Brengt 'Fear the Walking Dead' Madison terug?

Brengt 'Fear the Walking Dead' Madison terug?

Hoofdpersoon Madison Clark leek om het leven te komen in het vierde seizoen van Fear the Walking Dead.

Jim Pedd, 31 mei 2021 om 10:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fear the Walking Dead-regisseur Michael E. Satrazemis, die de exit aflevering van Madison Clark regisseerde in het vierde seizoen van de serie, reageert op geruchten over een terugkeer van actrice Kim Dickens in de spin-off.
Madison offerde zichzelf op om haar kinderen Nick en Alicia, evenals een boel andere overlevenden, te redden. Hun gemeenschap kwam onder druk te staan toen een grote groep Walkers deze dreigde te overspoelen. De dood van Madison wordt opmerkelijk genoeg niet in beeld gebracht. Het laatste dat we van haar zagen is een flits licht, terwijl de Walkers in brand komen te staan.

Keert ze terug?
Heel wat fans hopen dat Madison uiteindelijk terugkeert. "Je kan die reacties niet negeren," zegt Sartrazemis in een interview. "Ik bedoel, ik heb een Instagram-account en elke aflevering zet ik een foto online om mensen te bedanken en krijg ik reacties. Dus ik lees ze, en probeer de boel niet te zwaar op te vatten, maar de meeste mensen zijn heel vriendelijk."

Maar: "er zijn ook mensen die vijf keer op rij zeggen: 'breng Madison Clark' terug. Er is een grote groep personages die er zo over denkt, dus het is duidelijk dat ze een sterk personage en belangrijk personage is."

Maar of ze ook terugkeert? Dat is nog de vraag.
Bron: Talk Dead to Me

Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, The Walking Dead, Kim Dickens

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws