'Riverdale' gaat (heel) binnenkort verder op Netflix

'Riverdale' gaat binnenkort verder op Netflix

Het tweede deel van het vijfde seizoen is binnenkort te bekijken op de streamingdienst...

Geoffrey Ketels, 3 juni 2021 om 14:13

Fans van de serie Riverdale vragen zich al even af wanneer het tweede deel van het vijfde seizoen te zien zal zijn. Daar heeft Netflix nu een antwoord op gegeven.
In eerste instantie werd verwacht dat het tweede deel van het vijfde seizoen van Riverdale zou verschijnen in de maand juli. Een bevestiging daarvan uit het kamp van Netflix bleef echter uit. Ondertussen is duidelijk geworden dat fans nog iets meer geduld zullen moeten koesteren.

Augustus
Netflix heeft ondertussen officieel bekend gemaakt dat het vervolg van het tweede seizoen te zien zal zijn op haar streamingdienst in augustus. Het tweede deel zal dan ook in première gaan op 12 augustus. Dat is naar goede gewoonte opnieuw één dag later dan de première bij The CW.

Het eerste deel van het vijfde seizoen van Riverdale werd uitgezonden vanaf januari van dit jaar. Voor de laatste aflevering moeten we alweer terug naar de maand april.

In ieder geval, ben jij ook één van de vele fans van de serie Riverdale? Dan heb je meteen al iets extra's om deze zomer naar uit te kijken!

Lees meer over: Riverdale, Netflix, serie, series

Populair nieuws