'Fear the Walking Dead': Alles gaat stuk

'Fear the Walking Dead': Alles gaat stuk

Teddy staat op het punt om de hele wereld te vernietigen in de trailer voor Fear the Walking Dead.

Jim Pedd, 1 juni 2021 om 07:16

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nog maar twee afleveringen en dan is het zesde seizoen van Fear the Walking Dead voorbij. In een nieuwe trailer zien we Teddy (John Glover) die bereid is om te sterven voor zijn nieuwe begin.
De ontsnapte seriemoordenaar heeft de sleutels in handen voor een kernraket waarvan hij gelooft dat die alles zou kunnen verwoesten. De toekomst die Morgan Jones en zijn groep overlevenden proberen te bouwen zou dan helemaal ongedaan kunnen worden.

Iedereen moet dood
Teddy ziet "het einde" als "het begin". Hij is daarom bereid te sterven en gelooft ook dat hij daarom een grote cultuur wist te bouwen. "Je moet hen gewoon iets bieden waar ze echt in zouden willen geloven. Het is niet zo dat iedereen dood wil gaan. Hen zover krijgen dat ze dat wel willen, dat vraagt iets heel anders. Iets dat weinig mensen hebben."

In Fear the Walking Dead lijkt Teddy dat wel te hebben. Hieronder kan je de teaser bekijken voor de vijftiende aflevering.


Fear the Walking Dead seizoen zes krijgt hierna nog een aflevering, daarna is dit seizoen alweer voorbij en is het afwachten tot het zevende komt.
Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, The Walking Dead, JOhn Glover, Lennie James

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws