier inzoomde op de verantwoordelijkheden van een superheld zal ook Loki mogelijk een bepaald thema aanraken. Zou dit "onvoorspelbaarheid" of "betrouwbaarheid" zijn?

Marvel Studios heeft nu een wat trippy teaser online gezet waarin de tekst "Loki is onvoorspelbaar" valt te lezen. En dat zal waarschijnlijk ook zo zijn in de serie. Loki (Tom Hiddleston) laat ons namelijk zien hoe het Multiverse van het Marvel Cinematic Universe werkt.

Loki is onvoorspelbaar
Dat Loki onvoorspelbaar is en dus ook niet te vertrouwen is, bleek al uit de vele eerdere films waarin de God of Mischief zijn halfbroer Thor menigmaal verraadt. Desondanks offerde hij zijn leven op in de strijd tegen Thanos.

Vanaf woensdag 9 juni kun je de eerste aflevering aanzetten op Disney+.

Bekijk op instagram



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Interview with the Vampire' wordt heel anders dan de film
Series / Nieuws

'Interview with the Vampire' wordt heel anders dan de film

Na de film komt er nu een Interview with the Vampire tv-serie op AMC.

In 1994 verscheen de film Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles met grote namen als Tom Cruise, Brad Pitt, Antonio Banderas en Kirsten Dunst. De vampierfilm was een groot succes en nu komt er een tv-serie over het bekende verhaal.

Net als de film wordt de serie gebaseerd op het gelijknamige boek dat Anne Rice in 1973 schreef. Maar die serie zal zeker niet trouw zijn aan het boek, aangezien er enkele grote aanpassingen bekend zijn geworden.

Interview with the Vampire wordt anders
Volgens The Illuminerdi volgt de serie het personage Daniel Malloy, een bekroonde onderzoeksjournalist die een tweede kans grijpt om een van de belangrijkste verhalen uit zijn carrière te rapporteren. Daniel reist naar de andere kant van de wereld om de 146-jarige vampier Louis De Pointe Du Lac te interviewen.

Dit betekent dat dat de serie zich na het originele verhaal gaat afspelen. Volgens The Illuminerdi zou AMC op zoek zijn naar een acteur van 60/70 jaar om Daniel Malloy in te vullen. Christian Slater speelde dit personage nog in de film uit 1994.

Interview with the Vampire moet een serie van acht afleveringen worden van elk een uur. De opnames moeten nog dit jaar starten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe fantasyserie 'Sweet Tooth' binnenkort op Netflix
Series / Nieuws

Nieuwe fantasyserie 'Sweet Tooth' binnenkort op Netflix

Fans van fantasyseries hebben aan het begin van de maand alvast iets om naar uit te kijken...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van fantasyseries opgelet! Netflix heeft bekend gemaakt wanneer de gloednieuwe reeks Sweet Tooth aan haar aanbod wordt toegevoegd.

Sweet Tooth vertelt het verhaal van Gus (gespeeld door Christian Convery). Gus is half mens, half hert. In de serie volgen we dit bijzondere joch op zijn avontuur doorheen een postapocalyptische wereld. Hij gaat niet alleen op avontuur uit, maar wel samen met zijn norse beschermer.

Comic
De serie is gebaseerd op de gelijknamige comic die op de wereld werd losgelaten door Jeff Lemire. Het was uiteindelijk de Amerikaanse regisseur en schrijver Jim Mickle die de comic heeft omgevormd tot een serie. Hij is ook aangesteld als één van de producers van de reeks samen met niemand minder dan... Robert Downey Jr.!

Ondanks het feit dat de reeks nog moet verschijnen op streamingdienst Netflix zijn de eerste reviews die zijn verschenen alvast lovend. Op moment van schrijven heeft de reeks op de gespecialiseerde website Rotten Tomatoes zelfs een score van 100 procent!

Ben jij ook benieuwd naar wat de serie Sweet Tooth allemaal voor jou in petto zal hebben? Je kan het ontdekken bij Netflix vanaf 4 juni 2021!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw seizoen voor deze hit van Netflix?
Series / Nieuws

Nieuw seizoen voor deze hit van Netflix?

Shadow and Bone zou stiekem al een tweede seizoen hebben gekregen van Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het gerucht gaat dat Netflix op dit moment al werkt aan een tweede seizoen voor de serie Shadow and Bone. Dat seizoen was nog niet officiele aangekondigd en dat is ook op dit moment nog niet het geval.

Anonieme bronnen van de site Small Screen stellen dat Shadow and Bone een tweede seizoen krijgt. Achter de schermen zou hier al een tijdje aan gewerkt worden. De makers zouden toestemming hebben om aan nog eens drie seizoenen te werken, waarmee de serie dus nog een lange toekomst beschoren zou zijn.

Tweede seizoen
Vermoedelijk zal Netflix binnenkort officieel aankondigen dat Shadow and Bone een tweede seizoen krijgt. Helemaal duidelijk wanneer het zover komt is het natuurlijk nog niet, maar dat zal binnen een paar weken wel het geval zijn.

Shadow and Bone is een van de grootste hits van Netflix op dit moment. Zo bezien klinkt het ook niet gek dat men een tweede, derde en zelfs een vierde seizoen zou bestellen.

De hamvraag is wanneer Shadow and Bone opgenomen wordt. Mocht men snel van start kunnen gaan, zou het goed mogelijk kunnen zijn dat het tweede seizoen van de serie ergens halverwege 2022 te zien is.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Vikings': Waarom zegt Ragnar niets in de finale van seizoen 2?
Series / Featured

'Vikings': Waarom zegt Ragnar niets in de finale van seizoen 2?

In de finale van Vikings zegt Ragnar Lothbrok bijna niets gedurende de hele aflevering. Waarom?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de finale van het tweede seizoen van Vikings zien we hoe Ragnar en zijn maten King Horik verslaan. Maar tijdens die strijd zegt hij helemaal niets. Waarom eigenlijk niet?

De aflevering The Lord's Prayer is geschreven door Michael Hirst en laat zien hoe King Horik aankomt in Kattegat. Hij is van plan om Ragnar en zijn familie te doden en rekruteert daarvoor zelfs Floki. Die moest Bjorn doden en Siggy moest de jonge zoons van Ragnar vermoorden, om vervolgens de tweede vrouw van Horik te worden. Maar de twee stonden aan de kant van Ragnar, die daardoor erin kon slagen Horik te doden en zelf de nieuwe koning te worden. Aan het einde van de aflevering is hij dan ook koning; Ragnar kijkt uit over zijn nieuwe koninkrijk.

Niets zeggen
In de aflevering zegt Ragnar opmerkelijk genoeg niets, behalve als Athelstan hem het gebed van de heer leert. Dat blijkt een bewuste keuze te zijn geweest, naar een idee van acteur Travis Fimmel.

Hirst en Fimmel bespraken elk scenario en Fimmel zie dat hij Ragnar niets anders wilde laten zeggen dan het gebed. Dat vond Hirst een geweldig plan, waarop alle tekst van Ragnar geschrapt werd en toegeschreven aan met name Bjorn.

De stilte van Ragnar vertrok vooral de spanning en het drama van de aflevering, met een mooie vertolking van Fimmel.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opnieuw onthullende foto 'Pam and Tommy' met Sebastian Stan
Series / Foto's

Opnieuw onthullende foto 'Pam and Tommy' met Sebastian Stan

Sebastian Stan is bijna onherkenbaar als rocker Tommy Lee, de ex van Pamela Anderson.

Zo rond de tijd dat The Falcon and the Winter Soldier eindigde, werden fans van Sebastian Stan getrakteerd op de eerste blik op Stan in Pam and Tommy. En dat leidde tot geschokte reacties!

Stan speelt in de miniserie Mötley Crüe-drummer Tommy Lee, en lijkt er sprekend op. Na een reeks foto's waarop hij samen is te zien met Lily James' Pamela Anderson, is er nu een solo-foto van Stan in een 'Kiss the Cook'-schort.

Stan deelde de foto via zijn Instagram-account met de eenvoudige tekst #Sunday eronder. Je kunt de foto hieronder checken.

Bekijk op instagram


Stan werd onlangs geïnterviewd door Variety en gevraagd naar de reacties die het internet gaf op de eerste foto van hem als Lee:

"Ik weet niet meer precies wie het voorstelde, ik denk [regisseur] Craig Gillespie. maar iemand had het idee om naar buiten te gaan en een bekende foto te recreëren. Ik werd gewoon paranoïde van het idee dat iemand me zou spotten in kostuum, dus ik was blij dat er een foto online werd gedeeld."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grote veranderingen op komst in 'Cobra Kai' seizoen 4
Series / Nieuws

Grote veranderingen op komst in 'Cobra Kai' seizoen 4

De familie LaRusso krijgt te maken met een aantal gebeurtenissen dat een flinke impact heeft.

De hints worden steeds luider dat de familie van Daniel LaRusso grote veranderingen staat te wachten in seizoen 4.

Te midden van de groeiende spanningen met de Kreese-dojo en de voorbereidingen die worden getroffen voor het volgende All-Valley Karate Tournament, krijgen de LaRusso's een hoop te verduren aan het thuisfront.

Een leven vol conflict
Het derde seizoen van Cobra Kai eindigde voor Daniel (Ralph Macchio) op een interessant moment. Door het aanhoudende conflict tussen Miyagi-do en Cobra Kai, moest hij een onverwachte, maar nodige alliantie aangaan met Johnny (William Zabka) en Eagle Fang. Dit zou kunnen leiden tot een nieuwe koers voor veel van de personages, zeker gezien het dat de leerlingen van LaRusso en Johnny nu een gedeelde vijand hebben.

Problemen thuis zouden echter tot de nodige afleiding kunnen zorgen voor Daniel in seizoen 4. Volgens eerder verslagen zou het huis dat voor de opnames als thuis van de LaRusso's werd gebruikt zijn verkocht door de eigenaars toen de opnames waren afgerond. Het lijkt er dan ook sterk op dat de familie LaRusso om onduidelijke redenen zal verhuizen.

Cobra Kai seizoen 4 moet voor het einde van het jaar te streamen zijn via Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
DC vindt weer een nieuwe superheld
Series / Nieuws

DC vindt weer een nieuwe superheld

Freddie Stroma is gecast als Vigilante in de serie Peacemaker van HBO Max.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Freddie Stroma heeft getekend om de rol van DC Comics' Vigilante te spelen in de serie Peacemaker. De serie wordt op dit moment al opgenomen en wordt gemaakt door regisseur James Gunn.

Peacemaker is een spin-off van de film The Suicide Squad. In de serie speelt Stroma dus de rol van Vigilante, die eigenlijk gespeeld zou worden door Chris Conrad. Die was oorspronkelijk in deze rol gecast maar stapte volgens Deadline op wegens "creatieve meningsverschillen". Het vertrek verliep amicaal.

Peacemaker-serie
De serie Peacemaker is een actiekomedie die de oorsprong van John Cena's personage uit The Suicide Squad verkent. We volgen "een man die gelooft in vrede tegen elke prijs - hoeveel mensen hij daar ook voor moet vermoorden."

Alle acht afleveringen zijn geschreven door James Gunn, die ook meerdere afleveringen zal regisseren. Wanneer de serie te zien moet zijn is nog niet helemaal zeker, maar de bedoeling schijnt te zijn om de serie in januari 2022 te lanceren.

Komende augustus maakt Peacemaker zijn debuut in de bioscoop, als de film The Suicide Squad te zien is.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fear the Walking Dead': Alles gaat stuk
Series / Video/clip/featurette

'Fear the Walking Dead': Alles gaat stuk

Teddy staat op het punt om de hele wereld te vernietigen in de trailer voor Fear the Walking Dead.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nog maar twee afleveringen en dan is het zesde seizoen van Fear the Walking Dead voorbij. In een nieuwe trailer zien we Teddy (John Glover) die bereid is om te sterven voor zijn nieuwe begin.

De ontsnapte seriemoordenaar heeft de sleutels in handen voor een kernraket waarvan hij gelooft dat die alles zou kunnen verwoesten. De toekomst die Morgan Jones en zijn groep overlevenden proberen te bouwen zou dan helemaal ongedaan kunnen worden.

Iedereen moet dood
Teddy ziet "het einde" als "het begin". Hij is daarom bereid te sterven en gelooft ook dat hij daarom een grote cultuur wist te bouwen. "Je moet hen gewoon iets bieden waar ze echt in zouden willen geloven. Het is niet zo dat iedereen dood wil gaan. Hen zover krijgen dat ze dat wel willen, dat vraagt iets heel anders. Iets dat weinig mensen hebben."

In Fear the Walking Dead lijkt Teddy dat wel te hebben. Hieronder kan je de teaser bekijken voor de vijftiende aflevering.



Fear the Walking Dead seizoen zes krijgt hierna nog een aflevering, daarna is dit seizoen alweer voorbij en is het afwachten tot het zevende komt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Perry Mason' doet het helemaal anders
Series / Nieuws

'Perry Mason' doet het helemaal anders

Het tweede seizoen van de serie Perry Mason doet het straks heel anders dan het eerste.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van Perry Mason komt er snel aan. Matthew Rhys bereidt zich in elk geval voor op de volgende rits afleveringen.

HBO Max besloot de serie in de zomer van 2020 al een tweede seizoen te gunnen. De première werd maar liefst door 8 miljoen mensen bekeken in de Verenigde Staten, waarmee de serie meteen goed scoorde. Nu het tweede seizoen eraan komt, gaat Rhys in op de plannen.

Heel ander punt
"Ik weet dat ze eraan werken. Dat is geweldig, want aan het einde van het eerste seizoen zien we hoe Perry aan een compleet nieuw hoofdstuk in zijn leven begint," zegt Rhys.

"Dus je pikt de draad weer op, maar tegelijk begin je ook iets compleet nieuws, iets anders. Gezien de persoon die hij is, en hoe hij het juridisch stelsel ervaart en alle bijbehorende obstakels, denk ik dat het heel interessant kan worden."

Perry Mason krijgt dus een tweede seizoen. We weten nog niet wanneer dit precies te zien zal zijn op HBO Max, maar de opnames kunnen in elk geval bijna beginnen. Dat is alvast mooi nieuws.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Hawkeye'-makers hebben goed nieuws voor je
Series / Foto's

'Hawkeye'-makers hebben goed nieuws voor je

De opnames van Hawkeye zijn voorbij en de post-productie gaat lekker blijkt nu.

Hawkeye komt pas later dit jaar uit op Disney+, maar vandaag al blijkt dat de post-productie van de Marvel-serie voorspoedig verloopt. Bert & Bertie, twee van de regisseurs achter de serie, laten op Instagram zien dat ze vergevorderd zijn.

Op hun Instagram vieren ze de finalisering van hun eerste director's cuts. Nadat die af waren gemaakt, kregen de filmmakers een doos koekjes om het moment te vieren en dat delen ze op social media.

Hawkeye-serie
"We hebben het gedaan! Dank aan onze buitengewoon getalenteerde editors [Roseanne Tan] en Tim Roche, en ons bijzonder getalenteerde, veelzijdige en fantastische Marvel Post Team. We zouden het niet zonder jullie gedaan kunnen hebben. Echt niet."

Bekijk op instagram


Bert & Bertie hebben een deel van de afleveringen geregisseerd; een ander deel is voor rekening genomen van Rhys Thomas.

De scenario's van de serie zijn geschreven door een schrijversruimte geleid door Jonathan Igla. Voor het eerst krijgt Jeremy Renner's Hawkeye een soloserie, en we nemen straks meteen afscheid van hem lijkt het. In deze serie leidt hij namelijk een opvolger op in de vorm van Kate Bishop - gespeeld door Hailee Steinfeld.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.