search

Ons nieuws van donderdag 3 juni 2021

Eindelijk eerste beelden van 'La Casa de Papel' seizoen 5: De oorlog begint!
Series / Foto's

Eindelijk eerste beelden van 'La Casa de Papel' seizoen 5: De oorlog begint!

Het wordt duidelijk een gewelddadig laatste seizoen bij La Casa de Papel van Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft vandaag de eerste beelden van het laatste seizoen van La Casa de Papel vrijgegeven. De overval gaat door, een oorlog nadert en de leider van de bende is de controle helemaal kwijt. Het einde van de Spaanse Netflix Original serie, gemaakt door ílex Pina, komt steeds dichterbij.

Uit de eerste beelden blijkt duidelijk dat het chaos is, zowel binnen als buiten de Spaanse bank. El Professor is verrast nadat Sierra zijn schuilplaats heeft gevonden, en Lisboa bevindt zich nu veilig in de bank.

De oorlog begint
We zien op de eerste foto's hoe de bende zich van haar sterkste kant moet laten zien om te overleven. Niet alleen het aantal wapens groeit maar ook de angst en de wanhoop omdat ze voor het eerst geen plan hebben.

In dit vijfde deel hebben ze het wel behoorlijk zwaar. Ze zitten al meer dan honderd uur opgesloten in de Spaanse bank, zijn erin geslaagd Lisboa te bevrijden maar voelen zich verslagen nu ze iemand van de groep zijn verloren.

Sierra heeft El Professor gevangen genomen en voor het eerst hebben ze geen ontsnappingsplan. Net wanneer het lijkt alsof het niet erger kan worden, komen ze tegenover hun machtigste vijand ooit te staan: het leger. Het einde van de grootste overval uit de geschiedenis nadert… Wat ooit begon als een roof, lijkt nu te veranderen in een oorlog.

Vanaf 3 september kan je volume 1 van deel 5 bekijken, vanaf 3 december volume 2. Dan is het helemaal gedaan met de serie. Hieronder de foto's:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaaf beeld van de helden uit Marvel-serie 'What If...?'
Series / Nieuws

Gaaf beeld van de helden uit Marvel-serie 'What If...?'

De Marvel-serie What If...? moet na Loki op de streamingdienst Disney+ te zien zijn.

In de tiendelige animatieserie What If...? dat het Marvel Cinematic Universe flink op zijn kop zal zetten, krijgen we heel wat bekende, maar ook zeker ander ingevulde Marvel-personages te zien. De serie stelt namelijk de vraag: "Wat als het allemaal net even anders was gelopen?"

Dit betekent veelal dat we andere personages in de schoenen zien stappen van de bekende superhelden uit het live action MCU. Zo wordt T'Challa niet Black Panther, maar Star-Lord. En we zien Captain Peggy Carter in plaats van Captain America. Het wordt dus een dolle boel.

Gave banner What If...?
Hieronder zie je een gave banner met heel wat van de personages die opduiken in What If...?. Je ziet onder meer The Watcher, de zombie Captain America, Iron Man (Steve Rogers), Thor, Black Panther, Captain Peggy Carter en nog veel meer figuren.

De verhalen in de tien afleveringen worden aan elkaar gepraat door The Watcher (Jeffrey Wright) en het is duidelijk dat we meer te zien krijgen over de werking en de gevolgen van het Multiverse. Vermoedelijk start What If...? in augustus op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vijfde seizoen 'Workin' Moms' onderweg naar Netflix
Series / Nieuws

Vijfde seizoen 'Workin' Moms' onderweg naar Netflix

Het vijfde seizoen van deze heerlijke serie verschijnt binnenkort op Netflix...

Geoffrey Ketels
De populaire serie Workin' Moms kan rekenen op een behoorlijk grote fanbase. Voor deze fans is er nu goed nieuws. Het vijfde seizoen is namelijk binnenkort te bekijken bij Netflix!

Ook in het vijfde seizoen krijgen de moeders weer tal van verschillende uitdagingen voorgeschoteld. Het gaat hierbij niet alleen om uitdagingen rond het moederschap, maar ook rond hun carrière en natuurlijk de liefde...

15 juni
Voor fans van de reeks is het al even uitkijken naar het moment waarop het vijfde seizoen haar intrede zal gaan maken op streamingdienst Netflix. Wel, nu weten we precies wanneer we dat kunnen verwachten!

Het vijfde seizoen van de serie Workin' Moms is te bekijken bij Netflix vanaf 15 juni 2021. Nog maar even geduld koesteren dus!

De serie Workin' Moms is ontwikkeld door de Canadese actrice evenals TV-maker Catherine Reitman en Philip Sternberg. Verantwoordelijke schrijvers voor de serie zijn naast Catherine Reitman, Rebecca Kohler, Karen Moore, Diane Flacks evenals Ingrid Haas.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Riverdale' gaat (heel) binnenkort verder op Netflix
Series / Nieuws

'Riverdale' gaat (heel) binnenkort verder op Netflix

Het tweede deel van het vijfde seizoen is binnenkort te bekijken op de streamingdienst...

Geoffrey Ketels
Fans van de serie Riverdale vragen zich al even af wanneer het tweede deel van het vijfde seizoen te zien zal zijn. Daar heeft Netflix nu een antwoord op gegeven.

In eerste instantie werd verwacht dat het tweede deel van het vijfde seizoen van Riverdale zou verschijnen in de maand juli. Een bevestiging daarvan uit het kamp van Netflix bleef echter uit. Ondertussen is duidelijk geworden dat fans nog iets meer geduld zullen moeten koesteren.

Augustus
Netflix heeft ondertussen officieel bekend gemaakt dat het vervolg van het tweede seizoen te zien zal zijn op haar streamingdienst in augustus. Het tweede deel zal dan ook in première gaan op 12 augustus. Dat is naar goede gewoonte opnieuw één dag later dan de première bij The CW.

Het eerste deel van het vijfde seizoen van Riverdale werd uitgezonden vanaf januari van dit jaar. Voor de laatste aflevering moeten we alweer terug naar de maand april.

In ieder geval, ben jij ook één van de vele fans van de serie Riverdale? Dan heb je meteen al iets extra's om deze zomer naar uit te kijken!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw seizoen 'Outlander' heeft slecht nieuws voor je
Series / Nieuws

Nieuw seizoen 'Outlander' heeft slecht nieuws voor je

Het nieuwe seizoen komt er wel aan, maar deze wordt korter dan eerdere seizoenen.

De afgelopen seizoenen van de serie Outlander hadden twaalf (seizoen vijf), dertien (seizoenen twee tot en met vier) en zestien (seizoen één) afleveringen. Het aanstaande zesde seizoen gaat een stuk korter duren.

Het zesde seizoen is ondertussen in de maak, maar de release laat nog wel even op zich wachten. Het nieuwe seizoen wordt niet eerder dan begin 2022 verwacht. Ook zal het seizoen een stuk korter duren, aangezien seizoen zes slechts acht afleveringen krijgt.

Korter zesde seizoen Outlander
De serie met Outlander-sterren Caitriona Balfe, Sam Heughan, Sophie Skelton en Richard Rankin zal wel een aftrap hebben met een aflevering van 90 minuten. Het zevende seizoen dat al besteld is zal bestaan uit zestien afleveringen.

Het zevende seizoen zal overigens niet alleen het zevende boek uiteenzetten. Het seizoen pakt namelijk ook boek acht mee in de reeks. Het negende Outlander-boek verschijnt in november en zal mogelijk ook het laatste hoofdstuk zijn in de serie.

De serie van de Amerikaanse zender Starz is gebaseerd op de boekenreeks van Diana Gabaldon en is in Nederland op Netflix te volgen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gillian Anderson had meerdere breakdowns op de set van 'The X-Files'
Series / Nieuws

Gillian Anderson had meerdere breakdowns op de set van 'The X-Files'

Gillian Anderson had het niet altijd even gemakkelijk tijdens de opnames van hitserie The X-Files.

Actrice Gillian Anderson blijkt het zwaar gehad te hebben tijdens de opnames van de serie The X-Files. Vooral tijdens de eerste negen seizoenen had ze het zwaar.

Na de opnames van elk van de seizoenen, moest de actrice zich distantiëren van de serie en even goed tot rust komen. Dat verklaart wellicht ook waarom ze na elf seizoenen klaar is met de rol van Dana Scully en een terugkeer er wat haar betreft niet meer in zit.

Breakdowns ervaren
"Ik had die ervaring zeker tijdens het maken van negen seizoenen van The X-Files. Ik had een paar mini breakdowns tijdens die opnames en uiteindelijk kon ik er niet over praten, het niet zien, er niet naar kijken, echt helemaal niets," aldus Anderson.

"Ik moest mij elke keer weer onderdompelen in theater in een ander land. En daarna, na een tijdje, kon ik het weer omarmen, maar zodra ik het begon te omarmen voelde ik mij altijd alsof ik mijzelf te veel moest scheiden van wie ik was. Als je je zo diep in iets onderdompelt als wij dat moesten tijdens die opnames, is dat niet zonder gevolgen. Natuurlijk zijn er gevolgen."

Anderson wist na The X-Files ook niet of ze nog terug zou willen keren. "In Londen kon je tenminste wisselen tussen theater en televisie en dat was altijd mijn droom."

Duidelijk is dat The X-Files zonder Anderson niet terugkeert. Dat liet maker Chris Carter recent nog eens weten.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+-serie 'Secret Invasion' vindt 'True Detective'-actrice voor zijn eerste seizoen
Series / Nieuws

Disney+-serie 'Secret Invasion' vindt 'True Detective'-actrice voor zijn eerste seizoen

Actrice Armen Ejogo is naar het schijnt gecast in de serie Secret Invasion van Disney+ en Marvel Studios.

Het gerucht gaat dat actrice Carmen Ejogo zich bij de cast van Marvel-serie Secret Invasion voegt. Zij zal daarmee deel uitmaken van een veel grotere cast, in een serie van Disney+ die nog heel bijzonder lijkt te worden.

Ejogo ken je wellicht van True Detective, waarin ze een van de hoofdrollen speelde. Disney+ voegt dus niet zomaar een naam toe aan de cast van Secret Invasion.

Secret Invasion-serie
Secret Invasion is sinds 2020 in de maak, met Kyle Bradstreet als schrijver en producent. Hij baseert zich op de comics van Brian Michael Bendis, waarin de Aarde overgenomen dreigt te worden door Skrulls.

Die groep vormveranderaars heeft gedurende een aantal jaren enkele van de grootste superhelden van de wereld overgenomen en doet zich als hen voor. De serie zal niet zo grootschalig worden als de comics, en doet het op een iets kleinere schaal.

Ejogo zou in vergevorderde onderhandelingen zijn voor een rol in de serie. Net als bij andere acteurs en actrices, houdt Marvel Studios geheim welke rol ze precies speelt. Het gerucht is dat ze een spion speelt, net als Nick Fury dat is.

De hoofdrol in de serie is voor Samuel L. Jackson, die Fury speelt. Naast hem schittert Ben Mendelsohn als Talos en zien we ook Olivia Colman, Emilia Clarke en Killian Scott. De opnames gaan naar het schijnt snel van start.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix onthult einddatum van een van zijn grotere hitseries
Series / Foto's

Netflix onthult einddatum van een van zijn grotere hitseries

De serie Atypical stormt richting het einde, dat nu beeld krijgt en er snel aankomt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Netflix heeft bekend gemaakt wanneer het vierde en laatste seizoen van Atypical van start gaat. Bovendien heeft de streamingdienst eerste foto's van het nieuwe seizoen gepubliceerd.

De serie volgt Sam Gardner, gespeeld door Keir Gilchrist. Hij is een tiener met autisme, die zoekt naar onafhankelijkheid en romantiek. Dat tegen de complexe achtergrond van levens van zijn familie en vrienden, die ook allemaal zoeken naar een eigen identiteit en plek in de wereld. De derde reeks deed het bijzonder goed in het verkennen van een gebroken gezin als gevolg van ontrouw en de worstelingen van iemand met autisme op universiteiten.

Laatste seizoen
Netflix heeft nu bekendgemaakt dat het vierde en laatste seizoen van de serie Atypical op 9 juli verschijnt. De eerste beelden die men voor deze gelegenheid heeft gepublcieerd laten onder meer zien dat de Gardner-familie mogelijk gaat verhuizen dit seizoen.

Ook zien we diverse terugkerende personages, waaronder Sam's vriend Zahid, Casey's vriendin Izzie en Sam's nieuwe vriend Sid. Hieronder de foto's:



Het heeft er alle schijn van dat het vierde seizoen de draad na het einde van de derde reeks oppikt. Casey en Izzie zijn samen, de band tussen Sam en Zahid herstelt en Sam tekent en werkt bij Techtropolis. En hij hangt rond met zijn vrienden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash'-ster wilde al veel langer opstappen
Series / Nieuws

'The Flash'-ster wilde al veel langer opstappen

Carlos Valdes begon al met het plannen van zijn vertrek bij The Flash zo rond het vierde seizoen van de serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Carlos Valdes vertrekt dit zevende seizoen bij The CW-serie The Flash. Maar hij blijkt daar al over na te denken sinds het vierde seizoen van de serie.

Valdes is naast Tom Cavanagh de tweede series regular die dit jaar de langstlopende Arrowverse-serie verlaat. Er werden al meerdere hints gegeven rond het aanstaande vertrek, maar het blijft een bitterzoet feit voor de cast, crew en natuurlijk de fans.

Vertrek plannen
Valdes speelt sinds de pilot de rol van Cisco Ramon. Hij was eerst een nerdachtige labassistent bij Star Labs maar werd al snel een favoriet personage voor de fans. De afgelopen jaren werd hij een held, die Vibe en later Mecha-Vibe heette. Ook werd hij de hoofdwetenschapper bij Star Labs toen Barry en de rest het overnamen.

Maar nu vertrekt Valdes dus uit de serie, ondanks zijn vrij lang cruciale rol in de serie.

"Ik denk er al lange tijd over na eerlijk gezegd. Met dit soort serie en de toewijding die 't van je vraagt, gebeurt dat. Rond het vierde seizoen vroeg ik mij al af hoe het einde van mijn personage eruit zal zien. Het zaadje was er altijd al, maar werd een stuk later realiteit. Misschien ergens tegen het einde van het vijfde of het zesde seizoen. Toen raakte ik wat comfortabeler met het idee dat dit hoofdstuk op een mooie manier afgerond zou kunnen worden."

Cisco zal mogelijk nog kunnen terugkeren, daar worden de zaadjes ook voor geplant. Overigens krijgt de serie een achtste seizoen, al voelt het mogelijk niet meer als de oorspronkelijke series waar fans zo blij van werden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Doek valt nu al voor dure superheldenserie 'Jupiter's Legacy' van Netflix, maar er gloort hoopt aan de horizon
Series / Nieuws

Doek valt nu al voor dure superheldenserie 'Jupiter's Legacy' van Netflix, maar er gloort hoopt aan de horizon

Netflix heeft de cast van Jupiter's Legacy vrijgesteld van hun contracten en kijkt nu naar de mogelijkheid om een spin-off te maken.

Het doek valt nu al voor Jupiter's Legacy. De eerste serie die voortkwam uit een samenwerking tussen Netflix en Mark Millar, krijgt geen tweede seizoen.

Centraal in de serie stond de Utopian en zijn familie, waarvan iedereen superkrachten had. Enerzijds kregen we te zien hoe de Union of Justice ontstond en anderzijds ook de worstelingen van de vroegere superhelden met een nieuwe generatie. Het eerste seizoen eindigde met een flinke cliffhanger, maar er komt geen tweede seizoen.

Wel een spin-off
De castleden van Jupiter's Legacy blijken ontheffing te hebben gekregen van hun contracten. Dat betekent dat ze dus niet terug zullen keren voor een tweede seizoen van de serie.

Netflix maakt wel een spin-off, getiteld Supercrooks. Die is gebaseerd op comics geschreven door Millar met Leinil Francis Yu. Hun serie speelt zich af in hetzelfde universum als Jupiter's Legacy, maar draait om een groep superschurken.

Millar reageerde al via sociale media op het nieuws: "Gezien de toekomst die we tegemoet treden, hebben we het zware besluit genomen om de ongelofelijke cast te ontheffen van hun commitment aan de serie en ontwikkelen we alle realiteiten van de saga van Jupiter's Legacy. We hebben er alle vertrouwen in dat we er later naar terugkeren en willen jullie bedanken voor jullie voortdurende steun en de cast en crew die het zo mooi hebben gemaakt."



Steven S. DeKnight, die showrunner was tot halverwege het eerste seizoen, vertelde dit:



Supercrooks draait om een groep superschurken die samenwerken om een ongelofelijke overval te plegen. De live-action serie staat los van de geplande animeserie gebaseerd op dezelfde comic. Veel van het eerste seizoen werd doorgebracht met het opzetten van de toekomst van de serie. Maar ondanks de opbouw richting een grote rits confrontaties tussen de Utopian en zijn broer Walt, ziet het er niet naar uit dat dit verhaal nog voortgezet wordt.

Dat ondanks de toch wat opmerkelijke reactie van Mark Millar over de toekomst.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys' seizoen 3 doet iets bijzonders
Series / Foto's

'The Boys' seizoen 3 doet iets bijzonders

De serie The Boys lijkt een tijdsprong te gaan maken met zijn derde seizoen op Amazon Prime Video.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De hitserie The Boys van Amazon Prime Video is niet alleen een liefdesbrief aan het superheldengenre, maar ook een deconstructie daarvan. Showrunner Eric Kripke weet op briljante wijze de zwartgallige humor van de comics naar het kleine scherm te brengen.

The Boys is op dit moment druk bezig met de opnames van zijn derde seizoen. Nu begint het erop te lijken dat The Boys een tijdsprong maakt naar 2024. Dat blijkt uit nieuwe beelden vanaf de set van de serie.

The Boys seizoen 3
De set in Toronto blijkt vol te zitten met beelden van de toekomst. Zo zien we dat Ted Cruz in 2024 probeert een carrière te maken als Amerikaans President. Dat is een heerlijke verwijzing naar de Amerikaanse politicus, die geregeld ruzie maakt op Twitter met uitvoerend producent Seth Rogen van de serie.



Het derde seizoen van The Boys wordt gestoord en nog meer dan eerdere reeksen. Billy Butcher en de bende keren terug om het nog eens op te nemen tegen de Supes en dat gaat zwaar verlopen.

De serie heeft nog geen releasedatum voor het derde seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flash'-acteur voor het eerst over zijn vertrek
Series / Nieuws

'The Flash'-acteur voor het eerst over zijn vertrek

The Flash moet het straks zonder Carlos Valdes doen, die nu vertelt waarom.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eerder dit jaar hoorden fans van The Flash dat acteur Carlos Valdes op zou stappen bij de serie. Hij speelde al sinds het debuut van de serie de rol van Cisco Ramon in de serie en vertrekt met aflevering Good-Bye Vibrations.

In die serie zien we Cisco en zijn vriendin Kamila vertrekken. Zij vertrekken Team Flash dat ze Central City zullen verlaten. Cisco en OG Team Flash moeten in het kader van dit vertrek nog eenmaal samenwerken om een schurk te verslaan. Waarom gaat Valdes eigenlijk?

Tijd is voorbij
"Je stelt mij een zware vraag. Ik had het gevoel dat er een perfecte synergie was tussen de ontwikkelingen van Cisco en die van mij als persoon," vertelde Valdes.

"Eric Wallace heeft een nieuwe en buitengewone energie in de serie weten te brengen, eentje die het narratief weer nieuwe energie geeft, maar ook de dynamiek van ons als cast. Maar volgens mij had Cisco altijd iets van onzekerheid over zijn plek en zijn rol binnen het team in zich. Daarom nam hij het geneesmiddel en nam hij afstand van zijn krachten."

Daarom denkt Valdes dat het tijd is om door te gaan. "Voor mij ook. Toen nieuw bloed in onze serie kwam, hielp mij dat heel erg om een beslissing te maken. Ik realiseerde mij niet langer bang te zijn omdat de serie zo sterk is met een nieuw ensemble dat hem kan dragen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Sandman'-schrijver is woedend op kritische fans
Series / Nieuws

'The Sandman'-schrijver is woedend op kritische fans

Fans van The Sandman waren niet allemaal blij met de cast van de serie van Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vorige week kondigde Netflix de laatste twaalf castleden aan voor de aankomende verfilming van de The Sandman-comics. Daar kwam toen redelijk wat kritiek op.

Schrijver en bedenker Neil Gaiman heeft een duidelijke reactie op de voorspelbare kritiek. Fans vonden het namelijk niets en waren behoorlijk kritisch toen bleek dat actrice Kirby Howell-Baptiste de rol van de Dood speelt. Commentaar richtte zich vooral op het feit dat zij een zwarte actrice is. En dan is er het commentaar op non-binair acteur Mason Alexander Park, die gecast werd als Desire.

Flink wat commentaar
In de comics wordt Desire omschreven als "een opvallend mooie, androgyne figuur die geen duidelijk geslacht heeft, en zowel mannelijk, vrouwelijk als allebei kan zijn, wat de situatie ook maar vraagt."

De Dood wordt neergezet als een wit figuur, maar het personage kan verschillende vormen aannemen afhankelijk van de situatie.

Gaiman vindt het commentaar maar niets. "Het boeit mij enorm. Ik heb de afgelopen dertig jaar flink gevochten tegen slechte verfilmingen van The Sandman. Het interesseert mij niets dat mensen die Sandman niet begrepen hebben klagen over een non-binaire Desire of dat de Dood niet wit genoeg is. Kijk de serie en maak dan je keuze."





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Is 'Entourage' de volgende in een lange rij series die een reboot krijgt?
Series / Nieuws

Is 'Entourage' de volgende in een lange rij series die een reboot krijgt?

De populaire serie Entourage zou zomaar eens een reboot kunnen krijgen van HBO.

Het zijn goede tijden voor fans van oude televisieseries. Zowat alles lijkt tegenwoordig wel een reboot te krijgen, of wordt teruggebracht middels een revival. Mogelijk kan Entourage zich bij dat lijstje voegen.

Daniel Richtman, die zo nu en dan goed zit met zijn verhalen, beweert dat HBO werkt aan een reboot van Entourage. Het is niet helemaal zeker welke vorm die moet krijgen, maar volgens hem wil HBO weer door met de serie.

Verhaal van Vincent Chase
Entourage nam acht seizoenen in beslag en was tussen 2004 en 2011 op HBO te zien. We volgen de carrière van Vincent Chase, gespeeld door Adrian Grenier.

In Entourage zagen we hoe Vincent langzaam aan populariteit won, en zijn vrienden daarin meenam. De serie werd geproduceerd door Mark Wahlberg en losjes op diens ervaringen als jonge acteur gebaseerd. Kevin Connolly, Kevin Dillon, Jerry Ferrara en Jeremy Piven rondden de cast af.

Of de serie terug keert blijft maar de vraag. In 2015 kwam er een film gebaseerd op de franchise uit, die redelijk okay werd ontvangen. Zouden nu genoeg mensen ook een revival willen?



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Agatha Harkness had oorspronkelijk een heel andere rol in 'WandaVision'
Series / Nieuws

Agatha Harkness had oorspronkelijk een heel andere rol in 'WandaVision'

WandaVision deed het bijna helemaal anders met de schurkachtige Agatha Harkness.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Kathryn Hahn speelde een grote schurk in Marvel-serie WandaVision. In de dure Marvel-serie is ze te zien als Agatha Harkness, een prachtige rol in de serie van Marvel Studios voor Disney+.

De actrice bleek niet alleen bijzonder goede timing te hebben. Ook bleek aan het einde dat zij Agatha was, kreeg ze een tof liedje en werd ze helemaal aan het eind makkelijk verslagen door de Scarlet Witch. Maar in de toekomst is ze misschien weer te zien.

WandaVision-plot
Het idee was even voor WandaVision dat het verhaal anders vorm zou krijgen. Dat gaf schrijfster Jac Schaeffer toe tijdens een interview met de Rolling Stone.

"Oorspronkelijk was Agatha meer een mentorfiguur en expert op het gebied van magie. Een van de dingen die echter nooit veranderd zijn, is dat Wanda vaarwel moest zeggen tegen Vision," vertelde Schaeffer.

"Oorspronkelijk was het idee dat het vaarwel een soort laatste spreuk was die ze moest uitspreken. Een spreuk die Agatha haar vroeg in de serie had geleerd. Ze moest VIsion weer aan haarzelf verbinden met die spreuk. Maar uiteindelijk werd Agatha veel meer een schurk, omdat we dat nodig hadden in de serie. We hadden het ook over chaosmagie en huurden Matt Shakman in, en rond die tijd probeerden we een chaos-dimensie te ontwerpen. Dat bleek niet nodig te zijn."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'iCarly'-fans opgelet: de revival heeft een trailer
Series / Trailer

'iCarly'-fans opgelet: de revival heeft een trailer

Check hier de eerste beelden van de revival van iCarly op Paramount+!

Fans van de serie iCarly waren erg teleurgesteld toen in 2012 bleek dat de serie moest stoppen. Nu keert de cast echter terug (samen met wat nieuwe toevoegingen) voor een revival op streamingdienst Paramount+.

De trailer laat zien waar de boel heen is gegaan sinds het einde van de oorspronkelijke serie. En dan flitsen we ineens vooruit naar het heden en vertelt Spencer dat hij wil helpen bij het terugbrengen van de serie iCarly. Die gaat er dus weer komen!

Eerste beelden
Carly introduceert de trailer zelf door te zeggen: "Dit is nog altijd iCarly, maar dan volwassen". We zien daar iets van in de eerste trailer.

Zo kan je zien hoe Carly aan het daten is, en dat doet met steun van haar beste vriend Harper. Helaas lijkt dat niet zo gemakkelijk te gaan als je zou denken. En voor Freddie gaat het ook niet zo gemakkelijk als je zou denken met het daten (wat dan weer te wijten valt aan het gedrag van zijn moeder).

Goed, hieronder de beelden:



De serie iCarly speelt zich tien jaar na het einde van de eerste serie af. De eerste drie afleveringen gaan op 17 juni live op Paramount+, waarna er wekelijks een nieuwe komt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Secret Invasion' krijgt een geinige werktitel
Series / Nieuws

'Secret Invasion' krijgt een geinige werktitel

De serie Secret Invasion gaat Jambalaya heten, naar de West-Afrikaanse cuisine.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Marvel Studios is bijna klaar om te beginnen met de opnames van Secret Invasion. De serie heeft een werktitel gekregen. Gewoonlijk kan je aan de hand daarvan een en ander over een film of serie zeggen.

Goed, in het geval van Secret Invasion blijkt de werktitel Jambalaya te zijn. Dat is een populair type cuisine met West-Afrikaanse, Franse en Spaanse invloeden. In de Marvel-verhalen bestaat Secret Invasion uit verschillende personages en verhalen uit andere comics, dus wie weet ligt de werktitel in dit samenraapsel.

Secret Invasion-serie
De hoofdrollen in Secret Invasion zijn weggelegd voor Samuel L. Jackson en Ben Mendelsohn. Zij spelen de rollen die ze in het verleden ook speelden in de Marvel-films, namelijk die van Nick Fury en Talos.

De serie heeft verder nog rollen voor Olivia Colman, Emilia Clarke en Kingsley Ben Adir. Verder regisseren Thomas Bezucha en Alim Selim de serie voor Disney+.

Secret Invasion draait om de Skrulls die de Aarde proberen over te nemen. Daarvoor nemen ze plekken van mensen in. Het is nog niet helemaal duidelijk in dit specifieke geval hoe ze dat gaan doen, maar het zou best een interessant verhaal kunnen worden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.